Connect with us

Showbizz

Nicol heeft vurige wens: ‘Wil een kindje met Peter’

peter en nicol

Ondanks de geruchten over het vreemdgaan van Nicol heeft haar relatie met Peter Gillis standgehouden. Meer nog: het bracht het koppel nog dichter bij elkaar. Nicol maakt er geen geheim van dat ze met Peter wil trouwen, maar ze heeft nog een vurige wens. “Ik had zeker nog een kindje met Peter gewild.”

Peter en Nicol leven door de realitysoap Massa is Kassa constant onder een vergrootglas. Onlangs circuleerden er verhalen over het vermeend overspel van Nicol. Eerst had ze naar verluidt een geheime relatie met Ferry de Lits en daarna bedroog ze Peter met Leroy de Bouw. Althans toch volgens de roddelpers.

Jaloezie

Peter en Nicol ontkennen de geruchten met klem. Gillis vertelt in weekblad Privé: “Weet je, ik haal mijn schouders ervoor op, Nicol heeft er meer moeite mee. Als iets klopt dan klopt er iets, maar je moet geen onzin verkopen. Ik weet zelf hoe de knikkers thuis rollen.”

Momenteel geniet het sterrenkoppel van een vakantie in Spanje. “Hier worden we samen oud”, geeft Peter mee. Nicol zegt dat zij en Peter het altijd uitstekend naar hun zin hebben samen. “Of we nou op vakantie zijn of niet. We horen gewoon bij elkaar. Het is jammer dat mensen het niet kunnen hebben dat we gelukkig zijn.”

En hoe gaat Nicol dan met de geruchten om? “Leuk is anders. Weet je wat zo naar is? Dat je jezelf moet verantwoorden voor iets wat niet bestaat.”

Kindje met Peter

Van een relatiecrisis is dan ook absoluut geen sprake. Nicol wilde zelfs dat ze Peter veel eerder ontmoet had in haar leven. “Dat had ik enorm leuk gevonden. Als ik zie hoe hij met mijn kinderen omgaat… Hij is een heel leuke vader. Hij is de beste stiefvader die je maar kunt bedenken.”

Nicol heeft zelf al vier kinderen en Peter bood haar ontzettend veel steun toen de vader van de kinderen niet naar hen omkeek. “Ik heb vier kinderen en in geen enkel geval was de vader aanwezig bij de geboorte. Eigenlijk heb ik er altijd alleen voor gestaan. Het is fijn dat ik nu iemand heb die wel om mij geeft.”

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending