Connect with us

Showbizz

Zwaar ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van het Marskasteel Lord Meiland zijn niet helemaal hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders.

Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde deze man aan Stories Weekly. “Ik heb mezelf met een schaar in het rechteroog gestoken, als een kind met een schaar in mijn oog gestoken.”

Pech voor Martien Meiland

Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.
Beide ogen van Martien Meiland hebben een andere kleur en dit komt door een kinderongeluk. Sindsdien is de kasteelheer blind aan zijn rechteroog. Martien heeft niet veel details over het ongeluk onthuld, maar hij onthult nu enkele details in zijn bio. “Ik ben vier jaar oud. Mijn moeder stofzuigt boven en ik knip zelf foto’s beneden. Ik heb mezelf per ongeluk in mijn oog gestoken”, aldus Martien. Het doet niet echt pijn. “De volgende ochtend werd ik wakker en mijn kussen was nat”, zei de kasteelheer, waarna hij de dokter bezocht. “Hij zei: ‘Dat is heel verkeerd. Meteen naar het ziekenhuis! ‘

Geen positieve resultaten

Martien verbleef een half jaar in een ziekenhuis in Leiden, gevolgd door een half jaar in Sluiskil in Zeeland. Martien heeft negen oogoperaties ondergaan. Na vele jaren van operatie en ziekenhuisopname was er nog steeds geen bevredigend resultaat. “Het hielp niet – ik was blind aan dat oog.” Toen Martien opgroeide, heeft hij het helemaal gehaald. “Toen ik een jaar of twaalf of dertien was, vroeg ik mezelf af: ‘Wat moet ik met deze poppenkast? Ik stop ermee.’ Acht jaar lang zal ik niet rotzooien.

Een nieuw oog

Martien bleef gewoon lichtflitsen zien met zijn rechteroog en accepteerde het. Tijdens het winkelen voor zijn interieurwinkel in India, kwam hij een ondernemer tegen die hem eindelijk “een nieuw oog” gaf. ‘Ik zei:’ Ga je me een nieuw oog geven? Dat kan toch niet? Deze zakenman stelt hem gerust en nodigt hem uit voor onderzoek in zijn oogziekenhuis. Martien moest de hele dag allerlei testen doen en kreeg dezelfde avond de uitslag: de spieren achter dit blinde oog waren zo zwak geworden dat het geen nieuw oog meer kon ‘dragen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending