Connect with us

Showbizz

Olcay Gulsen: ‘ik ben vreemdgegaan’

In veel relaties is vreemdgaan verboden en leidt het zelfs tot een relatiebreuk. Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn daar ruimdenkender over. De modeontwerper vertelde De Telegraaf dat een pantoffel mogelijk is.

Edgar Davids

“Je kunt beter over een pantoffel praten”, zegt Olcay tegen De Telegraaf. “Valleien, ik heb het een keer gedaan. bedrogen, dit is mij ook een paar keer overkomen. Zo kwamen er verhalen naar voren dat Edgar Davids, met wie Olcay verwant was en zelfs verloofd was, vals speelde. Dat zou het verbreken van de relatie zijn geweest, maar dat werd natuurlijk nooit bevestigd.

Praten

Nu zal ze anders reageren als Ruud vals speelt. “Vandaag is niet per se een reden om er meteen een einde aan te maken. Ik verwacht natuurlijk niet dat Ruud dat ooit zal doen, maar als dat zo is, denk ik dat het bespreekbaar is.

Sinds 2019 hebben Ruud de Wild en Olcay Gulden een relatie. Ze gingen een tijdje uit elkaar, maar werden daarna herenigd en lijken nu gelukkiger dan ooit om samen te zijn.
In een interview met ‘De Telegraaf’ vertelde Olcay over zijn relatie met radio-dj Ruud de Wild. Deze relatie, zei ze, is veel volwassener dan haar vorige relaties.

Bedroog me

Hoewel Olcay vreemdgaan natuurlijk ontmoedigt, zal ze altijd met Ruud praten als hij ongelijk heeft: “Natuurlijk, ik kan niet wachten tot Ruud het op een dag doet.” Maar als dat het geval is, dan denk ik dat het bespreekbaar is.” “Er is geen reden om het meteen te beëindigen”
‘In beide gevallen is het voor mij de reden om meteen uit elkaar te gaan en soms komen we snel weer bij elkaar. Tegenwoordig is dat niet per se een reden om er meteen mee te stoppen”, zegt Gulsen. De brunette werd in het verleden bedrogen door haar ex Edgar Davids, maar haar relatie met Ruud is nog prima.

Moeilijke tijd

De twee hebben onlangs een zware tijd doorgemaakt nadat bij de DJ kanker werd vastgesteld. Na de operatie van vijf en een half uur is Ruud nu een stuk beter. Hij maakte op Instagram bekend dat de kanker uit zijn lichaam was verdwenen. Hij voelde zich echter ook erg opgewonden: “Ik vind het nog steeds heel eng, maar ik heb ook plezier”, zei de Wild.

Kinderloos voor Olcay

In hetzelfde interview met De Telegraaf zei Gulsen dat ze waarschijnlijk geen kinderen zal krijgen. Ze ging een hele tijd heen en weer en vroeg zich af of ze moeder wilde worden en hoeveel kinderen ze wilde, maar daar ging het niet meer om. Ze legde zich erbij neer dat het later waarschijnlijk niet zou gebeuren: “Ik denk niet dat ik nog moeder zal worden. Zeker nu ik een relatie heb met een man die er al drie heeft.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending