Connect with us

Showbizz

Monique Westenberg en André Hazes weer bij elkaar: “Ze is doodsbang!”

Monique Westenberg en André Hazes waren een paar maanden geleden op vakantie in de VS om “fitness” voor het gezin te vinden. Met de mini-Dré maakte het hele gezin een reis door een deel van Amerika waar ze onder meer pretparken bezochten. Weg van alle Nederlandse pers en iedereen die je kent, het is geweldig. Maar ineens verschenen er foto’s van het hele gezin, intiem bij het zwembad.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Monique de fotograaf hebben getipt over hun locatie zodat ze de foto konden maken. Coldeweijer meldde enige tijd geleden: “Na een liefdesvakantie in Amerika nam André weer afstand van Monique, omdat hij haar vermoedde vanwege haar ziekte. De gelekte foto van Privé. Blijkbaar is er op dit moment geen sprake van verzoening tussen de twee. Het is nu echter zomervakantie en Monique en mini-Dré zijn vrij. Het is tijd om vakantie-expert André in te schakelen.

André Hazes waagt het weer met Monique Westenberg!

Coldeweijer heeft zojuist bekend gemaakt dat het gezin weer op vakantie is. Coldeweijer: “André is op vakantie met Monique en mini Dré. Waar te gaan? Geen idee. Amerika, Bonaire, Ibiza? Het lijkt erop dat ze binnen een paar weken weg zijn. Ze is waarschijnlijk bang als hij denkt dat ze weer iets aan de pers onthult, want ook al is ze de laatste tijd druk op insta geweest om te laten weten dat ze op zoek zijn naar hetzelfde ‘lichaam’, maar nu zwijgen ze angstig. Het was als de dood dat André weer boos op hem werd en hem wekenlang negeerde. “Gelukkig had Coldeweijer de woorden om Monique gerust te stellen: ‘Maak je geen zorgen Moon, hij is altijd terug. Volledig bericht hieronder:

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending