Connect with us

Showbizz

Prinses Alexia bevestigt relatie en laat haar buitenlandse vriendje zien

Het gerucht ging eerder deze week en nu is het zeker: prinses Alexia heeft een vriendje. Ze maakte het zelf bekend door een heel schattige foto op haar Instagram-verhaal te plaatsen. Prinses Alexia ging deze zomer naar kostschool in Wales. Naast deze verandering leek er ook iets anders in haar leven te zijn gekomen.

Namelijk: een nieuwe vriend! In haar Instagram-verhaal deelde ze een foto waarop ze de jongen kust. “Ik hou van je”, schreef ze.

Bekijk hieronder de lieve foto’s van Alexia en haar vriendje.

Kleine prinsessen worden groot! Prinses Amalia, de eerste erfgenaam van de troon, en prinses Alexia, die net haar kostschool in Wales heeft verlaten, zouden verliefd zijn! In Nederland zijn er niet veel artikelen over, maar een Argentijnse krant wist ons informatie te verschaffen waar wij zelf niets vanaf wisten.

Belgische Prins van Amalia

De Argentijnse Mendoza Post meldde dat prinses Amalia (17 jaar) geen vreemd vriendje heeft. Volgens onze informatie zou ze een prins – een Belg – aan een wit paard hebben gehecht. Het wordt prins Gabriël Boudewijn Karel Maria van het Belgische koningshuis. Prins Gabriël is 18 jaar en het tweede kind van de Belgische koning Filip en koningin Mathilde. De prins gaat momenteel naar een eliteschool in het VK voor kinderen “met een uitzonderlijk hoog kennisniveau”. Hier bereidt hij zich voor op de toekomst om naar een topuniversiteit als Oxford en Cambridge te gaan.

Alexia verliefd in Wales?

Daarnaast werd er een intieme foto geplaatst van prinses Alexia (16) met haar “waarschijnlijke” vlam. Er wordt aangenomen dat de foto op het Instagram-verhaal van de prinses staat met de woorden ‘Love You’. Er is echter geen duidelijke bevestiging hiervan, dus we moeten het echt als zout in het water behandelen. Alexia zit momenteel op haar kostschool in Wales, dus wie weet, misschien is ze de volgende keer thuis bij een Engelse hertog of graaf. Het verhaal gaat dat de vrienden afgelopen zomer op (controversiële) vakantie gingen in Griekenland. Kalverliefde op zijn best!

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending