Connect with us

Showbizz

Olcay Gulsen: ‘ik ben vreemdgegaan’

In veel relaties is vreemdgaan verboden en leidt het zelfs tot een relatiebreuk. Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn daar ruimdenkender over. De modeontwerper vertelde De Telegraaf dat een pantoffel mogelijk is.

Edgar Davids

“Je kunt beter over een pantoffel praten”, zegt Olcay tegen De Telegraaf. “Valleien, ik heb het een keer gedaan. bedrogen, dit is mij ook een paar keer overkomen. Zo kwamen er verhalen naar voren dat Edgar Davids, met wie Olcay verwant was en zelfs verloofd was, vals speelde. Dat zou het verbreken van de relatie zijn geweest, maar dat werd natuurlijk nooit bevestigd.

Praten

Nu zal ze anders reageren als Ruud vals speelt. “Vandaag is niet per se een reden om er meteen een einde aan te maken. Ik verwacht natuurlijk niet dat Ruud dat ooit zal doen, maar als dat zo is, denk ik dat het bespreekbaar is.

Sinds 2019 hebben Ruud de Wild en Olcay Gulden een relatie. Ze gingen een tijdje uit elkaar, maar werden daarna herenigd en lijken nu gelukkiger dan ooit om samen te zijn.
In een interview met ‘De Telegraaf’ vertelde Olcay over zijn relatie met radio-dj Ruud de Wild. Deze relatie, zei ze, is veel volwassener dan haar vorige relaties.

Bedroog me

Hoewel Olcay vreemdgaan natuurlijk ontmoedigt, zal ze altijd met Ruud praten als hij ongelijk heeft: “Natuurlijk, ik kan niet wachten tot Ruud het op een dag doet.” Maar als dat het geval is, dan denk ik dat het bespreekbaar is.” “Er is geen reden om het meteen te beëindigen”
‘In beide gevallen is het voor mij de reden om meteen uit elkaar te gaan en soms komen we snel weer bij elkaar. Tegenwoordig is dat niet per se een reden om er meteen mee te stoppen”, zegt Gulsen. De brunette werd in het verleden bedrogen door haar ex Edgar Davids, maar haar relatie met Ruud is nog prima.

Moeilijke tijd

De twee hebben onlangs een zware tijd doorgemaakt nadat bij de DJ kanker werd vastgesteld. Na de operatie van vijf en een half uur is Ruud nu een stuk beter. Hij maakte op Instagram bekend dat de kanker uit zijn lichaam was verdwenen. Hij voelde zich echter ook erg opgewonden: “Ik vind het nog steeds heel eng, maar ik heb ook plezier”, zei de Wild.

Kinderloos voor Olcay

In hetzelfde interview met De Telegraaf zei Gulsen dat ze waarschijnlijk geen kinderen zal krijgen. Ze ging een hele tijd heen en weer en vroeg zich af of ze moeder wilde worden en hoeveel kinderen ze wilde, maar daar ging het niet meer om. Ze legde zich erbij neer dat het later waarschijnlijk niet zou gebeuren: “Ik denk niet dat ik nog moeder zal worden. Zeker nu ik een relatie heb met een man die er al drie heeft.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending