Connect with us

Showbizz

Trieste dag Monique Westenberg (44): ‘Ze is er niet meer’

Het was een emotionele dag voor Monique Westenberg. Twee jaar geleden nam ze afscheid van haar schoonmoeder Maria. Ze legde dit nog steeds grote verlies vast op sociale media.

Zo deel je onderstaande foto op Instagram Stories. Ze schreef: “Vandaag, twee jaar geleden, is mijn moeder overleden. Vandaag, 1 jaar geleden, hebben we Omie begraven. Ik mis deze twee vrouwen zo erg in mijn leven! Mijn hart is al twee jaar niet meer vol.

Vandaag hebben kleine Monique en Dré het graf van mevrouw Corrie bezocht. Ze stak een kaars voor hem aan. ‘Ik mis je zo erg,’ zei Monique.

Monique ontmoet haar schoonmoeder vaak, ze wonen zelfs naast elkaar. De jongen André bracht dus veel tijd door bij zijn grootmoeder.

“Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor twintig jaar liefde, zorg, zorg voor je oren, goede raad, wijsheid, waanzin en eerlijkheid, maar bovenal voor alles dat je voor papa was”, schreef de vriendin van André Hazes.

Ook André Hazes keerde terug na het overlijden van zijn schoonmoeder. Hij vertelde hoe zenuwachtig hij was op de dag dat hij zijn stiefvader en Maria zou ontmoeten, maar hij werd met open armen ontvangen. “We hebben met z’n vieren de hele nacht gedronken en gepraat en gelachen.”

Volgens de zangeres is ze de ideale schoonmoeder. “Je zult altijd de grootmoeder van ons kind zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij je altijd zal herinneren.”

De vriendin van de zangeres maakte het droevige nieuws bekend via Instagram. ‘Mijn pindamoeder! Plotseling is mijn lieve Peanut-moeder, Maria, gisteravond overleden’, schreef ze bij een reeks foto’s die je uiteindelijk zult herstellen. Er is een kleine hoop op terugkeer. We hebben zelfs samen gelachen na negen weken in het ziekenhuis, we beginnen te hopen dat je hier snel weg kunt. Helaas is uw hart te zwak nadat uw lichaam heeft geleden. Je mooie en eerlijke hart!

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending