Connect with us

Showbizz

Zwaar ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van het Marskasteel Lord Meiland zijn niet helemaal hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders.

Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde deze man aan Stories Weekly. “Ik heb mezelf met een schaar in het rechteroog gestoken, als een kind met een schaar in mijn oog gestoken.”

Pech voor Martien Meiland

Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.
Beide ogen van Martien Meiland hebben een andere kleur en dit komt door een kinderongeluk. Sindsdien is de kasteelheer blind aan zijn rechteroog. Martien heeft niet veel details over het ongeluk onthuld, maar hij onthult nu enkele details in zijn bio. “Ik ben vier jaar oud. Mijn moeder stofzuigt boven en ik knip zelf foto’s beneden. Ik heb mezelf per ongeluk in mijn oog gestoken”, aldus Martien. Het doet niet echt pijn. “De volgende ochtend werd ik wakker en mijn kussen was nat”, zei de kasteelheer, waarna hij de dokter bezocht. “Hij zei: ‘Dat is heel verkeerd. Meteen naar het ziekenhuis! ‘

Geen positieve resultaten

Martien verbleef een half jaar in een ziekenhuis in Leiden, gevolgd door een half jaar in Sluiskil in Zeeland. Martien heeft negen oogoperaties ondergaan. Na vele jaren van operatie en ziekenhuisopname was er nog steeds geen bevredigend resultaat. “Het hielp niet – ik was blind aan dat oog.” Toen Martien opgroeide, heeft hij het helemaal gehaald. “Toen ik een jaar of twaalf of dertien was, vroeg ik mezelf af: ‘Wat moet ik met deze poppenkast? Ik stop ermee.’ Acht jaar lang zal ik niet rotzooien.

Een nieuw oog

Martien bleef gewoon lichtflitsen zien met zijn rechteroog en accepteerde het. Tijdens het winkelen voor zijn interieurwinkel in India, kwam hij een ondernemer tegen die hem eindelijk “een nieuw oog” gaf. ‘Ik zei:’ Ga je me een nieuw oog geven? Dat kan toch niet? Deze zakenman stelt hem gerust en nodigt hem uit voor onderzoek in zijn oogziekenhuis. Martien moest de hele dag allerlei testen doen en kreeg dezelfde avond de uitslag: de spieren achter dit blinde oog waren zo zwak geworden dat het geen nieuw oog meer kon ‘dragen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending