Connect with us

Showbizz

‘Rachel Hazes onthult echte vader van André Hazes Jr.’

Voor zover we ons kunnen herinneren, zijn er veel geruchten geweest over wie de echte vader van Andre Hazes Junior is. Veel tijdschriften speculeerden, maar soms zeiden de media dat Marco Eijk of John de Wolf zijn biologische vader was. Rachel heeft genoeg van deze roddels en vindt dat het tijd is om te zeggen wie de echte vader van de folksinger is.

Vader André Hazes Junior

Rachel besloot een boek te openen en er zelf over te praten:

“Over John de Wolf kan ik kort zeggen: ik heb hem in mijn leven nog nooit de hand geschud. Natuurlijk weten we wie we voor elkaar zijn, maar daar houdt onze connectie op. ”

Hiermee zegt ze dat ze nog nooit iets met John heeft gedaan en daarom bestaat er niet zoiets als dat hij de vader is. Maar velen speculeerden ook dat Marco Eijk de vader van het kind zou kunnen zijn. Veel mensen denken van wel, omdat de twee ook van elkaar hielden.
Ze besloot ook over Marco te praten:

“Maar dat was voordat ik met André begon te daten. We trouwden in oktober 1991 en Roxeanne en André werden respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en sinds april van datzelfde jaar bracht Marco tijd door in gevangenis na zijn arrestatie.

Dus Marco kon ook niet de vader zijn. Rachel voelt zich erg ongemakkelijk als veel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en ook erg van streek als mensen slecht over Marco praten: “Naast André is hij ook een grote liefde en een zeer goede vriend van mij. . Ik vind het respectloos om op deze manier genoemd te worden.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending