Connect with us

Showbizz

Ex Glennis Grace smeekt haar op blote knieën om terug bij hem te komen

Glennis Grace

De ex van Glennis Grace, Dion Kars, postte een veelbetekenend bericht op Instagram. Hij zegt spijt te hebben en dat hij Glennis terug wil. Maar hoe denkt zij daarover?

Dion laat in een Instagram Stories weten: “Spijt is gezond verstand dat te laat kwam.” Eerst lijkt het over Glennis te gaan, maar daarna legt hij uit wat er aan de hand is. Hij zegt dat hij degene is die spijt heeft van de breuk.

Relatie over

De relatie tussen de zangeres en Dion verkeerde al langer in zwaar weer. Vorige week liet Glennis dan weten dat de breuk definitief was. “Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt.”

Enkele dagen eerder verschenen er beelden van hoe ze met familie aan het lunchen was. Daarop leek ze helemaal niet blij. Dat viel wel meer mensen op. “Ik hoorde dat ik meer moet lachen”, zei ze daarover. Ze probeerde wel te glimlachen, maar dat was schone schijn.

Heeft ook Glennis spijt?

Glennis heeft de laatste tijd natuurlijk heel wat kopzorgen. Op de lunchafspraak was Dion ook niet te bespeuren. De zangeres zat toen al met relatieproblemen in haar maag. Dion smeekt Glennis om terug te keren, maar daar wil de zangeres wellicht niet van weten. “Glenn heeft hier niks mee te maken en hoeft nergens spijt voor te hebben”, geeft Dion mee.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending