Connect with us

Showbizz

Johan Derksen over verlies vrouw: “Dit is niet te bevatten”

In Waar is de mol? Maandagavond was te zien hoe Johnny de Mol samen met voetbalanalist Johan Derksen in Drenthe arriveerde. Tijdens de reis ontspon zich een ontroerend gesprek. Johan Derksen vertelt over het verlies van zijn vrouw.

Vorig jaar viel Johan Derksen van de trap. Bij opname werd hij wakker met hechtingen, gebroken oogkassen en jukbeenderen, een hersenschudding en vier gebroken armen. In Waar is de mol? Johan vertelde hoe dit zijn dochter beïnvloedde. “Het was een traumatische ervaring voor mijn dochter”, legt hij uit. “Ze verloor haar moeder op dezelfde manier. Het zou gek zijn als ik daarna zou vertrekken. ”

OPBRENGST

In een emotioneel gesprek legde Johan nogmaals uit wat er die droevige nacht was gebeurd. “Ik vond het ’s avonds op weg naar huis van een wedstrijd”, aldus de voetbalanalist. Toen hoorde hij van de dokter wat er precies was gebeurd.

“Ze viel achterover om de doos op te tillen en verloor haar evenwicht”, zei hij. Ze stootte haar hoofd een trede naar beneden. En die klap doodde haar. “Al haar hersenfuncties zijn weg. Ze zal nooit meer horen, ruiken of zien.” Uiteindelijk stierf de vrouw van Johan.

HARD IS OPGENOMEN

Johan Derksen besefte hoe zwaar het verlies van zijn vrouw was voor zijn dochter. Ze was toen 12 jaar oud en werd door haar moeder naar bed gedragen net voordat haar moeder viel. Ze realiseerde zich de fatale val niet. “Het is voor een kind moeilijk te begrijpen”, zegt Johan. “’s Avonds was zijn moeder nog in leven en de volgende dag moest hij te horen krijgen dat zijn moeder niet terug zou komen.”

ONENIGHEID

Gelukkig herstelde Johan Derksen goed van zijn impact. Het is hersteld en werkt weer naar behoren. Tenminste, zolang het nog nodig is. Na een controverse die eerder dit jaar ontstond op Veronica Inside, blijft het onzeker of Johan Derksen nog lang in de show te zien zal zijn. Hij en Wilfred Genee konden het op zijn zachtst gezegd een tijdje niet met elkaar vinden. “Er is nog geen gevecht geweest, maar het is dichtbij. Het loopt helemaal uit de hand”, zei Johan tegen Johnny.

KOM HIER NIET TERUG

Nu is de stemming wat gekalmeerd en in Waar is de Mol? Johan praatte zachtjes over zijn collega. De twee zaten gewoon samen aan de Veronica Inside-tafel. Maar daar ging een telefoontje van omroep John de Mol aan vooraf.

Johan Derksen zit nog vast aan een contract. Uiteindelijk besloot hij het seizoen te beëindigen. ‘Maar als je vader niet belt, kom ik niet terug’, zei Derksen tegen Johnny.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending