Connect with us

Showbizz

Trieste dag Monique Westenberg (44): ‘Ze is er niet meer’

Het was een emotionele dag voor Monique Westenberg. Twee jaar geleden nam ze afscheid van haar schoonmoeder Maria. Ze legde dit nog steeds grote verlies vast op sociale media.

Zo deel je onderstaande foto op Instagram Stories. Ze schreef: “Vandaag, twee jaar geleden, is mijn moeder overleden. Vandaag, 1 jaar geleden, hebben we Omie begraven. Ik mis deze twee vrouwen zo erg in mijn leven! Mijn hart is al twee jaar niet meer vol.

Vandaag hebben kleine Monique en Dré het graf van mevrouw Corrie bezocht. Ze stak een kaars voor hem aan. ‘Ik mis je zo erg,’ zei Monique.

Monique ontmoet haar schoonmoeder vaak, ze wonen zelfs naast elkaar. De jongen André bracht dus veel tijd door bij zijn grootmoeder.

“Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor twintig jaar liefde, zorg, zorg voor je oren, goede raad, wijsheid, waanzin en eerlijkheid, maar bovenal voor alles dat je voor papa was”, schreef de vriendin van André Hazes.

Ook André Hazes keerde terug na het overlijden van zijn schoonmoeder. Hij vertelde hoe zenuwachtig hij was op de dag dat hij zijn stiefvader en Maria zou ontmoeten, maar hij werd met open armen ontvangen. “We hebben met z’n vieren de hele nacht gedronken en gepraat en gelachen.”

Volgens de zangeres is ze de ideale schoonmoeder. “Je zult altijd de grootmoeder van ons kind zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij je altijd zal herinneren.”

De vriendin van de zangeres maakte het droevige nieuws bekend via Instagram. ‘Mijn pindamoeder! Plotseling is mijn lieve Peanut-moeder, Maria, gisteravond overleden’, schreef ze bij een reeks foto’s die je uiteindelijk zult herstellen. Er is een kleine hoop op terugkeer. We hebben zelfs samen gelachen na negen weken in het ziekenhuis, we beginnen te hopen dat je hier snel weg kunt. Helaas is uw hart te zwak nadat uw lichaam heeft geleden. Je mooie en eerlijke hart!

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending