Connect with us

Showbizz

Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bridget Maasland is geobsedeerd door rijdrama’s, waarvan de meest recente de grootste invloed op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze niet populair was geworden bij andere chauffeurs. Het rolde op volle snelheid tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.

Onlangs moest Bridget volgens voorbijgangers urenlang verschillende tests ondergaan nadat ze betrokken was geweest bij een aanrijding met meerdere voertuigen. Uit onderzoek met de Amsterdamse politie bleek dat er een ernstige aanrijding had plaatsgevonden, die voor Bridget gemakkelijk op een veel tragischer manier had kunnen aflopen. De blonde presentatrice had geen recht om plaats te maken voor een voorbijganger die haar gloednieuwe BMW mini op topsnelheid van links reed, precies ter hoogte van de bestuurdersstoel. Door de grote klap sloeg de auto van Bridget naar rechts, waardoor ze in aanrijding kwam met het voertuig naast haar en op de weg in het water dreigde te vallen.

Paniek

De paniek onder alle chauffeurs moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s stopten, bleek dat er veel schade aan de gang was. Vooral Bridget’s auto zag er erg gewelddadig uit, omdat hij aan beide kanten was geraakt. Volgens de politie zou het een wonder zijn als RTL-presentator Boulevard zonder kleurscheur uit zijn auto zou kunnen stappen. “Het is in ieder geval een gevaarlijk punt waar vaak iets gebeurt. En die Mini was nog maar een kleine, magere auto die over was na zo’n dubbele aanrijding. Als je daarna niets meer hebt, heb je echt een engel op je schouder”, aldus de medewerker.

Angst is in ieder geval goed. De blondine moet opgelucht zijn geweest toen na verschillende controles in het ziekenhuis bleek dat ze geen gevolgen had van dit ongelukkige moment. Gelukkig heeft ze sinds augustus een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en 14-jarige vriend Bram, met wie ze gelukkiger lijkt te worden. De vreugde die Bridget had was niets anders dan grote schade aan de auto.

Bron: Weekend Foto’s: Instagram, Youtube

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending