Connect with us

Showbizz

Frans Bauer (48) getroffen door ernstige ziekte

Frans Bauer mag van de dokter morgen niet optreden in het Beursgebouw in Eindhoven. De zangeres heeft een ernstige longontsteking.

Frans treedt in Eindhoven op voor ruim drieduizend verstandelijk gehandicapten in de Concerti Fetti.

Zanger Brabant werd vervangen door Wolter Kroes en Frans Duijts. “Het Concert des Handicapés erkende dat Frans Bauer niet vervangen kon worden, maar deed er met de directie alles aan om een ​​geslaagde avond te garanderen”, aldus de organisatie. “Ik ben helemaal gesloten, ik spreek met mijn neus en buiten adem”, zei hij vanuit zijn woning in Fijnaart. “Het is geweldig, maar elke keer als ik op vakantie ga en ik weet dat ik echt vrij zal zijn, heb ik dit…”

Zijn manager legt uit: “Dit virus sluimert al een tijdje thuis. “Toen Frans afgelopen weekend naar Spanje zou gaan om op te treden, vond hij dat hij te ver was gegaan. Tegen al zijn principes en wensen in annuleerde hij het optreden en stierf in stilte.

Frans Bauer had het moeilijk. Een paar maanden na Mariska’s beroerte maakte de familie Bauer zich opnieuw zorgen over een zieke geliefde. Dorus, de broer van Frans, heeft blaaskanker. In een gesprek vertelde de mannelijke zanger hoe hij overeind wist te blijven.

Frans vertelt nu aan RTL Boulevard hoe het met hem gaat.

Wees voorzichtig

Het was een emotionele tijd, zei hij. “Natuurlijk heeft Mariska onlangs een beroerte gehad, maar gelukkig gaat alles heel goed. Hij gaat de berg op, dus alles is in orde”, zei hij. Hij vertelde ons ook hoe het nu met zijn broer Dores gaat.” Mijn broer is net geopereerd aan blaaskanker. “Wat Frans zei gaf hem de nodige stress en angst. “Gelukkig is de operatie heel goed verlopen.”

Pittig

Ook liet hij weten dat hoewel de operatie van zijn broer goed is verlopen, het voor de zanger moeilijk was. “Normaal staat hij hier ’s avonds in de hal met de fanclubtribunes. (…) Natuurlijk zijn dit de dingen die ik me nu herinner. ‘ Ondanks dat zijn broer niet bij de optredens van Frans kan zijn, krijgt hij veel steun van een ander familielid. “Ik heb mijn zoon meegenomen en hij heeft me daarheen gesleept”, zei de zangeres.

Showbizz

Dramatisch nieuws voor Danny de Munk. ‘Hij is alles kwijt’

2022 was een turbulent jaar voor zanger Danny de Munk. Een vrouw deed aangifte van verkrachting tegen de zanger en dit heeft voor een flinke smet op zijn carrière gezorgd. De Munk heeft de rechtbank verzocht om de vrouw in het openbaar te horen. Dit verzoek is geaccepteerd, dus de Munk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigd heeft van dit bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit hoe het nu gaat met Danny de Munk. Wat blijkt? Het is nog niet gedaan met de kommer en kwel in de zanger zijn leven. Sterker nog: De zanger heeft nog meer slecht nieuws gekregen, aldus Santegoeds. Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat hij snel uit de sores is.

Al een jaar thuis

“Hij zit al een jaar thuis, zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus hij zegt: ‘Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vinden overkomen of niet. Hij wil heel graag dat het in de openbaarheid gebeurt.” Ook in 2023 is de agenda van de Munk akelig leeg.

Verplicht

Het is voor de aangeefster verplicht om te verschijnen op het openbaar verhoor. Het is echter nog niet duidelijk of het verhoor ook daadwerkelijk in het openbaar zal gaan plaatsvinden. Dit is iets wat de rechter nog moet bepalen. Al zal de Munk er waarschijnlijk wel alles aan doen om te zorgen dat dit gebeurt.

Bron: Mediacourant

Wat vind jij van de kwestie rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Continue Reading

Showbizz

Patty Brard krijgt flinke, medische tegenvaller te verduren

Ziek in bed

Na een relatief milde coronabesmetting ligt Brard namelijk nu in bed met een fikse holte ontsteking. ‘Als je een Coronaatje voor je kiezen hebt gehad die wel meeviel, is een verlate holte ontsteking bijna onontkoombaar,’ staat er bij de post. Op de foto zien we een overduidelijke zieke, make-up loze Brard.

Vermoedelijk vertoeft de presentatrice nog op het eiland Ibiza, maar zal ze momenteel niet veel kunnen ondernemen zo blijkt uit de tags #antibiotica en #terugnaarbed als onderschrift van de foto. Beterschap Patty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Continue Reading

Showbizz

Glennis Grace krijgt tragisch nieuws te horen en is kapot van verdriet

Het gaat niet goed met Glennis Grace. De zangeres, die vroeger bekendstond om haar prachtige liedjes, wordt nu vooral geassocieerd met de supermarktketen Jumbo.

Concert

Het is duidelijk dat Glennis Grace momenteel moeilijkheden heeft, gezien haar veroordeling. Om toch inkomsten te genereren, blijft ze optreden. Helaas zijn de zalen niet meer uitverkocht en dat is voor een zangeres niet prettig.

Er zijn diverse redenen waarom het zo slecht gaat met haar carrière. Volgende maand zou Glennis naar België afreizen voor een concert, maar deze show is geannuleerd vanwege slechte kaartverkoop. Glennis is hierdoor erg teleurgesteld.

Continue Reading

Trending