Connect with us

Showbizz

‘Wesley Sneijder in levensgevaar’

Yvonne Coldeweijer maakte gisteren via haar account bekend dat Wesley Sneijder is gezien in het ziekenhuis van Nieuwegein. De oud-voetballer zou last hebben gehad van pijn op de borst. Coldeweijer meldde het volgende: “Volgens een spion heeft Wesley vanmiddag rond 16.30 uur CCU gekregen in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met hevige pijn op de borst.”

Het is op dit moment niet bekend of hij nog in het ziekenhuis ligt of is ontslagen. Het gerucht gaat dat Yolanthe ook in het ziekenhuis is gezien, dus de situatie zou nijpend zijn als dat het geval was. Natuurlijk hoopt hij dat Wesley in orde is. “Er zijn geen andere berichten op internet dat Wesley in het ziekenhuis ligt, dus we zijn aangewezen op berichten van sapketens. De aanwezigheid van Yolanthe kan ook kloppen met wat ze de afgelopen dagen in Nederland heeft gezien.”

Reality.FBI gaat na het rapport van Coldeweijer verder op onderzoek om erachter te komen hoe het nu met Wesley gaat. Ik heb net de procedure gehad met zijn broer Rodney. Zijn broer kondigde ja aan; Reality.FBI deelde ook een kort gesprek dat plaatsvond met de broer van de ex-speler: “Is Wes okay? Lees over ziekenhuisopname…” Rodney Sneijder antwoordde geruststellend: “Het gaat goed met me. Het is goed. Wat er precies gebeurt, is nog niet bekend. Misschien stemde de oud-speler ermee in om voor de zekerheid over de pijn te klagen en zo erg was het niet. Het is niet duidelijk of er een verklaring of aanvullende informatie wordt gepubliceerd. Dat valt nog maar te bezien.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending