Connect with us

Showbizz

Nicol heeft vurige wens: ‘Wil een kindje met Peter’

peter en nicol

Ondanks de geruchten over het vreemdgaan van Nicol heeft haar relatie met Peter Gillis standgehouden. Meer nog: het bracht het koppel nog dichter bij elkaar. Nicol maakt er geen geheim van dat ze met Peter wil trouwen, maar ze heeft nog een vurige wens. “Ik had zeker nog een kindje met Peter gewild.”

Peter en Nicol leven door de realitysoap Massa is Kassa constant onder een vergrootglas. Onlangs circuleerden er verhalen over het vermeend overspel van Nicol. Eerst had ze naar verluidt een geheime relatie met Ferry de Lits en daarna bedroog ze Peter met Leroy de Bouw. Althans toch volgens de roddelpers.

Jaloezie

Peter en Nicol ontkennen de geruchten met klem. Gillis vertelt in weekblad Privé: “Weet je, ik haal mijn schouders ervoor op, Nicol heeft er meer moeite mee. Als iets klopt dan klopt er iets, maar je moet geen onzin verkopen. Ik weet zelf hoe de knikkers thuis rollen.”

Momenteel geniet het sterrenkoppel van een vakantie in Spanje. “Hier worden we samen oud”, geeft Peter mee. Nicol zegt dat zij en Peter het altijd uitstekend naar hun zin hebben samen. “Of we nou op vakantie zijn of niet. We horen gewoon bij elkaar. Het is jammer dat mensen het niet kunnen hebben dat we gelukkig zijn.”

En hoe gaat Nicol dan met de geruchten om? “Leuk is anders. Weet je wat zo naar is? Dat je jezelf moet verantwoorden voor iets wat niet bestaat.”

Kindje met Peter

Van een relatiecrisis is dan ook absoluut geen sprake. Nicol wilde zelfs dat ze Peter veel eerder ontmoet had in haar leven. “Dat had ik enorm leuk gevonden. Als ik zie hoe hij met mijn kinderen omgaat… Hij is een heel leuke vader. Hij is de beste stiefvader die je maar kunt bedenken.”

Nicol heeft zelf al vier kinderen en Peter bood haar ontzettend veel steun toen de vader van de kinderen niet naar hen omkeek. “Ik heb vier kinderen en in geen enkel geval was de vader aanwezig bij de geboorte. Eigenlijk heb ik er altijd alleen voor gestaan. Het is fijn dat ik nu iemand heb die wel om mij geeft.”

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending