Connect with us

Showbizz

Wesley Sneijder met spoed opgenomen in het ziekenhuis: ‘Problemen met hart’

Yvonne Coldeweijer meldde dat Wesley Sneijder met pijn op de borst naar het ziekenhuis is gebracht.

Yvonne zegt dit:

Volgens een spion kreeg Wesley Sneijder een hartstilstand (CCU) in het St. Antonius in Nieuwegein omstreeks 16.30 uur vanmiddag met pijn op de borst. Pijn op de borst ook. ”

Yolanthe’s ex Wesley zou ook het ziekenhuis hebben bezocht. Het gaat niet goed met de familie Sneijders. Onlangs werd gemeld dat Wesley’s moeder lymfoom had. Trouwens, Sarah van Soelen lijkt te zijn gestopt met proberen Wesley Sneijder’s make-over te doen nadat hij haar ruw bediende op Ibiza terwijl ze een video aan het filmen was.

Het lijkt niet goed te gaan met Wesley Sneijder. De oud-profvoetballer is gevonden in het ziekenhuis.

Volgens een agent van Yvonne Coldeweijer is Wesley Sneijder zondag opgenomen in het ziekenhuis. Hij kreeg een hartaanval in het St. Antonius te Nieuwegein. Volgens Yvonne ging hij met pijn op de borst naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of hij per ambulance is vervoerd of alleen naar het ziekenhuis is gebracht.

Ondertussen heeft de roddelkoningin ons verteld dat Wesley zondagavond naar huis mocht. Het gerucht dat Yolanthe Cabau ook in het ziekenhuis was ontdekt bleek gewoon te zijn: gerucht

De FBI zocht zelfs meer informatie bij Rodney, de broer van Wesley. “Daar is niets mis mee”, klonk het daar. Onlangs heeft de familie Sneijder te maken gehad met slecht nieuws over hun gezondheid. Sylvia’s moeder heeft lymfoom.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending