Connect with us

Showbizz

Droevig nieuws Bibi Breijman (30): ‘Negen tumoren in hoofd’

Bibi Breijman leed een zwaar verlies. Op sociale netwerken deelde ze het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van haar grootmoeder. Het stel had onlangs een bijzondere dag toen Bibi haar oma fotografeerde voor de film The Perfect Picture.

“Vandaag is een droevige dag…” begon ze haar bericht. “Een paar weken geleden stond mijn oma bijvoorbeeld voor de camera in de film The Perfect Picture. Omdat deze dag best vrolijk is, wordt ze gesteund door de heer. Hij wilde ook heel graag het Indiase monument nog een keer zien. Ze hebben samen een geweldige dag gehad.

“Een paar weken geleden stond mijn grootmoeder voor de camera in The Perfect Picture”, zei Bibi over de show, die 1,4 miljoen kijkers trok. ‘Omdat de dag best heftig was, werd ze ondersteund door haar metgezel. Hij wilde ook heel graag het Indiase monument nog een keer zien. Ze hebben samen een geweldige dag gehad.

Taboe

De fotosessie met haar oma was een van de meest memorabele momenten van de fototentoonstelling voor Bibi, waarvan ze vanavond aanwezig was in de finale. “De eerste Indonesische generatie in Nederland praat niet graag over hun verleden”, schreef ze na de uitzending op Instagram. “ Vooral mijn grootmoeder wilde haar verhaal over deze functie met mij delen. ”

Volgens Bibi sprak haar grootmoeder bijna nooit over de ‘gruweldaden’ die ze de afgelopen 75 jaar in het Japanse kamp en de oorlog heeft meegemaakt. Voor de show sprak ze er met Bibi over.

Bibi schrijft: “Dit traumatische oorlogsverleden is taboe in veel Indiase families en de verhalen zijn te traumatisch om door te geven aan toekomstige generaties. “Toen ik mijn oma vroeg of ze wilde samenwerken, antwoordde ze: ‘Ik hoorde een stemmetje in mijn hoofd dat zei: het is eindelijk tijd om mijn verhaal te vertellen.” En dat deed ze.

Kort daarna sloeg echter het noodlot toe. “Nog geen week later ontdekte hij dat hij negen tumoren op zijn hoofd had… Beste Rhody, wat een prachtig verhaal hebben jij en mijn oma. Ik hoop het ooit te schrijven. Maar bovenal hoop ik dat je daar een goede muziekopstelling hebt.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending