Connect with us

Showbizz

Frans Bauer (48) getroffen door ernstige ziekte

Frans Bauer mag van de dokter morgen niet optreden in het Beursgebouw in Eindhoven. De zangeres heeft een ernstige longontsteking.

Frans treedt in Eindhoven op voor ruim drieduizend verstandelijk gehandicapten in de Concerti Fetti.

Zanger Brabant werd vervangen door Wolter Kroes en Frans Duijts. “Het Concert des Handicapés erkende dat Frans Bauer niet vervangen kon worden, maar deed er met de directie alles aan om een ​​geslaagde avond te garanderen”, aldus de organisatie. “Ik ben helemaal gesloten, ik spreek met mijn neus en buiten adem”, zei hij vanuit zijn woning in Fijnaart. “Het is geweldig, maar elke keer als ik op vakantie ga en ik weet dat ik echt vrij zal zijn, heb ik dit…”

Zijn manager legt uit: “Dit virus sluimert al een tijdje thuis. “Toen Frans afgelopen weekend naar Spanje zou gaan om op te treden, vond hij dat hij te ver was gegaan. Tegen al zijn principes en wensen in annuleerde hij het optreden en stierf in stilte.

Frans Bauer had het moeilijk. Een paar maanden na Mariska’s beroerte maakte de familie Bauer zich opnieuw zorgen over een zieke geliefde. Dorus, de broer van Frans, heeft blaaskanker. In een gesprek vertelde de mannelijke zanger hoe hij overeind wist te blijven.

Frans vertelt nu aan RTL Boulevard hoe het met hem gaat.

Wees voorzichtig

Het was een emotionele tijd, zei hij. “Natuurlijk heeft Mariska onlangs een beroerte gehad, maar gelukkig gaat alles heel goed. Hij gaat de berg op, dus alles is in orde”, zei hij. Hij vertelde ons ook hoe het nu met zijn broer Dores gaat.” Mijn broer is net geopereerd aan blaaskanker. “Wat Frans zei gaf hem de nodige stress en angst. “Gelukkig is de operatie heel goed verlopen.”

Pittig

Ook liet hij weten dat hoewel de operatie van zijn broer goed is verlopen, het voor de zanger moeilijk was. “Normaal staat hij hier ’s avonds in de hal met de fanclubtribunes. (…) Natuurlijk zijn dit de dingen die ik me nu herinner. ‘ Ondanks dat zijn broer niet bij de optredens van Frans kan zijn, krijgt hij veel steun van een ander familielid. “Ik heb mijn zoon meegenomen en hij heeft me daarheen gesleept”, zei de zangeres.

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending