Connect with us

Showbizz

Monique Westenberg en André Hazes weer bij elkaar: “Ze is doodsbang!”

Monique Westenberg en André Hazes waren een paar maanden geleden op vakantie in de VS om “fitness” voor het gezin te vinden. Met de mini-Dré maakte het hele gezin een reis door een deel van Amerika waar ze onder meer pretparken bezochten. Weg van alle Nederlandse pers en iedereen die je kent, het is geweldig. Maar ineens verschenen er foto’s van het hele gezin, intiem bij het zwembad.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Monique de fotograaf hebben getipt over hun locatie zodat ze de foto konden maken. Coldeweijer meldde enige tijd geleden: “Na een liefdesvakantie in Amerika nam André weer afstand van Monique, omdat hij haar vermoedde vanwege haar ziekte. De gelekte foto van Privé. Blijkbaar is er op dit moment geen sprake van verzoening tussen de twee. Het is nu echter zomervakantie en Monique en mini-Dré zijn vrij. Het is tijd om vakantie-expert André in te schakelen.

André Hazes waagt het weer met Monique Westenberg!

Coldeweijer heeft zojuist bekend gemaakt dat het gezin weer op vakantie is. Coldeweijer: “André is op vakantie met Monique en mini Dré. Waar te gaan? Geen idee. Amerika, Bonaire, Ibiza? Het lijkt erop dat ze binnen een paar weken weg zijn. Ze is waarschijnlijk bang als hij denkt dat ze weer iets aan de pers onthult, want ook al is ze de laatste tijd druk op insta geweest om te laten weten dat ze op zoek zijn naar hetzelfde ‘lichaam’, maar nu zwijgen ze angstig. Het was als de dood dat André weer boos op hem werd en hem wekenlang negeerde. “Gelukkig had Coldeweijer de woorden om Monique gerust te stellen: ‘Maak je geen zorgen Moon, hij is altijd terug. Volledig bericht hieronder:

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending