Connect with us

Showbizz

Bizarre geruchten over André Hazes, Monique Westenberg en Sarah… ‘allebei Zwanger’

Een vreemd gerucht over André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg wordt steeds hardnekkiger. Wat de waarheid van het gerucht is, is nog onduidelijk, maar het antwoord komt morgen. Guido den Aantrekker zegt dat hij iets heel spectaculairs zal onthullen in Story.

Monica of Sara? Radio Veronica, 100% NL en vele andere radiostations letten direct op nieuwe geruchten. Er wordt veel gespeculeerd en zoals gebruikelijk bij roddels zijn er steeds meer verschillende versies en verhalen.

Sommigen denken dat Monique zwanger is. Het is bekend dat deze vrouw heel graag een tweede kind wil, maar de zwangerschap is niet makkelijk voor haar geweest. Daarnaast is Monique nu 43 jaar en wordt het elk jaar steeds moeilijker om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Ze had eerder eieren ingevroren, dus de daling van de vruchtbaarheid door toenemende leeftijd speelde een minder grote rol. Hebben zij en André net voor de splitsing besloten om een ​​eitje te bevruchten en terug te sturen naar Monique?

Anderen verwachten dat Sarah een baby krijgt met André. Instagrammer Fawry kreeg berichten van mensen die Sarah en André zagen in een kliniek in Scheveningen. Volgens in ieder geval één persoon is Sarah volgende week 3 maanden zwanger en wil ze het babynieuws met de buitenwereld delen.

Reclame of soap? Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het ‘spectaculaire nieuws’ niets meer is dan een nieuwe reclamecampagne, een realityshow van André en Sarah of ander nieuws dat iets minder meeslepend is dan zwangerschap. Volgende week dinsdag weten we het!

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending