Connect with us

Showbizz

‘Rachel Hazes onthult echte vader van André Hazes Jr.’

Voor zover we ons kunnen herinneren, zijn er veel geruchten geweest over wie de echte vader van Andre Hazes Junior is. Veel tijdschriften speculeerden, maar soms zeiden de media dat Marco Eijk of John de Wolf zijn biologische vader was. Rachel heeft genoeg van deze roddels en vindt dat het tijd is om te zeggen wie de echte vader van de folksinger is.

Vader André Hazes Junior

Rachel besloot een boek te openen en er zelf over te praten:

“Over John de Wolf kan ik kort zeggen: ik heb hem in mijn leven nog nooit de hand geschud. Natuurlijk weten we wie we voor elkaar zijn, maar daar houdt onze connectie op. ”

Hiermee zegt ze dat ze nog nooit iets met John heeft gedaan en daarom bestaat er niet zoiets als dat hij de vader is. Maar velen speculeerden ook dat Marco Eijk de vader van het kind zou kunnen zijn. Veel mensen denken van wel, omdat de twee ook van elkaar hielden.
Ze besloot ook over Marco te praten:

“Maar dat was voordat ik met André begon te daten. We trouwden in oktober 1991 en Roxeanne en André werden respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en sinds april van datzelfde jaar bracht Marco tijd door in gevangenis na zijn arrestatie.

Dus Marco kon ook niet de vader zijn. Rachel voelt zich erg ongemakkelijk als veel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en ook erg van streek als mensen slecht over Marco praten: “Naast André is hij ook een grote liefde en een zeer goede vriend van mij. . Ik vind het respectloos om op deze manier genoemd te worden.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending