Connect with us

Showbizz

Onwijs droevig nieuws, Eva Jinek is afgrond ingestort: “Hier komt ze niet bovenop!”

Eva Jinek herstartte haar show een paar weken geleden. Op 20 september 2019 maakte ze, na 15 jaar publieke omroep, bekend dat ze vanaf januari 2020 overstapt naar RTL om afwisselend late night talkshows op RTL 4 te presenteren met Beau van Erven Dorens. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Na een paar maanden rust mag ze weer beginnen. Maar ook fluctuerende kijkcijfers waren destijds een reden voor de onzekerheid. Hoewel de eerste aflevering meestal niet veel zegt over toekomstige kijkcijfers, zijn deze het vermelden waard. Blond begon vorig seizoen met meer dan een miljoen kijkers. Het is in de loop van de tijd gehalveerd. Maar we kunnen wel zeggen dat dit seizoen een beetje anders begon.

Slechte start voor Eva Jinek?

Volgens publieksonderzoek trok de presentatrice op RTL4 in totaal 690.000 kijkers tijdens haar eerste uitzending. Het lijkt erop dat het misschien door de feestdagen komt, maar er zijn maar liefst 11 shows die diezelfde dag beter presteren. Zelfs RTL Boulevard wist tegen het schema een plek te behalen op een elfde plaats. Of het aantal talkshowgevechten de komende weken zal toenemen, valt nog te bezien. Topconcurrent ‘OP1’ eindigde op de achtste plaats met destijds 925.000 kijkers, blijkt uit publieksonderzoek. Gisteren, maandag 7 september, zette de blondine een nieuw record neer. Volgens publieksonderzoek komt de teller niet boven de 400.000 kijkers. Het is voor het eerst dat ze met 416.000 volledig buiten de top 25 valt met het nummer 25 (INside). Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe deed ze het vorige week met de cijfers? Het artikel gaat verder onder de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Kijkersaantal lijkt af te nemen

Eva Jinek had afgelopen week een prima week qua gemiddeld aantal kijkers vergeleken met voorgaande weken. Van maandag tot en met woensdag probeert ze ergens tussen de twaalfde en vierde te eindigen. Maar donderdag twee weken geleden was er weer een daling met een gemiddeld aantal kijkers van 580.000. Daarmee staat de presentator op plaats 21. Vijf plaatsen minder en buiten de top 25 van de publieksenquête. Gelukkig wist ze het aantal donderdag nog hoger te krijgen naar 800.000 kijkers op vrijdagavond. Goed voor de tiende plaats. Het absolute hoogtepunt is natuurlijk NPO1, waar je de wedstrijd Nederland vs Polen vanuit de Nations League kunt bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending