Connect with us

Showbizz

Volgers Monique Westenberg in tranen na zeer emotioneel bericht

Monique Westenberg heeft veel van haar volgers tot tranen toe bewogen met een trieste Instagram-post. Ze deelde het verhaal van de hond op haar persoonlijke pagina en riep veel emoties op…

“Acht jaar ultieme trouw, hij en zijn meester, meester en hem, altijd samen”, kunnen we lezen naast de foto van het arme dier. “Maar het lot, pure willekeur, stelt niemand teleur, zelfs zijn meester niet.”

“Hij is nu bij ons, maar hij eet niet meer”, vervolgt het trieste verhaal. “Meestal is ons toevluchtsoord voor veel mensen een veilige plek, maar deze aardige ouwe klootzak begrijpt het niet, nu is hij alles kwijt. We kunnen hem niet geven wat hij nodig heeft, we moeten hem laten rouwen, opnieuw leren liefhebben, iemands vriend worden, voor altijd samen zijn. Dat doet soms vreselijk pijn. De organisatie nodigt u uit om de volgende link te volgen voor meer informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Animal In Need (@animalinneed)

Groot verdriet

De boodschap van de grote dierenliefhebber Monique maakte haar volgers van streek. “Pfff, ik zat daar weer in tranen. Zo jammer. Ik hoop heel erg dat er een verlosser naar hem toe zal komen! schrijf een ventilator. Vele anderen zeiden ook dat het bericht een brok in de keel veroorzaakte. “Mijn hart bloedt”, schreef iemand. “Het is verschrikkelijk, dit is verschrikkelijk voor de armen”, antwoordde een ander. Veel mensen hopen en bidden dat de “arme baby” zo snel mogelijk een nieuw thuis vindt. “Het is verschrikkelijk, ik hoop dat er iemand is die nog goed voor hem kan zorgen.”

Bron: Shownieuws Afbeelding: Instagram, Youtube

Continue Reading

Showbizz

Dramatisch nieuws voor Danny de Munk. ‘Hij is alles kwijt’

2022 was een turbulent jaar voor zanger Danny de Munk. Een vrouw deed aangifte van verkrachting tegen de zanger en dit heeft voor een flinke smet op zijn carrière gezorgd. De Munk heeft de rechtbank verzocht om de vrouw in het openbaar te horen. Dit verzoek is geaccepteerd, dus de Munk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigd heeft van dit bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit hoe het nu gaat met Danny de Munk. Wat blijkt? Het is nog niet gedaan met de kommer en kwel in de zanger zijn leven. Sterker nog: De zanger heeft nog meer slecht nieuws gekregen, aldus Santegoeds. Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat hij snel uit de sores is.

Al een jaar thuis

“Hij zit al een jaar thuis, zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus hij zegt: ‘Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vinden overkomen of niet. Hij wil heel graag dat het in de openbaarheid gebeurt.” Ook in 2023 is de agenda van de Munk akelig leeg.

Verplicht

Het is voor de aangeefster verplicht om te verschijnen op het openbaar verhoor. Het is echter nog niet duidelijk of het verhoor ook daadwerkelijk in het openbaar zal gaan plaatsvinden. Dit is iets wat de rechter nog moet bepalen. Al zal de Munk er waarschijnlijk wel alles aan doen om te zorgen dat dit gebeurt.

Bron: Mediacourant

Wat vind jij van de kwestie rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Continue Reading

Showbizz

Patty Brard krijgt flinke, medische tegenvaller te verduren

Ziek in bed

Na een relatief milde coronabesmetting ligt Brard namelijk nu in bed met een fikse holte ontsteking. ‘Als je een Coronaatje voor je kiezen hebt gehad die wel meeviel, is een verlate holte ontsteking bijna onontkoombaar,’ staat er bij de post. Op de foto zien we een overduidelijke zieke, make-up loze Brard.

Vermoedelijk vertoeft de presentatrice nog op het eiland Ibiza, maar zal ze momenteel niet veel kunnen ondernemen zo blijkt uit de tags #antibiotica en #terugnaarbed als onderschrift van de foto. Beterschap Patty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Continue Reading

Showbizz

Glennis Grace krijgt tragisch nieuws te horen en is kapot van verdriet

Het gaat niet goed met Glennis Grace. De zangeres, die vroeger bekendstond om haar prachtige liedjes, wordt nu vooral geassocieerd met de supermarktketen Jumbo.

Concert

Het is duidelijk dat Glennis Grace momenteel moeilijkheden heeft, gezien haar veroordeling. Om toch inkomsten te genereren, blijft ze optreden. Helaas zijn de zalen niet meer uitverkocht en dat is voor een zangeres niet prettig.

Er zijn diverse redenen waarom het zo slecht gaat met haar carrière. Volgende maand zou Glennis naar België afreizen voor een concert, maar deze show is geannuleerd vanwege slechte kaartverkoop. Glennis is hierdoor erg teleurgesteld.

Continue Reading

Trending