Connect with us

Showbizz

Marieke Elsinga wordt dikzak genoemd vanwege déze foto’s

Marieke Elsinga is nogal luidruchtig geweest op sociale media omdat een afslankmerk haar benaderde om van haar “isolatiegewicht” af te komen. Ze schreef dit op haar post: “Ik ga hier iets doen wat ik niet vaak doe, en dat is mijn frustratie delen. Mijn manager krijgt vaak verzoeken van merken die moeten samenwerken. Ambassadeurs, partnerships, hoe je het ook wilt noemen. In de meeste gevallen weiger ik het. Soms is een merk goed voor mij en ga ik ervoor. Vorige week was een van de aanvragen een e-mail van een bureau dat ambassadeurs zocht voor een populair merk voor gewichtsverlies. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zoeken we mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (halo?) kilo’s af te komen. We konden goed met Marieke opschieten.

Marieke Elsinga is niet blij

Er was iets mis met de presentator: “Mijn manager kent me goed en bedankte me vriendelijk, maar stuurde me de aanvraag ter verificatie. Ik las het, ik zei: “Nee, dit is niet voor mij” en klik erop. Maar toen las ik het opnieuw en dacht: “Wacht even… dat is echt geen goed werk!” Dus er staat dat ik een paar kilo kan verliezen (halo?)! Het bedrijf was niet slecht bedoeld en ik stond redelijk stevig op mijn benen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (eigenlijk was “Sonja Bakkerde” vroeger slaperig tijdens mijn studie!), maar ik hou er niet van om actief signalen te sturen dat mijn lichaam “te dik” is “. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lichaam is sterk en fit!

Mijn lichaam is sterk en fit. Ik ben dan misschien niet ‘Slender Hilversum’ en daar ligt volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw er hetzelfde uitziet in tijdschriften of op tv, geven we eigenlijk het verkeerde signaal af. Voor onszelf en onze kinderen. Misschien vind je me te groot, precies goed, of zelfs te dun, dat is prima. Ik deel dit niet omdat ik hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent mooi’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf mee worstel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending