Connect with us

Showbizz

Droevig nieuws Paul de Leeuw: ‘Overleden’

Triest nieuws voor Paul de Leeuw. Afgelopen weekend stierf haar kat, Donnie. Dinsdag nam de familie afscheid en werd Donnie gecremeerd. Vandaag wordt er een kaarsje aangestoken voor de kat.

“Hallo lieve Donnie”

Paul plaatste een foto van de urn op Instagram, met twee brandende kaarsen en een rouwkaart ernaast. “Hallo, lieve Donnie!” Hij schreef. Paul’s volgelingen sympathiseerden met hem en lieten ondersteunende opmerkingen achter. Ellie Lust schrijft bijvoorbeeld “Ah… LIEFDE en kracht…” en Rossana Kluivert schrijft: “Veel geluk en vriendelijkheid hebben Donnie een welverdiend afscheid gegeven.”

Wat een leuk gesprek over het nieuwe seizoen had moeten worden, is anders. Tijdens een telefoongesprek is er altijd een storend geluid te horen. Toen presentator Wilfred Genee aan Paul vroeg wat hij van plan was, aarzelde hij om te antwoorden. ‘Dat wil je niet weten. Nee, dat zeg ik niet.’ Maar na een paar ingevingen werd alles duidelijk. Paul zei: “Ik pakte mijn kattenpot.

Er werd even gelachen, maar het bleek geen grap te zijn. Paul zei: “Onze kat is overleden. Ik zet de pot op het aanrecht met een kaars.” De kat heeft een vergroot ventrikel. Op advies van de dierenarts heeft Paul hem laten inslapen. Toen zijn metgezel Rick Romijn bevestigde dat het een heel moeilijke beslissing was om een ​​huisdier in bed te leggen, reageerde Paul met zijn kenmerkende humor. “Voor mensen is het minder moeilijk!”

Paul zegt ook dat je dieren alleen of met andere dieren kunt cremeren. Paul koos ervoor om hun kat alleen te laten cremeren. “Ze heeft zelf een crematie gehad”, aldus de presentatrice.

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending