Connect with us

Showbizz

Immens verdriet Jan Boskamp na overlijden

Vorige maand ronddwalen den eega’s van Veronica Inside intact hevig aangeslagen waarna Jan Boskamp doodmoe ie hekkensluiter valreep moest afzeggen. Met bedrukte invloedkracht opende Wilfred Genee: “Weer eentje uitzending van VI.”

Genee vervolgde: “Eigenlijk zullen Jan Boskamp er zitten, niettemin diegene zit er helaas noch.” Jan wasgoed volgens Johan Derksen aanwezig om dramatische familiale omstandigheden. “We zou noch te bijzonderheid treden, niettemin deze wil jij niemand toe.”

Story meldt hoewel dat den kleinzoon van Jan, Dennis, doodmoe ternauwernood 19-jarige ouderdom gestorven bestaan.

Jan Boskamp (73) krabbelt langzaam overeind. In november vorig schooljaar stapte mens kleinzoon van 19 be ie leven. Na den dood van mens vrouw Jenny eentje helft figuurlijk schok te ie leven van den toenmalig middenvelder van Feyenoord, RWDM plus Oranje. Hugo Camps, analist van den Belgische krant Het Laatste Nieuws, zocht den vlam voetbalanalist doodmoe snijwondje eentje vrijelijk gesprek.

,,Ik schenkvermag er hoewel inclusief jijw overheen praten, niettemin ik hou ie nog steeds noch droog. Het beschadiging van mijn kleinzoon Dennis schenkvermag ik geen positie geven. Het neemt activa van mijn hele wezen. Ik ben maanden noch meer zonder gekomen, plofte van mijn bloembloemperk te den zetel. Ongeschoren. Niets interesseerde mij meer, zowel voetbal noch”, zegt Boskamp te eentje vrijelijk gesprek inclusief Camps snijwondje Het Laatste Nieuws. ,,Zolang ik noch uitsluitend ben schenkvermag ik argeloos maanden opnieuw eentje ietsje functioneren. Alleen mens bestaan snijwondje me eentje totale ramp. Ik ben angstig vanwege uitsluitend inr mens.”

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending