Connect with us

Showbizz

Net binnen: ‘Matthijs van Nieuwkerk ernstig ziek’

Psychose, vliegangst, doodsangst en autorijden op snelwegen… Matthijs van Nieuwkerk lijdt aan een ernstige angststoornis. Eerdere hulp zal volgens de presentator geen troost brengen. Matthijs lijkt echter zijn angst los te kunnen laten.

Matthijs van Nieuwkerk heeft nooit verborgen gehouden dat hij een angststoornis heeft. Hij bekende dat hij hypocriet was, niet op de snelweg durfde te rijden en bang was om te vliegen.

Niet angst

Volgens traumatherapeut Petra Beets zou Matthijs er goed aan doen om hulp te zoeken. “Ik merkte dat Matthijs niet anders kon dan bang te zijn”, vertelt Petra het verhaal. Ik raad Matthijs aan om met een psychotherapeut, psycholoog of traumaarts te gaan praten. Bij gebruik kun je zien wat Matthijs nodig heeft om van angst af te komen.

Stress helling

Als je van je rijangst af wilt, moet je in therapie. Wanneer je bang bent om op de snelweg te rijden omdat je de snelheid niet aankan en gewoon een beetje bang bent, moet je EMDR-therapie, angstrijlessen en ACT-therapie volgen. Bij EMDR-therapie is het doel om Matthijs te helpen stoppen met nadenken over zijn trauma met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden. “Het vermindert ook de angst”, zegt Petra. “ ACT-therapie is een therapie waarmee je je probleem op een andere manier kunt benaderen. Zo kun je de functie van angst verhelderen en daarmee leren omgaan. Mijn ervaring is dat als je als therapeut gepersonaliseerde diensten aanbiedt, je in ieder geval een betere deal kunt krijgen. Dat je niet meer gespannen bent van de spanning van de auto. ‘

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending