Connect with us

Showbizz

Marieke Elsinga wordt dikzak genoemd vanwege déze foto’s

Marieke Elsinga is nogal luidruchtig geweest op sociale media omdat een afslankmerk haar benaderde om van haar “isolatiegewicht” af te komen. Ze schreef dit op haar post: “Ik ga hier iets doen wat ik niet vaak doe, en dat is mijn frustratie delen. Mijn manager krijgt vaak verzoeken van merken die moeten samenwerken. Ambassadeurs, partnerships, hoe je het ook wilt noemen. In de meeste gevallen weiger ik het. Soms is een merk goed voor mij en ga ik ervoor. Vorige week was een van de aanvragen een e-mail van een bureau dat ambassadeurs zocht voor een populair merk voor gewichtsverlies. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zoeken we mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (halo?) kilo’s af te komen. We konden goed met Marieke opschieten.

Marieke Elsinga is niet blij

Er was iets mis met de presentator: “Mijn manager kent me goed en bedankte me vriendelijk, maar stuurde me de aanvraag ter verificatie. Ik las het, ik zei: “Nee, dit is niet voor mij” en klik erop. Maar toen las ik het opnieuw en dacht: “Wacht even… dat is echt geen goed werk!” Dus er staat dat ik een paar kilo kan verliezen (halo?)! Het bedrijf was niet slecht bedoeld en ik stond redelijk stevig op mijn benen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (eigenlijk was “Sonja Bakkerde” vroeger slaperig tijdens mijn studie!), maar ik hou er niet van om actief signalen te sturen dat mijn lichaam “te dik” is “. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lichaam is sterk en fit!

Mijn lichaam is sterk en fit. Ik ben dan misschien niet ‘Slender Hilversum’ en daar ligt volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw er hetzelfde uitziet in tijdschriften of op tv, geven we eigenlijk het verkeerde signaal af. Voor onszelf en onze kinderen. Misschien vind je me te groot, precies goed, of zelfs te dun, dat is prima. Ik deel dit niet omdat ik hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent mooi’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf mee worstel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending