Connect with us

Showbizz

Intens verdriet voor Marlijn Weerdenburg: “Na een kort en plotseling ziekbed” overleden

Zeer droevig nieuws voor Marlijn Weerdenburg: haar moeder is “na een kort en plotseling ziekbed” overleden.

“Dubbels waren te moeilijk om erachter te komen tegen het einde van mijn zwangerschap”, schreef de actrice in een gepassioneerde Instagram-post. “We konden zelf nauwelijks geloven dat ze er echt niet meer was.”

`BEDANKT`

Marlin vervolgde: “Ik ben hem dankbaar voor zijn onbaatzuchtigheid. Voor alle liefde, zorg en zorg die ze mij en mijn dierbaren heeft gegeven. Ze is mijn grootste rolmodel. En zelfs als ik het nooit zal evenaren. Soms zal ik zoeken naar de haren in mij.

Marlijn Weerdenburg is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres die in 2013 bekend werd door haar rol als Danni Lowinski in de gelijknamige serie.

Weerdenburg studeerde muziektheater aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, daarna aan de Amsterdamse Theater- en Kleinkunstacademie, waar ze in 2008 afstudeerde. Al tijdens haar studie kreeg ze een rol in de kindervoorstelling Interdit de rire van Herman van Veen in 2002 en trad op in Nederland, België en Duitsland. In 2008 speelde ze in Stella Den Haag’s kinderprogramma Vuil Kind. Ze richtte haar eigen band op en trad op op verschillende theaterfestivals; onder andere op Theater Festival Avenue. In 2010 had ze succes met de kerstsingle die ze opnam met de band Storybox van Helge Slikker. Met Slikker vormde ze het duo Miss Molly & Me dat optrad op de Uitmarkt, Avenue Theater Festival, Fringe Festival, Eurosonic Groningen. In 2011 verscheen hun debuutalbum Rewind and Say Hello.

In 2011 speelde Weerdenburg Charlotte in de musical Soldaat van Oranje. In 2012 deden Miss Molly & Me de Rewind and Say Hello Theatre Tour. Van 2013 tot 2016 speelde Weerdenburg in de televisieserie Danni Lowinski.

Weerdenburg deed mee aan het 15e seizoen van Wie is de Mol? begon op 1 januari 2015. Ze eindigde dat seizoen als tweede, achter uiteindelijke winnaar Rik van de Westelaken. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in 2015 presenteerde ze De Vierdaagse op SBS6. In 2016 deed ze mee aan RTL 4 Need Two, waarin bekende Nederlanders live zongen in een wedstrijd, waar ze als tweede eindigde en verloor van Jan Versteegh. Sinds 17 mei 2016 presenteert ze naast Ersin Kiris ook het tv-programma Broodje Gezond. Op 11 oktober 2016 ging de zesdelige serie Marlijn: De Dolende Dertiger in première bij KRO/NCRV op NPO 3. Daar ging ze op “reis van persoonlijke ontdekking” op zoek naar “antwoorden op die vragen”. “. dertig”. In 2017 presenteerde ze het programma Hotel Romanticiek. In 2018 presenteert ze samen met André van Duin de culinaire show MAX De Nieuwe Lekkerbek. In 2019 debuteerde Marlijn haar eigen solo zangoptreden: Marlijn zingt. In 2020 presenteerde Weerdenburg het met Rop Verheijen bij Wie is de Mol? Moltalk gerelateerde tv-show op NPO.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending