Connect with us

Showbizz

Dennis Schouten neergestoken: ‘Met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Broer ondervraagd

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Dennis Schouten (Enschede, 20 juli 1995) is een Nederlandse journalist die van 2016 tot 2020 actief was bij de publieke omroep PowNed en in 2021 samen met Jan Roos de online videoserie RoddelPraat regisseerde. Hij neemt ook af en toe deel aan verschillende tv-shows.

Schouten groeide op in Glanerbrug en behaalde een MBO als vestigingsmanager bij ROC van Twente in Hengelo. In mei 2014 begon hij met het maken van video’s op zijn eigen YouTube-kanaal genaamd GeenCommentaar. Begin 2016 verliet Schouten de hbo-opleiding media, informatie en communicatie aan Saxion Hogescholen in Enschede om bij PowNed te gaan werken. [1] Hij verscheen als verslaggever voor dit televisiestation. Ook regisseerde hij de zesdelige webserie Dennis in Albufissa in Albufeira (2018) en de tweedelige serie Dennis in Cherso in Chersonissos (2020). Het is vermeldenswaard dat hij medeverantwoordelijk was voor de sponsoring van het programma bij Dennis in Albufissa.

Naast PowNed is Schouten ook actief als verslaggever voor het televisie- en radioprogramma Veronica Inside. Tijdens het opnemen van een artikel met voetballer Dico Koppers liep Schouten een TIA op. Hij is later door Koppers naar het ziekenhuis gebracht. Vervolgens deelde hij foto’s van zijn TIA. In 2020 ontving Veronica Inside de Gouden RadioRing, mede dankzij de omvangrijke campagne van Schouten. Zo nam hij met Wilfred Genee het nummer You don’t get that ring from me as a gift op. Toen de radioversie van Veronica Inside de ochtend inging, werd bekend gemaakt dat Schouten terug zou keren als verslaggever voor de show.

In 2019 nam Schouten deel aan de RTL 5 The Worst Driver show van Nederland. Op 9 oktober 2019 is de serie Injustice! van PowNed, waarin Schouten en Bram Krikke de slachtoffers van onrecht gingen helpen.

In maart 2020 lanceerde Dennis samen met Jan Roos en Mark Baanders (Slijptol) de YouTube-serie Gossip Talk; later alleen met Rose.

In juli 2020 tekende Dennis bij NieuwNieuws als creative director. Hij maakte er ook filmpjes voor op YouTube. Dennis verliet PowNed in december 2020 na daar vier jaar te hebben gewerkt.

In januari 2021 kreeg Schouten van Paul Römer, directeur radio en televisie van Talpa te horen dat hij vanwege de inhoud van Gossip Talk niet meer welkom was als verslaggever voor Radio Veronica Inside.

In 2021 was Schouten een van de deelnemers aan het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. Met de uitzending op 5 september werd bekend dat Schouten in mei wegens gezondheidsproblemen de expeditie verliet op advies van zijn arts en daarmee op de 26e plaats eindigde.

In 2022 speelde Schouten Barabbas in The Passion 2022.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending