Connect with us

Showbizz

Koning Willem-Alexander woedend op Humberto Tan na flirt met koningin Máxima

Koning Willem-Alexander ergerde zich ooit aan de terugtrekkende koningin Máxima van Humberto Tan toen hij opzichtig met haar flirtte. Fiona Hering in LINDA magazine zei dat.

De koning hield nog steeds veel van zijn Maxima. “Ze betekent voor mij. Mijn geluk thuis, mijn kinderen, ik heb alles dankzij haar, maar ze is ook een goede vriendin en partner”, zei hij in 2017. in een interview met King op televisie.

Romantisch

Het is duidelijk dat Willem-Alexander een romantisch, beroemd modehuis is, schrijft Fiona Hering op LINDA. “Dus de koning bleek een gevoelige romanticus te zijn. Kijk maar naar het voorstel voor een natuurlijk gletsjermeer van Huis ten Bosch en de vele bijzondere sieraden die hij zijn vrouw schonk. ”

Er is ook jaloezie. “Barack Obama werd ook verliefd op Máxima’s charme, zoals we zagen op de verjaardag van de landingen in Normandië in 2014. Iets waar de koning trots op was, alle mannen houden ervan hun vrouw in te wikkelen. Tot op zekere hoogte dus.

Boos op Humberto

Fiona vertelt dan het verhaal van Humberto. “Toen de gracieuze Humberto Tan Máxima na een plechtige gelegenheid onophoudelijk lachte in een vergadering, kwam de koning kijken, sloeg zijn arm om Máxima heen, leidde haar weg en zei wijze woorden: ‘Maar jij bent mijn vrouw. .’

En terecht, zei Fiona. “Met Máxima heeft Alexander de hoofdprijs gewonnen en daar doet hij zijn best voor.”

Verslavend

Royalty-expert Marc van der Linden begrijpt de magie die Máxima omringt goed, zegt hij tegen het blad. “Ze is verslavend, je wilt gewoon bij haar zijn. Als ze de kamer binnenkomt, doet iedereen de deur dicht. Ze heeft deze X-factor die haar onderscheidt van Mathilde uit België, Letizia uit Spanje of Mary uit Denemarken.

“Het is een combinatie van intelligentie, charme en humor”, zei hij.

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending