Connect with us

Showbizz

Dennis Schouten neergestoken: ‘Met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Broer ondervraagd

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Dennis Schouten (Enschede, 20 juli 1995) is een Nederlandse journalist die van 2016 tot 2020 actief was bij de publieke omroep PowNed en in 2021 samen met Jan Roos de online videoserie RoddelPraat regisseerde. Hij neemt ook af en toe deel aan verschillende tv-shows.

Schouten groeide op in Glanerbrug en behaalde een MBO als vestigingsmanager bij ROC van Twente in Hengelo. In mei 2014 begon hij met het maken van video’s op zijn eigen YouTube-kanaal genaamd GeenCommentaar. Begin 2016 verliet Schouten de hbo-opleiding media, informatie en communicatie aan Saxion Hogescholen in Enschede om bij PowNed te gaan werken. [1] Hij verscheen als verslaggever voor dit televisiestation. Ook regisseerde hij de zesdelige webserie Dennis in Albufissa in Albufeira (2018) en de tweedelige serie Dennis in Cherso in Chersonissos (2020). Het is vermeldenswaard dat hij medeverantwoordelijk was voor de sponsoring van het programma bij Dennis in Albufissa.

Naast PowNed is Schouten ook actief als verslaggever voor het televisie- en radioprogramma Veronica Inside. Tijdens het opnemen van een artikel met voetballer Dico Koppers liep Schouten een TIA op. Hij is later door Koppers naar het ziekenhuis gebracht. Vervolgens deelde hij foto’s van zijn TIA. In 2020 ontving Veronica Inside de Gouden RadioRing, mede dankzij de omvangrijke campagne van Schouten. Zo nam hij met Wilfred Genee het nummer You don’t get that ring from me as a gift op. Toen de radioversie van Veronica Inside de ochtend inging, werd bekend gemaakt dat Schouten terug zou keren als verslaggever voor de show.

In 2019 nam Schouten deel aan de RTL 5 The Worst Driver show van Nederland. Op 9 oktober 2019 is de serie Injustice! van PowNed, waarin Schouten en Bram Krikke de slachtoffers van onrecht gingen helpen.

In maart 2020 lanceerde Dennis samen met Jan Roos en Mark Baanders (Slijptol) de YouTube-serie Gossip Talk; later alleen met Rose.

In juli 2020 tekende Dennis bij NieuwNieuws als creative director. Hij maakte er ook filmpjes voor op YouTube. Dennis verliet PowNed in december 2020 na daar vier jaar te hebben gewerkt.

In januari 2021 kreeg Schouten van Paul Römer, directeur radio en televisie van Talpa te horen dat hij vanwege de inhoud van Gossip Talk niet meer welkom was als verslaggever voor Radio Veronica Inside.

In 2021 was Schouten een van de deelnemers aan het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. Met de uitzending op 5 september werd bekend dat Schouten in mei wegens gezondheidsproblemen de expeditie verliet op advies van zijn arts en daarmee op de 26e plaats eindigde.

In 2022 speelde Schouten Barabbas in The Passion 2022.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending