Connect with us

Showbizz

Net binnen: ‘Matthijs van Nieuwkerk ernstig ziek’

Psychose, vliegangst, doodsangst en autorijden op snelwegen… Matthijs van Nieuwkerk lijdt aan een ernstige angststoornis. Eerdere hulp zal volgens de presentator geen troost brengen. Matthijs lijkt echter zijn angst los te kunnen laten.

Matthijs van Nieuwkerk heeft nooit verborgen gehouden dat hij een angststoornis heeft. Hij bekende dat hij hypocriet was, niet op de snelweg durfde te rijden en bang was om te vliegen.

Niet angst

Volgens traumatherapeut Petra Beets zou Matthijs er goed aan doen om hulp te zoeken. “Ik merkte dat Matthijs niet anders kon dan bang te zijn”, vertelt Petra het verhaal. Ik raad Matthijs aan om met een psychotherapeut, psycholoog of traumaarts te gaan praten. Bij gebruik kun je zien wat Matthijs nodig heeft om van angst af te komen.

Stress helling

Als je van je rijangst af wilt, moet je in therapie. Wanneer je bang bent om op de snelweg te rijden omdat je de snelheid niet aankan en gewoon een beetje bang bent, moet je EMDR-therapie, angstrijlessen en ACT-therapie volgen. Bij EMDR-therapie is het doel om Matthijs te helpen stoppen met nadenken over zijn trauma met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden. “Het vermindert ook de angst”, zegt Petra. “ ACT-therapie is een therapie waarmee je je probleem op een andere manier kunt benaderen. Zo kun je de functie van angst verhelderen en daarmee leren omgaan. Mijn ervaring is dat als je als therapeut gepersonaliseerde diensten aanbiedt, je in ieder geval een betere deal kunt krijgen. Dat je niet meer gespannen bent van de spanning van de auto. ‘

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending