Connect with us

Showbizz

‘Mark Rutte en vriendin hebben kinderwens’

Mark Rutte is de eeuwige single van ons land, maar hij lijkt zijn hart te openen voor een nieuwe liefde. De vertrekkende premier moet nog afscheid nemen van de kinderwens.

Teamleider VVD sloot zich gisteravond aan bij Shownieuws in het kader van zijn campagne. Vroeg op de dag werd het jongerennieuwsdebat uitgezonden, dus al snel kwam een ​​persoonlijk onderwerp ter sprake. ‘Vind je het niet jammer dat je geen kinderen hebt?’ vroeg de schandalige Albert Verlinde aan de vertrekkende premier. “Ik heb ze momenteel niet,” antwoordde hij, duidelijk makend dat hij nog steeds een keuze had.

Bejaarde vader

Aan kinderen had Rutte in die tijd geen gebrek. “Ik vond het heel leuk om als vrijwilliger een paar uur per week op de middelbare school les te geven”, geeft hij toe. Daarnaast speelt er nog iets mee: zijn leeftijd. Mijn vader was 57 jaar toen ik geboren werd. En dat betekent dat het waarschijnlijk is dat je je vader op vrij jonge leeftijd zult verliezen. Ik was 21 jaar toen mijn vader overleed. U moet er rekening mee houden dat als u een wat oudere vader wordt, uw kinderen minder tijd met u doorbrengen.

Geen plannen voor kinderen

Op de vraag of leeftijd hem tegenhoudt, antwoordde hij: ‘Dat plan kun je niet maken. Ik leef het “we zullen zien wat er komt” leven. Op je werk moet je alles goed plannen, maar als je dit ook privé gaat doen…’

Een partner missen

De vertrekkende premier opende onlangs een boek in His Single Life Story. “Mijn dagelijkse leven is zo druk dat ik het gevoel heb dat ik nauwelijks tijd heb voor een langdurige relatie. Ik heb veel vrienden die ik graag bezoek, maar ik ben ook graag alleen na een dag. Drukke week. Om me terug te trekken in piano of lees een goed boek. Maar natuurlijk mis ik soms ook die partner. Bijvoorbeeld rond het overlijden van mijn moeder of na een dag waarop ik een beslissing moet nemen. vastbesloten om de aura te vermijden

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending