Connect with us

Over ons

Dagelijkse Nieuws is een online platform met de nadruk op infotainment en interessante nieuwsberichten uit binnen- en buitenland. Niet alleen nieuws in de strikte zin van het woord, maar voornamelijk boeiende verhalen die iedereen wil lezen en verder vertellen, en simpelweg niet wil gemist hebben.

Onze website wordt gevoed door een groep van onafhankelijke bloggers, die jouw aandacht even willen afleiden van het dagelijkse, soms stresserende leven.

Sterke verhalen

De bedoeling is dat wie Dagelijkse Nieuws leest, altijd wel kan uitpakken met een sterk, mooi of pakkend verhaal. Daarmee willen we het gesprek op gang brengen en mensen aanmoedigen om een maatschappelijke dialoog te voeren, waardoor mensen dichter bij elkaar komen.

Dagelijkse Nieuws heeft niet de pretentie om een journalistiek medium te zijn, maar focust vooral op entertainen.

Onze schrijvers komen uit alle uithoeken van de wereld en hebben een passie voor de pen. Dankzij deze verschillende achtergronden proberen we een zo gevarieerd mogelijk publiek te bereiken.

Verhalen met een goed gevoel

Bij Dagelijkse Nieuws willen we toch vooral de nadruk leggen op verhalen waarbij de lezer een goed gevoel overhoudt. Dus niet de dagdagelijkse kommer en kwel waar we in de media mee om de oren worden geslagen.

Infotainment = Dagelijkse Nieuws

Tegelijk, en naast alleen maar boeiende verhalen, trakteren we onze lezers ook graag op tips over alle aspecten van het leven. Dan kan gaan over het isoleren van je woning, het vermijden van tekenbeten, en ga zo maar door. Entertainen is soms ook informeren. Eenmaal je bij ons bent aanbeland, kom je allerlei dingen te weten die je leven rijker maken.

Zelf een interessant verhaal?

Boeiende verhalen gaan over mensen. En dan komen we bij jou uit! Mooie verhalen worden immers door gewone mensen als jij en ik verteld en geschreven. Heb je zelf een interessant verhaal dat je wil delen? Neem dan contact op via [email protected].

Dagelijkse Nieuws kijkt ernaar uit om ook jou tot onze lezers te verwelkomen!