Connect with us

Showbizz

Vreselijk verlies Erica Meiland (58 jaar): ‘Onverwacht overleden’

Jenny Renkema, de moeder van Erica Meiland is op donderdag 30 juni overleden. Dat laten zowel Erica als Martien dinsdagavond weten via Instagram. Ze is 93 jaar geworden.

„Rust zacht mama”, schrijft Erica bij foto’s van haar moeder en de rouwkaart. Martien laat weten dat Jenny Renkema al ’41 jaar in mijn leven’ was. „Mijn 2de moeder! Rust zacht…” De Meilandjes kunnen rekenen op veel condoleances en meeleven.

De familie Meiland had een slechte week. Erica’s moeder (60 jaar) overleed vorige week op 30 juni op 93-jarige leeftijd. De eigenlijke familie meldde het op Instagram.

“Mijn tweede moeder”

“Rust in vrede mama”, schreef Erica. Martien bracht ook hulde aan zijn schoonmoeder. ’41 jaar van mijn leven. Mijn tweede moeder! Rust in vrede”, schreef hij. Ellie Lust was bedroefd door de reactie van Erica en Martien. Liefde, kracht en kracht”, schreef ze.

De schoonmoeder van Martien was meerdere keren te zien in de serie Château Meiland. In de eerste aflevering zei ze dat ze haar nieuwe avontuur in Frankrijk niet leuk vond. De reis was te ver voor haar. Gelukkig kon de familie haar videobellen.

“Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan, hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve schoonmoeder en onvergetelijke oma”, aldus Renkema op de afscheidskaart. “Rust in vrede mama”, schreef de reality-tv-ster bij het bericht. Martien Meiland deelde het bericht ook op zijn persoonlijke Instagram-pagina. “41 jaar van mijn leven… mijn tweede moeder! Rust in vrede… ”

Renkema-Hof speelde in verschillende seizoenen van het reality-tv-programma Château Meiland. Mede dankzij Renkema-Hof keerde de familie Meiland na emigratie naar Frankrijk terug naar Nederland. Renkema vindt het moeilijk om minder te zien van zijn moeder, die in Nederland blijft.

Onderaan de kaart staan ​​de namen van Erica, Martien, Montana en Maxime Meiland. Montana en Maxime’s partners Dirk en Leroy, en Maxime’s kinderen Claire en Vivé staan ​​ook op de kaart.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending