Connect with us

Showbizz

Familie Meiland in tranen om Erica Meiland (58): ‘Rust zacht mama’

De familie Meiland had een slechte week. Erica’s moeder (60 jaar) overleed vorige week op 30 juni op 93-jarige leeftijd. De eigenlijke familie meldde het op Instagram.

“Mijn tweede moeder”

“Rust in vrede mama”, schreef Erica. Martien bracht ook hulde aan zijn schoonmoeder. ’41 jaar van mijn leven. Mijn tweede moeder! Rust in vrede”, schreef hij. Ellie Lust was bedroefd door de reactie van Erica en Martien. Liefde, kracht en kracht”, schreef ze.

De schoonmoeder van Martien was meerdere keren te zien in de serie Château Meiland. In de eerste aflevering zei ze dat ze haar nieuwe avontuur in Frankrijk niet leuk vond. De reis was te ver voor haar. Gelukkig kon de familie haar videobellen.

“Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan, hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve schoonmoeder en onvergetelijke oma”, aldus Renkema op de afscheidskaart. “Rust in vrede mama”, schreef de reality-tv-ster bij het bericht. Martien Meiland deelde het bericht ook op zijn persoonlijke Instagram-pagina. “41 jaar van mijn leven… mijn tweede moeder! Rust in vrede… ”

Renkema-Hof speelde in verschillende seizoenen van het reality-tv-programma Château Meiland. Mede dankzij Renkema-Hof keerde de familie Meiland na emigratie naar Frankrijk terug naar Nederland. Renkema vindt het moeilijk om minder te zien van zijn moeder, die in Nederland blijft.

Onderaan de kaart staan ​​de namen van Erica, Martien, Montana en Maxime Meiland. Montana en Maxime’s partners Dirk en Leroy, en Maxime’s kinderen Claire en Vivé staan ​​ook op de kaart.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending