Connect with us

Showbizz

Opnieuw drama voor Frans Bauer: ‘Terminaal ziek’

Tijdens zijn fantour met 150 bevriende muzikanten in Saint-Tropez was het een groot feest voor Frans Bauer. Niemand mag weten dat de zanger grote interesses heeft. Op de laatste dag openbaarde hij zijn grote verdriet om zijn oudere broer Dorus (54 jaar oud). Hij lijdt aan kanker en wacht op een operatie.

Begin januari lag zijn vrouw Mariska nog in het ziekenhuis met een ernstig herseninfarct en nu is er een nieuwe tv-serie aangekondigd. Het is al een tijdje stil bij Dorus, dit is ook te zien in de docusoap op Bauers en de tourshow Vive la Frans. Door omstandigheden kon Dorus ook geen reis maken met de fans, maar die hebben ze aangepast. Nu schrijft Frans geschiedenis.

Ellende

Frans begon: “Er is nog steeds veel leed dat we krijgen.” De mannelijke zanger is altijd heel dicht bij zijn broer geweest. “Dit zijn de emotionele gesprekken die ik met Dorus heb gehad. Verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je Mariska nog steeds aan het proberen bent, en we moeten afwachten hoe het leven zal zijn na deze beroerte, zal het dat doen. De wereld stond even stil. Momenteel zal Dorus mijn concerten niet bijwonen, waar hij vaak naar de fan booth gaat. Natuurlijk is er voor alles een oplossing, maar het belangrijkste is dat hij herstelt.

Wanneer stopt het?

Dit is weer een andere Bauers tv-serie. Frans vervolgt: “Soms denk ik: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar in die tijd zijn er de afgelopen jaren genoeg problemen en tegenslagen geweest.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending