Connect with us

Showbizz

Jaimie Vaes onder toezicht geplaatst vanwege cocaïneverslaving: ‘Zoontje is uit huis geplaatst’

Het grootste slachtoffer van Lil` Kleine’s misbruik van Jaimie Vaes is hun zoon Lio. Momenteel woont de jongen bij zijn moeder, maar in die tijd heeft ze bezoek gehad van de kinderbescherming. Jaimie wordt in de gaten gehouden en beslist dan of haar zoon bij haar mag blijven.

Na de mishandeling hadden Jaimie en de rapper geen contact meer. Lil `Kleine is na haar vrijlating direct naar het buitenland gevlucht. Jaimie is alleen met Leo in hun huis.

Bescherm kinderen

Het is niet de eerste keer dat ze te maken krijgt met huiselijk geweld. Daarom is Jaimie bang haar zoon te verliezen. Sinds het incident heeft ze enkele indrukwekkende foto’s gedeeld van haar baby, die het goed lijkt te doen op school.

Jan Roos vertelde RoddelPraat: “Wat ze doet laat zien hoe blij dit kind is om kinderen te beschermen tegen hem komen halen. Volgens Yvonne Coldeweijer was het echter te laat omdat de autoriteiten haar al hadden bezocht.

Momenteel zou Jaimie een voogd hebben. “Hij beslist dan of je naar een soort crisisopvang gaat of dat je bij je ouders mag blijven”, vult Dennis Schouten aan. “Omdat ik ervaring heb in de voogdij: haal dit kind het huis uit.”

Jaimie snuift

Dennis zegt dat Jaimie verslaafd is aan cocaïne. De rapper is niet alleen een gevaar voor Leo’s zoon, maar ook voor Jaimie zelf. Gossip Talk beweerde eerder dat Lil` Kleine Jaimie filmde terwijl ze snuffelde voor haar kind. De rapper zal de video gebruiken om haar te chanteren. Dat zou ook de reden zijn waarom Jaimie bij hem bleef.

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending