Connect with us

algemeen

Bejaarde vrouw valt voor veel jongere man, ontvangt schokkende en hatelijke reacties

Pam Shasteen, een 60-jarige vrouw uit Tulsa, Oklahoma, VS, heeft voor opschudding gezorgd door haar relatie met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota.

Jonathan, een computertechnologiestudent, benaderde Pam via een datingapp. Zijn eerste berichtje betoverde haar direct.

Jonathan, met donkere krullen, leek jonger dan zijn vermelde leeftijd van 21, zo merkte Pam op.

Hun gesprekken waren ontspannen, en ze ontdekten al snel gemeenschappelijke interesses in astrologie en natuur.

Jonathan onthulde dat hij eigenlijk 19 was, niet 21. Ondanks het leeftijdsverschil bleven ze praten.

Na uitgebreide gesprekken reisde Jonathan af om Pam te ontmoeten.

Tijdens een stadsbezoek merkten ze de kritische blikken en hoorde Pam negatieve opmerkingen van anderen.

Toch stond dit hun liefde niet in de weg. Na vele dates trok Jonathan in bij Pam, zijn grote liefde, en verliet hij zijn eigen stad.

Toen ze hun families informeerden, was Pam bezorgd over het oordeel van haar dochters.

Ze was opgelucht toen haar kleindochters Jonathan meteen accepteerden en hij zich natuurlijk in het gezin voegde.

Jonathan’s ouders accepteerden de relatie ondanks het leeftijdsverschil.

Pam deelde haar relatie tijdens een diner met vrienden, die teleurgesteld en tegen waren.

Ze werd bekritiseerd en men suggereerde therapie, ervan uitgaande dat Jonathan misbruik van haar zou maken.

Pam bleef echter vertrouwen in hun relatie en besefte dat sommige kritieken ongegrond waren.

Verder lezen

algemeen

Wat is er gebeurd met Kelly McGillis?

Kelly McGillis, bekend van haar rol in de iconische film “Top Gun”, heeft een pad bewandeld dat sterk contrasteert met dat van haar medester Tom Cruise. Nu 65 jaar, is ze bijna onherkenbaar veranderd door de jaren heen, waarbij ze te maken kreeg met “age shaming” en andere uitdagingen.

Geboren in 1957 in Newport Beach, Californië, verwierf McGillis faam als Charlie Blackwood in “Top Gun”. Ondanks haar succes werd ze geplaagd door onzekerheden, met name over haar uiterlijk. Haar rol als Charlie was geïnspireerd op de echte Christine Fox, een invloedrijke figuur bij het Pentagon.

Na “Top Gun” speelde McGillis in verschillende films en tv-rollen, maar geen enkele verstevigde haar carrière zoals haar eerdere successen dat deden. Uiteindelijk keerde ze Hollywood de rug toe, concentreerde zich op haar gezin, en opende ze een restaurant in Florida. Haar leven werd ook gekenmerkt door persoonlijke uitdagingen, waaronder haar worsteling met haar seksualiteit en alcoholisme.

In 2002 scheidde McGillis van haar echtgenoot Fred Tillman. In 2009 kwam ze uit de kast als lesbienne in een interview met SheWired. Ze trouwde in 2010 met Melanie Leis, maar het paar scheidde in 2011. Tegenwoordig woont McGillis in een blokhut in Hendersonville, North Carolina, ver van de schijnwerpers van Hollywood.

Haar afwezigheid in “Top Gun: Maverick” en haar uiterlijke veranderingen hebben geleid tot discussies over veroudering en de druk van de entertainmentindustrie. McGillis geeft echter de voorkeur aan een leven buiten de schijnwerpers en blijft trouw aan haar authentieke zelf, ondanks de uitdagingen en veranderingen die ze heeft doorgemaakt.

Verder lezen

algemeen

Kun je je dit nog herinneren? Jonge man ontdekt mysterieus gereedschap in grootouders’ huis

Een jonge man was onlangs bezig met het doorzoeken van de oude bezittingen van zijn overleden grootouders. Tijdens deze zoektocht ontdekte hij een intrigerend item, dat hij met een vriend deelde.

Beiden waren in eerste instantie in het duister over de aard van deze metalen voorwerpen, totdat ze online wat informatie opspoorden. Wat bleek? Deze metalen stokjes waren eigenlijk notenkrakers! Ze werden vermoedelijk in de jaren 40 of 50 gebruikt om noten uit hun doppen te bevrijden.

Deze notenkrakers dienden niet alleen om toegang te krijgen tot het eetbare deel van een noot, maar waren ook bedoeld om mensen te helpen bij het correct eten van noten.

Dergelijke notenkrakers werden vaak aangetroffen in sets van gereedschap voor schelpdieren, die ook werktuigen bevatten om de schalen van schaaldieren te kraken en pinnen om het vlees eruit te halen. Bovendien werden deze notenkrakers vaak vergezeld door bijpassende houten kommen die qua uiterlijk op noten leken.

Voor velen van ons en onze grootouders brengen deze voorwerpen niet alleen herinneringen aan huiselijke gereedschappen, maar ook mooie herinneringen aan vroeger tijden tot leven!

Verder lezen

algemeen

Het onverwachte gevolg van deze vernederende virale foto biedt een waardevolle les voor iedereen

In een wereld waar het internet een platform biedt voor pestkoppen om hun woorden als wapens te gebruiken, blijft het een uitdaging om waardigheid en respect te behouden. Helaas zijn sommige individuen vaker het doelwit van deze ongepaste gedragingen.

Dit was het geval voor Jennifer Knapp Wilkinson, die tijdens het winkelen in Walmart een ongelukkige val maakte. Terwijl ze worstelde om weer op te staan, ondanks haar beperkingen vanwege haar gezondheidsproblemen, koos een onbekende ervoor om haar situatie te exploiteren. In plaats van hulp aan te bieden, namen ze een foto van haar val en verspreidden deze online, wat leidde tot een reeks denigrerende opmerkingen over haar gewicht en conditie.

Deze aanvallers waren zich niet bewust van Jennifer’s werkelijke situatie: een toegewijde moeder met een voorliefde voor haken en die worstelde met een ernstige ruggengraatstoornis, spondylolisthesis, die haar pijn en beenzwakte bezorgde. Ondanks deze uitdagingen stond ze op en ging ze verder, zich bewust van de harde realiteit dat de maatschappij vaak hard en onrechtvaardig is jegens mensen met een handicap.

Wat volgde was een moedige en openhartige reactie van Jennifer zelf. In een wereld waarin het gemakkelijk is om verloren te raken in de zee van negativiteit, koos zij ervoor om te strijden voor begrip en empathie. Ze deelde haar verhaal, niet op zoek naar medelijden, maar om bewustwording te creëren over de strijd die veel mensen elke dag onzichtbaar voeren.

Jennifer’s bericht herinnert ons eraan om verder te kijken dan de oppervlakte en te onthouden dat achter elke persoon een uniek verhaal schuilt. In haar eigen woorden: “Zwaarlijvige mensen worden behandeld als minder dan menselijk en als iets om belachelijk te maken. Ik wil gewoon dat mensen zich ervan bewust zijn dat dikke mensen ook mensen zijn.” Haar oproep tot vriendelijkheid en mededogen is een belangrijke herinnering voor ons allemaal.

Verder lezen

algemeen

Vrouw daagt ouders voor de rechter: “Ik ben geboren zonder mijn toestemming”

Kass Theaz, een TikTok-persoonlijkheid, heeft recentelijk het internet op zijn kop gezet met een provocerende video. Hierin verklaart zij haar ouders juridisch te willen aanvechten omdat zij zonder haar instemming ter wereld kwam. De video, die zowel verbazing als discussie heeft gewekt, toont Kass die haar controversiële visie deelt.

Juridische Stunt Kass stelt dat haar ouders verantwoordelijk zijn voor haar ongevraagde bestaan. Zij is van mening dat, aangezien zij niet heeft ingestemd met haar geboorte, haar ouders juridisch aansprakelijk zijn voor de gevolgen daarvan.

Opvoeding en Verantwoordelijkheid Met een scherpzinnige benadering beweert Kass dat het haar doel is om kinderen te onderwijzen over de mogelijkheid om hun ouders juridisch aan te spreken om zodoende een leven vrij van werklast te waarborgen. Haar perspectief op ouderlijke verantwoordelijkheid daagt conventionele opvattingen uit, waarbij ze de verplichtingen van ouders tegenover hun nakomelingen ter discussie stelt.

Adoptie als Ethisch Alternatief Hoewel Kass zelf moeder is, stelt ze dat haar kinderen via adoptie zijn verkregen, wat zij als een ethisch verantwoorde keuze beschouwt in tegenstelling tot het krijgen van biologische kinderen.

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

Publieke Reacties De uitspraken van Kass hebben geleid tot een breed scala aan reacties online. Terwijl sommigen haar mening als humoristisch afdoen, nemen anderen haar provocatieve standpunt ernstig.

Onthulling van de Waarheid Na de wijdverspreide aandacht heeft Kass onthuld dat haar oorspronkelijke verklaring als een grap bedoeld was. Ze benadrukt de noodzaak van humor in het leven en de neiging van mensen om snel conclusies te trekken zonder diepgaand onderzoek.

Deze saga heeft een boeiende discussie teweeggebracht over de principes van ouderschap en de autonomie van het individu.

Verder lezen

algemeen

Recent ontdekt: Wetenschappers leveren bewijs voor leven na de dood

Het eeuwenoude vraagstuk over het bestaan van leven na de dood blijft de mensheid fascineren. Recentelijk hebben twee vooraanstaande onderzoekers in de kwantumfysica, Dr. Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose, nieuwe inzichten aangedragen die licht werpen op deze mysterieuze kwestie. Volgens hun ‘Quantum Theory of Consciousness’ blijft de ziel, opgeslagen in speciale structuren in de hersenen genaamd ‘microtubules’, voortbestaan na de dood. Deze theorie suggereert dat het bewustzijn, vergelijkbaar met een computerprogramma, blijft functioneren zelfs na het overlijden van het individu.

Het bewijs van leven na de dood?

Hameroff en Penrose hebben hun theorie gebaseerd op de principes van kwantummechanica, waarbij ze stellen dat de informatie in de microtubules intact blijft na de dood. Dit impliceert dat het bewustzijn, in plaats van volledig te verdwijnen, voortduurt op een ander niveau van bestaan. De wetenschappers vergelijken het menselijk brein met een computer en het bewustzijn met een softwareprogramma dat actief blijft, zelfs na de fysieke dood.

Deze revolutionaire inzichten bieden een nieuw perspectief op de eeuwenoude vraag over het voortbestaan van de ziel en het leven na de dood. Terwijl sceptici hun twijfels blijven uiten, biedt deze theorie een wetenschappelijke basis voor het geloof in een voortzetting van het bewustzijn na de dood.

Deze ontwikkelingen in de kwantumfysica openen nieuwe wegen voor het begrijpen van de menselijke ziel en het mysterie van het leven na de dood. Zullen deze nieuwe inzichten leiden tot een breder begrip van ons bestaan en de continuïteit van het bewustzijn? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de discussie over leven na de dood heeft een nieuw, wetenschappelijk gefundeerd hoofdstuk gekregen.

Verder lezen

algemeen

MRI-onderzoek Goedele Liekens onverwacht gestopt door onthutsende vondst

Goedele Liekens, voormalig Miss België en bekende s*ksuoloog, maakte iets uitzonderlijks mee tijdens haar routine MRI-scan. Wat een standaard procedure leek, werd abrupt onderbroken door een opmerkelijke ontdekking.

Onverwacht Obstakel: Hagelbolletje Goedele onthulde op haar Instagram Stories dat de MRI-scan onverwachts werd gestopt. De reden was een hagelbolletje in haar lichaam, een overblijfsel van een hazenrug die ze eerder die week had gegeten. Het metaal in het hagelbolletje werd opgemerkt tijdens de scan. Dit leidde tot een belangrijke les die Goedele deelde: “Eet geen hazenrug een week voor een MRI.”

Risico’s Tijdens de Scan Dit incident was niet zonder gevaar. Goedele lichtte in een gesprek met Het Laatste Nieuws toe: “De scan moest direct gestopt worden. De hagelbolletjes kunnen extreem heet worden en je ingewanden beschadigen.” Een verrassende en potentieel gevaarlijke situatie.

Nieuwe MRI-afspraak Noodzakelijk Door deze ongeplande onderbreking moet Goedele opnieuw een MRI inplannen. De artsen willen zeker weten dat alle hagelbolletjes haar lichaam hebben verlaten. Goedele waarschuwde ook anderen: “Hoewel ik er nu om kan lachen, is het een serieuze waarschuwing voor iedereen. Vermijd het eten van echt wild voor een MRI.”

Goedeles Persoonlijke Leven In haar persoonlijke leven heeft Goedele recentelijk ook openheid van zaken gegeven. Ze beëindigde haar relatie met Edwin, gedeeltelijk vanwege de afstand en zijn kinderen. Ze sprak over haar verlangen naar gezelschap en het ontmoeten van nieuwe mensen in de zomervakantie.

Het avontuur van Goedele met haar MRI-scan is een uniek verhaal over het belang van voorbereiding voor medische procedures.

Haar ervaringen met haar gezondheid en persoonlijke leven bieden waardevolle inzichten en waarschuwingen voor haar volgers.

Verder lezen

algemeen

Nel (80) installeert een slimme meter, ontvangt een factuur van meer dan 543.000 euro

De 80-jarige Nel Orth uit Spijkenisse werd onaangenaam verrast toen ze twee maanden geleden haar energieverbruik-app opende. Na de installatie van een slimme meter, zag ze tot haar verbijstering een factuur van 543.709,13 euro voor het energieverbruik in oktober.

Dit bedrag komt overeen met het verbruik van ongeveer 1.000 huishoudens in een heel jaar. Nel, die normaliter 162 euro per maand betaalt voor energie, kreeg het advies dit te verhogen naar 2.945 euro per maand.

Deze ongebruikelijke situatie ontstond kort na de installatie van de slimme meter in haar woning. Ze nam contact op met haar energieleverancier Essent, maar kreeg geen duidelijke uitleg of oplossing aangeboden. De klantenservice van Essent bestempelde het bedrag als ‘iets aan de hoge kant’, maar verder kwam Nel niet.

Nadat de lokale televisiezender RTV Rijnmond ingreep, werd het probleem snel opgelost. Essent noemde de situatie ‘uitzonderlijk’ en wees naar een mogelijke fout tijdens de meterwisseling. Ondanks de snelle aanpassing van het maandbedrag naar 145 euro, bleef het enorme bedrag van ruim een half miljoen op haar account staan. Verdere pogingen van Nel om het probleem op te lossen, leidden tot een heen-en-weer verwijs tussen Essent en netbeheerder Stedin, zonder duidelijke oplossing.

Verder lezen

algemeen

Verwoestende sneeuwstorm treft Europa: Wat kunnen we verwachten?

Europa wordt op dit moment geconfronteerd met een enorme sneeuwstorm die Oost-Europa in zijn greep houdt. De situatie is alarmerend, met meerdere dodelijke slachtoffers en de piek van de storm lijkt nog niet bereikt. De impact van de sneeuwstorm roept vragen op over de gevolgen voor Nederland en België.

De Situatie in Oost-Europa In Bulgarije zijn door de sneeuwstorm honderdduizenden mensen van stroom verstoken, met beschadigde elektriciteitskabels en belemmerde reparatiewerkzaamheden. De Balkan-regio kampt met onderbroken watervoorziening en telefoonverkeer, en op sommige plaatsen is de noodtoestand uitgeroepen.

In Oekraïne zijn ongeveer 2.000 regio’s getroffen door stroomuitval, scholen en snelwegen zijn gesloten, en vooral in en rond steden als Kiev, Odessa, en Mykolaiv is de situatie ernstig. De regering roept mensen op om binnen te blijven, aangezien het weer naar verwachting nog zal verslechteren. Tot nu toe zijn er tien doden en 23 gewonden gemeld.

Duitsland Ook Duitsland ervaart de gevolgen van de sneeuwstorm met ernstige verkeersproblemen. Brandweerlieden hebben in diverse deelstaten meerdere bestuurders uit hun voertuigen moeten bevrijden. Er zijn al twee doden gevallen, een 54-jarige vrouw en een 71-jarige man, als gevolg van omvallende bomen en andere stormgerelateerde incidenten.

De Impact op Nederland en België De vraag is nu of Nederland en België ook een sneeuwstorm kunnen verwachten. Volgens meteoroloog Nicolas Roose van NoodweerBenelux is dit niet waarschijnlijk. Hoewel de temperaturen in Nederland en België deze week rond het vriespunt zullen schommelen, is de verwachting dat het weer mild blijft in vergelijking met Oost-Europa. Er kan wat sneeuw vallen, maar grote hoeveelheden worden niet verwacht. Overdag is er kans op hagel, smeltende sneeuw en gladde wegen. Voor de Ardennen wordt er geen sneeuwval voorspeld in de huidige weersmodellen.

De situatie in Europa blijft zorgwekkend, met extreme weersomstandigheden die een directe bedreiging vormen voor levens en eigendommen. Terwijl Nederland en België wellicht ontsnappen aan de ergste gevolgen van de sneeuwstorm, blijft waakzaamheid geboden.

Verder lezen

algemeen

Man koopt appartement op cruiseschip omdat het goedkoper is dan een woning en hij zo de wereld kan rondreizen

Austin Wells uit San Diego heeft mogelijk de ultieme levenshack ontdekt. Door land in te ruilen voor water, heeft hij een appartement op een cruiseschip gekocht, wat volgens hem voordeliger is dan traditioneel wonen. Dankzij de besparing geniet hij van een verhoogde levenskwaliteit, variërend van uitstekend eten tot adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om op afstand te werken.

Wells, die gesproken heeft met CNBC, onthulde dat hij $300.000 (ongeveer €238.000) heeft besteed aan een 12-jarige huurovereenkomst voor een studio-appartement op de MV Narrative, een schip dat momenteel in Kroatië wordt gebouwd en pas in 2025 zal uitvaren. Het schip heeft 500 privéruimtes en appartementen, inclusief Wells’ 237 vierkante voet tellende kamer met een bureau, doucheruimte, pantry en een opklapbaar bed.

Bewoners zoals Wells hebben toegang tot exclusieve faciliteiten zoals een privé sportschool, boerenmarkt, medische diensten, 24-uurs roomservice en privékeukens. Daarnaast biedt het schip 20 restaurants en bars, een school, bibliotheek, bank, bioscoop en zwembad.

Wells, 28, deelt enthousiast: “Het meest opwindende voor mij is dat ik mijn dagelijkse routine niet hoef te onderbreken om de wereld te zien. Mijn werktijden verschuiven naar avonden en vroege ochtenden, wat me de kans geeft om steden overdag te verkennen.”

Hij voegt eraan toe dat dit mogelijk de eerste keer is dat werken en wonen vanuit een drijvend appartementencomplex haalbaar is. Wells hoopt ook veel vrienden te maken tijdens zijn reizen.

Een flat in San Diego kost ongeveer $2.500 (ongeveer €1.980) per maand, terwijl Wells’ kamer op de MV Narrative hem zo’n $2.000 (ongeveer €1.587) per maand kost. Het luxe residentiële scheepvaartmerk Storyline bedacht MV Narrative met het idee om betaalbare appartementen voor het leven op zee aan te bieden.

Ongeveer 1.000 mensen zullen MV Narrative hun thuis noemen zodra het uitvaart, met 11 verschillende soorten woningen aan boord. Wells’ avontuurlijke keuze belooft een inspirerende levensstijl vol reizen en nieuwe ervaringen.

Verder lezen

algemeen

Zware weerwaarschuwing voor automobilisten: Dit staat je te wachten

Nederland kan zich opmaken voor een uitdagende avondspits door extreme weersomstandigheden. Sneeuwval wordt verwacht in verschillende delen van het land, wat mogelijk leidt tot gladheid op de wegen.

Waarschuwing van Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft een dringende waarschuwing uitgegeven, met voorspellingen van honderden kilometers aan files. Op hun website staat een specifieke melding over de verwachte weersituatie: “In het oosten van het land is er aanzienlijke kans op gladheid door sneeuwval. Later op de dag zal dit ook het noorden en zuidoosten treffen. Daarnaast wordt er vandaag veel regen verwacht, wat overal tijdens de avondspits voor problemen kan zorgen.”

Het verkeersorgaan merkt op dat de avondspits de laatste weken rustiger verliep dan de ochtendspits, maar waarschuwt dat dit nu waarschijnlijk anders zal zijn.

Code Geel van KNMI

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft voor bijna heel Nederland code geel afgegeven. Enkel de provincies Groningen, Friesland, Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland zijn hiervan uitgezonderd. In de rest van het land worden zwaardere weersomstandigheden verwacht, beginnend in het oosten, gevolgd door het noorden en midden, en eindigend in het zuidoosten tegen de avond.

Mogelijke Sneeuwophoping

Tegen het einde van de middag kan de sneeuw op sommige plaatsen blijven liggen, vooral in het oosten van Nederland. Er is een kans op een sneeuwdek van enkele centimeters. Automobilisten worden geadviseerd om de weersverwachtingen nauwlettend in de gaten te houden en waar nodig reisplannen aan te passen.

Verder lezen

Trending