Connect with us

Showbizz

Onwijs droevig nieuws, Eva Jinek is afgrond ingestort: “Hier komt ze niet bovenop!”

Eva Jinek herstartte haar show een paar weken geleden. Op 20 september 2019 maakte ze, na 15 jaar publieke omroep, bekend dat ze vanaf januari 2020 overstapt naar RTL om afwisselend late night talkshows op RTL 4 te presenteren met Beau van Erven Dorens. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Na een paar maanden rust mag ze weer beginnen. Maar ook fluctuerende kijkcijfers waren destijds een reden voor de onzekerheid. Hoewel de eerste aflevering meestal niet veel zegt over toekomstige kijkcijfers, zijn deze het vermelden waard. Blond begon vorig seizoen met meer dan een miljoen kijkers. Het is in de loop van de tijd gehalveerd. Maar we kunnen wel zeggen dat dit seizoen een beetje anders begon.

Slechte start voor Eva Jinek?

Volgens publieksonderzoek trok de presentatrice op RTL4 in totaal 690.000 kijkers tijdens haar eerste uitzending. Het lijkt erop dat het misschien door de feestdagen komt, maar er zijn maar liefst 11 shows die diezelfde dag beter presteren. Zelfs RTL Boulevard wist tegen het schema een plek te behalen op een elfde plaats. Of het aantal talkshowgevechten de komende weken zal toenemen, valt nog te bezien. Topconcurrent ‘OP1’ eindigde op de achtste plaats met destijds 925.000 kijkers, blijkt uit publieksonderzoek. Gisteren, maandag 7 september, zette de blondine een nieuw record neer. Volgens publieksonderzoek komt de teller niet boven de 400.000 kijkers. Het is voor het eerst dat ze met 416.000 volledig buiten de top 25 valt met het nummer 25 (INside). Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe deed ze het vorige week met de cijfers? Het artikel gaat verder onder de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Kijkersaantal lijkt af te nemen

Eva Jinek had afgelopen week een prima week qua gemiddeld aantal kijkers vergeleken met voorgaande weken. Van maandag tot en met woensdag probeert ze ergens tussen de twaalfde en vierde te eindigen. Maar donderdag twee weken geleden was er weer een daling met een gemiddeld aantal kijkers van 580.000. Daarmee staat de presentator op plaats 21. Vijf plaatsen minder en buiten de top 25 van de publieksenquête. Gelukkig wist ze het aantal donderdag nog hoger te krijgen naar 800.000 kijkers op vrijdagavond. Goed voor de tiende plaats. Het absolute hoogtepunt is natuurlijk NPO1, waar je de wedstrijd Nederland vs Polen vanuit de Nations League kunt bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending