Connect with us

Showbizz

Bikini-foto van Sonja Bakker veroorzaakt geschokte reacties!

Sonja Bakker is in Nederland een echte begrip geworden. Iedereen die denkt aan afvallen of gezond eten, denkt aan deze blondine. De gewichtsconsulente plaatste onlangs een foto van haar met haar kinderen en echtgenoot. Het was natuurlijk allemaal mooi, maar zijn fans en volgers schrokken een beetje van de foto.

De blondine krijgt veel kritiek, wat natuurlijk heel hard kan zijn. Iemand verdedigde haar ook in de comments: “Voor degenen hier die denken dat ze te mager is. Lees haar redenering, die ze je blijkbaar moet uitleggen, aangezien je je desnoods met dingen moet bemoeien. Ze heeft onlangs haar vader verloren en het is raar dat je tijdelijk je eetlust hebt verloren. Iedereen, zorg voor je eigen leven! Alleen omdat ze boeken over gewichtsverlies schrijft, wil nog niet zeggen dat je je met haar leven moet bemoeien. Koop een leven voor jezelf! ”

Sonja Bakker heeft schokkende reacties

Ze schreef vervolgens een verklaring op haar sociale media: “Beste volgers. Vanmorgen zal ik een foto plaatsen waar ik erg blij mee ben. Geweldige race van 10 km met mijn dierbaren. Veel mensen denken dat ik nu te dun en te mager ben. Ik kan je vertellen dat verdriet je niet toestaat koude kleren te dragen. Sterker nog, ik ben de afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader en mijn beste vriend zijn 2 maanden geleden overleden. Een jaar lang hebben we dag en nacht met zoveel liefde voor hem gezorgd.

Door al het verdriet, terecht voor een plekje, ben ik maar gaan wandelen met mijn hond en mijn gezin in de vrije natuur. En heeft inderdaad geen eetlust en tranen met snavels. Sorry lieve abonnees, ik dacht ik moet dit even met jullie delen. PS: Deze foto is 6 maanden geleden genomen, voordat mijn vader overleed. Maar we hebben er ook van genoten met onze lieve kinderen. Ik wil iedereen steunen die iemand heeft verloren in deze tijd.

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending