Connect with us

Showbizz

Intens verdriet voor Marlijn Weerdenburg: “Na een kort en plotseling ziekbed” overleden

Zeer droevig nieuws voor Marlijn Weerdenburg: haar moeder is “na een kort en plotseling ziekbed” overleden.

“Dubbels waren te moeilijk om erachter te komen tegen het einde van mijn zwangerschap”, schreef de actrice in een gepassioneerde Instagram-post. “We konden zelf nauwelijks geloven dat ze er echt niet meer was.”

`BEDANKT`

Marlin vervolgde: “Ik ben hem dankbaar voor zijn onbaatzuchtigheid. Voor alle liefde, zorg en zorg die ze mij en mijn dierbaren heeft gegeven. Ze is mijn grootste rolmodel. En zelfs als ik het nooit zal evenaren. Soms zal ik zoeken naar de haren in mij.

Marlijn Weerdenburg is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres die in 2013 bekend werd door haar rol als Danni Lowinski in de gelijknamige serie.

Weerdenburg studeerde muziektheater aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, daarna aan de Amsterdamse Theater- en Kleinkunstacademie, waar ze in 2008 afstudeerde. Al tijdens haar studie kreeg ze een rol in de kindervoorstelling Interdit de rire van Herman van Veen in 2002 en trad op in Nederland, België en Duitsland. In 2008 speelde ze in Stella Den Haag’s kinderprogramma Vuil Kind. Ze richtte haar eigen band op en trad op op verschillende theaterfestivals; onder andere op Theater Festival Avenue. In 2010 had ze succes met de kerstsingle die ze opnam met de band Storybox van Helge Slikker. Met Slikker vormde ze het duo Miss Molly & Me dat optrad op de Uitmarkt, Avenue Theater Festival, Fringe Festival, Eurosonic Groningen. In 2011 verscheen hun debuutalbum Rewind and Say Hello.

In 2011 speelde Weerdenburg Charlotte in de musical Soldaat van Oranje. In 2012 deden Miss Molly & Me de Rewind and Say Hello Theatre Tour. Van 2013 tot 2016 speelde Weerdenburg in de televisieserie Danni Lowinski.

Weerdenburg deed mee aan het 15e seizoen van Wie is de Mol? begon op 1 januari 2015. Ze eindigde dat seizoen als tweede, achter uiteindelijke winnaar Rik van de Westelaken. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in 2015 presenteerde ze De Vierdaagse op SBS6. In 2016 deed ze mee aan RTL 4 Need Two, waarin bekende Nederlanders live zongen in een wedstrijd, waar ze als tweede eindigde en verloor van Jan Versteegh. Sinds 17 mei 2016 presenteert ze naast Ersin Kiris ook het tv-programma Broodje Gezond. Op 11 oktober 2016 ging de zesdelige serie Marlijn: De Dolende Dertiger in première bij KRO/NCRV op NPO 3. Daar ging ze op “reis van persoonlijke ontdekking” op zoek naar “antwoorden op die vragen”. “. dertig”. In 2017 presenteerde ze het programma Hotel Romanticiek. In 2018 presenteert ze samen met André van Duin de culinaire show MAX De Nieuwe Lekkerbek. In 2019 debuteerde Marlijn haar eigen solo zangoptreden: Marlijn zingt. In 2020 presenteerde Weerdenburg het met Rop Verheijen bij Wie is de Mol? Moltalk gerelateerde tv-show op NPO.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending