Connect with us

Showbizz

Verdrietig nieuws voor schaatser Sven Kramer: ‘Zwaargewond geraakt bij een busongeluk’

Het is een trieste week geweest voor Sven Kramer. Zijn vader, Yep Kramer (61) is woensdag zwaargewond geraakt bij een busongeluk.

Omrop Fryslan meldt het.

Letselhelikopter

Het ongeval gebeurde woensdagavond toen de racefiets van Yep in aanrijding kwam met een bus. Er werden direct twee ambulances opgeroepen. De oud-schaatser was niet direct bereikbaar, dus werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Gelukkig hoefde hij niet in actie te komen.

Ziekenhuis

Yep is na behandeling door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Over zijn verwondingen is nog niets bekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Bezoek 11 steden

Yep Kramer was een fervent schaatser in de jaren 80. Hij schaatste op hoog niveau en nam deel aan vele Europese en Wereldkampioenschappen. In 1980 en 1984 nam hij zelfs deel aan de Olympische Spelen en in 1997 werd hij 8e op de Elfstedentocht.

Dagen na het ongeval van Yep’s vader werd skateboarder Sven Kramer aangereden door een auto in Inzell, Duitsland. De negenvoudig wereldkampioen blesseerde zich aan zijn knie. Kramer, die morgen naar huis gaat voor verdere tests, zei: “Ik heb vooral last van mijn knieën. Maandag wordt de blessure verder onderzocht, inclusief een MRI-scan. “Momenteel moeten we afwachten wat de gevolgen zullen zijn bij de start van het nieuwe seizoen. Daar is op dit moment nog niet veel over te zeggen.”

Kramer werd door een auto uit de uitgang gerend en slaagde er niet in om plaats te maken voor de drievoudig Olympisch kampioen. Team Jumbo-Visma bereidt zich momenteel in Inzell voor op het nieuwe schaatsjaar, dat op 1 november van start gaat met een WK-kwalificatietoernooi in Thialf.

Vader van het ongeval Yep

Het nieuws van de aanrijding van Sven Kramer is opmerkelijk, want gisteren werd bekend dat zijn vader Yep woensdag met zijn racefiets tegen een stadsbus is gebotst. Senior Kramer kon na dit ongeval niet meer praten en is daarom naar het ziekenhuis gebracht.

Ja, Kramer liep een nekletsel op bij het ongeval en ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar het gaat nu veel beter met de voormalig topschaatser, aldus de familie. Over een paar dagen mag hij naar huis.

Bron: Omrop Fryslan, Libelle. Afbeelding: Instagram

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending