Connect with us

Showbizz

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn gezin zijn weer een paar weken in de lucht met hun show Château Meiland. En hoe! De show trok maar liefst 1,3 miljoen kijkers en behaalde daarmee wederom goede resultaten. Het leven lijkt nu te glimlachen naar de kasteelheer, maar dat is niet altijd het geval. De veelbesproken biografie van de spits verschijnt in oktober en bevat enkele schokkende onthullingen. Volgens Weekly Stories kunnen we lezen dat hij in het verleden twee keer een zelfmoordpoging heeft ondernomen. De nieuwe afleveringen laten zien hoe slecht de gezondheid van de kasteelheer lijkt te zijn.

De gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen van het huis maakten zich zorgen over het aanhoudende lijden van de heer. Dit alles ging gepaard met zijn depressie, wat de zaken wat stressvoller maakte. Erica zei: “Een tijdje geleden had hij moeite met ademhalen en dat schokte hem enorm. Hij stopte meteen met roken. Maar ’s nachts wordt hij nog steeds wakker en is hij erg bang voor deze onderdrukking. Hij denkt dat er iets mis is. Als het gaat om het bezoeken van een arts, lijkt er fysiek niet veel mis te gaan. Het is niet duidelijk of verontrustende symptomen kunnen voortkomen uit depressieve symptomen. De tekst gaat verder onder de video hieronder:

Biografie van de kasteelheer

Met al zijn huidige successen zou de biografie die zijn naam draagt, van de zoon van de burgemeester tot de kasteelheer, wel eens een kaskraker kunnen worden. Leuk weetje: het boek wordt uitgegeven door uitgeverij Osjato, die hij mede heeft opgericht. Inderdaad, de Nederlands-Franse uitspraak bij Chateau!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending