Connect with us

Showbizz

Gigantische tragedie voor Rachel Hazes

Rachel Hazes moet een ontzettend dikke huid in haar carrière hebben gekregen gezien alle kritiek die er altijd is. Tegenwoordig bestaan er ook juicekanalen en die kunnen het leven van een bekende Nederlander aanzienlijk minder prettig maken. Rachel heeft de juicers dan ook niet mee in haar leven en heeft al enige kritiek gekregen om een nieuw programma ‘Hazes is de basis’. De 51-jarige dame wordt ervan verwijt dat ze haar huwelijk en de dood van André Hazes senior tot in den treuren aan het uitmelken is. In het programma zijn uiteenlopende artiesten te zien. Deze geven hun eigen draai aan hun favoriete hit van volkszanger Andre Hazes wat natuurlijk geweldig kan zijn om te zien. Rob Goossens zei al: “Ik vind het oprecht knap hoe Rachel erin is geslaagd om André na z’n dood nog groter te maken dan hij bij leven was.” Maar dat was niet alles.

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek!
Rob vervolgde: “Tegelijkertijd denk ik ook: arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby, want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.” En het blijkt dat meer mensen er zo over denken. Gisteren was daar de uitzending, en deze bleef steken op 487.000 kijkers, behoorlijk magertjes. Goed voor plek 22 in de dag top 25 van Kijkonderzoek.

Echter is de kritiek op Twitter nog vele malen groter. AD-mediajournalist: “Hazes is de Basis lijkt een prima format. Alleen jammer dat Rachel daar heel hypocriet zit te doen. Alsof ze zielsgelukkig was met André. Als zij nou lekker op de achtergrond blijft, kan het best leuk zijn.” Echter is het niet bij dit ene puntje van kritiek gebleven zoals je hieronder kunt zien:

 

Verder lezen

Showbizz

Anouk besluit openlijk te praten over Jeroen Rietbergen en doet een opvallende bekentenis

Volgens Anouk had Jeroen Rietbergen al jarenlang een slechte reputatie. Voordat ze hem ontmoette, wist ze al dat hij vreemdging. “Ik hoorde dat hij een flirt was en altijd ontrouw was.”

Waren deze geruchten over Jeroen bekend bij Linda, of waren ze alleen bekend bij de mensen om haar heen? Anouk laat weten dat deze geruchten al jaren geleden de ronde deden.

“Het enige wat ik jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende, wel eens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd ontrouw was,” vertelt Anouk in gesprek met &C.

In eerste instantie geloofde ze de geruchten niet. “Ik hoor zoveel dingen. Mensen horen ook dingen over mij die helemaal niet waar zijn, dus ik neem niet klakkeloos alles aan wat ik via via hoor.”

De relatie die ze met Jeroen had was niet hecht, maar haar band met Ali B was wel goed. Ze belde de rapper dan ook direct na de aflevering van BOOS over de beschuldigingen aan Ali’s adres.

“Ja, hij zei dat het met wederzijdse toestemming was. Ik was er niet bij, dus ik weet echt niet wat er is gebeurd.”

“Maar kijk, in mijn hoofd zou het nooit opkomen om ’s nachts bij een kandidaat langs te gaan of uit te nodigen in de studio.”

Tijdens het interview wordt haar gevraagd of ze nog contact heeft met de rapper. “Soms krijg ik nog een berichtje.”

“Daar reageer ik gewoon rustig op, omdat ik simpelweg niet weet wat er is gebeurd. Het is niet dat ik de ander daarmee in twijfel trek, maar ik wil ook niet te snel conclusies trekken,” legt ze uit.

“Ik hoop vooral dat die zaak een beetje vaart maakt. Voor beide partijen, want het duurt nu wel erg lang. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben wel heel nieuwsgierig.”

Verder lezen

Showbizz

Patty Brard onthult de waarheid achter haar gezichtszwelling om geruchten te voorkomen

Patty Brard doorstaat momenteel een uitdagende periode in haar leven. Afgelopen vrijdag deelde de bekende televisiepersoonlijkheid een opmerkelijke foto op haar Instagram-account.

Patty Brard deelt openhartig haar ervaring met gezichtszwelling na onverwachte cosmetische ingreep
Op die bewuste foto is te zien dat haar ogen bijna niet meer zichtbaar zijn, wat duidelijk het resultaat lijkt te zijn van een cosmetische behandeling die niet volgens plan is verlopen. Deze ongewenste bijwerking heeft haar diep geraakt.

Sterkte:

Patty Brard ontvangt onmiskenbare waarschuwing: ‘De waarheid is niet in haar voordeel’
Zaterdagavond was Patty gepland om te verschijnen in de uitzending van ‘Oh, wat een jaar’. Toen ze de promotievideo voor het programma zag, schrok ze aanzienlijk.

Patty Brard spreekt zich uit over haar obsessie en deelt haar angsten
Na het bekijken van de promotievideo voelde Patty de noodzaak om haar kijkers voor te bereiden op wat ze zouden zien, met de woorden: “Ik zie er niet uit!”

Patty Brard onthult de onverwachte gevolgen van mesotherapiebehandeling
De mesotherapiebehandeling, oorspronkelijk bedoeld om de hoofdhuid te behandelen door voedingsstoffen in te brengen om de haarkwaliteit te verbeteren, heeft in haar geval geleid tot zwelling rond haar ogen.

Patty Brard deelt haar ervaring met de impact van maagverkleining
Deze behandeling, die bedoeld is om haarwortels te versterken voor een vollere haargroei, heeft bij de ervaren Shownieuws-presentatrice onverwachte bijwerkingen veroorzaakt.

Wat erg:

Patty Brard krijgt te maken met ongewenste zwelling van haar oogleden na cosmetische ingreep
Momenteel ondervindt Patty de nadelige gevolgen van deze behandeling, met aanzienlijke zwelling van haar oogleden. Om wildwestverhalen te voorkomen, informeerde ze vrijdag haar volgers op Instagram over haar huidige toestand en wat ze kunnen verwachten te zien.

Patty Brard deelt humoristische boodschap ter ondersteuning van Eloise
“Voordat er allerlei geruchten de wereld in worden gestuurd, wil ik alvast waarschuwen: die vrouw zonder ogen, dat ben ik,” schreef ze in haar bericht. Ze merkte ook op dat zelfs Chantal Janzen er niet op haar best uitziet en voegde eraan toe: “En die vrouw met 40 graden koorts is Chantal Janzen.”

Verder lezen

Showbizz

Massa is Kassa: Het Einde is Nabij “Dit betekent echt het einde van het programma”

Na talloze beschuldigingen, rechtszaken en overtredingen van de wet, blijft Peter Gillis opmerkelijk genoeg nog steeds op televisie te zien met zijn programma “Massa is Kassa”. Deze situatie heeft veel mensen verbaasd, aangezien zijn trouwe fans, die bij elke uitzending afstemmen op het programma, vastberaden blijven om hem te blijven volgen. Ondanks langdurige speculaties over het einde van het programma, wordt er nog steeds opnames gemaakt en zijn we inmiddels beland in het elfde seizoen.

Het doek lijkt echter definitief te vallen voor “Massa is Kassa”, wat voor velen als de genadeklap wordt beschouwd. Dit komt vooral door de recente ontwikkelingen rondom Peter Gillis en zijn voormalige partner Nicol.

Ongeveer tien maanden geleden gingen Peter Gillis en Nicol uit elkaar. In eerste instantie kondigden ze via Facebook aan dat ze als vrienden uit elkaar zouden gaan, maar al snel bleek dat er meer aan de hand was. Nicol onthulde dat ze tijdens hun relatie herhaaldelijk slachtoffer was van geweld en deeltijdse klappen kreeg van Peter. Ze heeft zelfs foto’s van haar verwondingen aan Shownieuws doorgestuurd als bewijs van zijn gedrag.

Het is belangrijk op te merken dat Peter Gillis nog niet veroordeeld is voor deze aantijgingen en dus juridisch gezien (nog) niet schuldig is bevonden. Onlangs won hij zelfs een rechtszaak waarin hij beslag mocht leggen op de bankrekeningen van Nicol ter waarde van 104.000 euro, dit als gevolg van een soort zwijgcontract dat ten tijde van hun scheiding werd getekend.

Het feit dat Nicol zich niet heeft gehouden aan de voorwaarden van dit zwijgcontract, waarin stond dat ze niets negatiefs mocht zeggen over haar relatie met Peter, heeft haar al aanzienlijke financiële consequenties gekost.

Nicol lijkt echter vastbesloten om met haar verhaal naar buiten te komen en heeft aangekondigd dat ze binnenkort een boek zal publiceren, waarin ze naar verluidt de mishandelingen zal beschrijven. Ondanks haar juridische verplichting om niet negatief over hun relatie te spreken en de daaruit voortvloeiende veroordeling, lijkt ze toch door te gaan met het openbaar maken van deze heftige onthullingen.

Biograaf Jan Dijkgraaf speculeert zelfs dat Talpa, het mediabedrijf achter “Massa is Kassa”, na de publicatie van het boek geen andere keuze zal hebben dan het programma van de televisie te halen. Hij wedt zelfs dat dit tegen half november zal gebeuren. De vraag blijft open: wat denkt u?

Verder lezen

Showbizz

Leontine Borsato zwaar getroffen: “volledig uitgeput”

Leontine Ruiters bevindt zich momenteel in een moeilijke periode, waarin ze opnieuw geconfronteerd wordt met de juridische stappen tegen haar voormalige echtgenoot, Marco Borsato. Dit heeft een diepgaande impact gehad op haar gemoedstoestand en welzijn.

Het leek erop dat de publieke opinie langzaam begon te veranderen ten gunste van Marco Borsato. Echter, recentelijk is er een nieuwe ontwikkeling geweest die als een verrassing kwam voor Leontine Ruiters. De rechtbank heeft besloten om Marco Borsato te vervolgen, wat een onverwachte wending in de zaak betekent.

Deze onverwachte wending heeft Leontine Ruiters zwaar getroffen. Het lijkt erop dat ze de juridische vervolging niet had zien aankomen en hierdoor diep geraakt is. In een podcast genaamd “De Juice Show,” onthulde Yvonne Coldeweijer dat Leontine aanvankelijk langzaam herstelde van de turbulente tijd, maar nu opnieuw met emotionele uitdagingen te maken heeft. Yvonne beschreef Leontine als zijnde terughoudend en vermomd, wat suggereert dat ze worstelt met haar emoties en haar publieke verschijning.

De situatie heeft Yvonne Coldeweijer doen afvragen hoe deze ontwikkeling wordt ontvangen binnen het gezin van Leontine en Marco. Het lijkt erop dat het een pijnlijke situatie is voor Leontine Ruiters, en Yvonne Coldeweijer staat stevig achter haar standpunt in het schandaal rond Marco Borsato, waarin ze de harde lijn kiest. De voortdurende juridische procedures lijken een emotionele uitdaging te vormen voor Leontine en haar gezin.

Verder lezen

Showbizz

Ober neemt wraak op multimiljonair Nikkie Plessen na een ‘minimale fooi!’

Nikkie Plessen komt de laatste tijd niet al te positief naar voren in de verhalen van verschillende Nederlandse juicekanalen. Onlangs heeft Juicechannel zelfs een verhaal gepubliceerd waarin Plessen in een vervelende situatie terechtkwam vanwege een plastic tasje van slechts 10 cent.

Wat erg dit

Een oud-werknemer van een bakkerij in Amsterdam deelde zijn ervaring met Nikkie, die regelmatig de bakkerij bezocht. Op een dag was ze echter haar eigen tas vergeten, en dit gebeurde net nadat de regel was ingevoerd om te betalen voor plastic tasjes.

De werknemer herinnert zich het voorval: “Jaren geleden werkte ik in een bakkertje in Amsterdam waar half bekend Nederland kwam. Nikkie kwam elke week zo’n beetje. Ze kwam weer een keer en had geen tasje bij zich.

Toen was net de regel ingegaan van ‘betalen voor plastic tasjes’. Mevrouw had voor heel veel geld ontbijt en lunch gescoord maar had geen tas bij zich, maar had al afgerekend. Dus ik zei: ‘Dat wordt dan nog 10 cent.’ Ze ging helemaal uit haar plaat en zei: ‘IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?'”

Is dit terecht

Dit incident lijkt te wijzen op een onaangename kant van Nikkie Plessen, namelijk dat ze als krenterig wordt beschouwd. Het is echter belangrijk op te merken dat de meeste mensen bekend zijn met Nikkie en haar aanzienlijke vermogen van ongeveer 33 miljoen euro. Een ander verhaal over Plessen in een restaurant, gedeeld door juicekoningin Yvonne Coldeweijer, werpt ook een schaduw op haar reputatie.

Coldeweijer deelde het volgende verhaal: “Na een avond luxe dineren met wat vrienden in een restaurant met een rekening van 1999,80 euro maakte ze er 2.000 euro rond van en zei ze tegen mijn toenmalige collega-ober: ‘Laat het wisselgeld maar zitten’!” Hoewel men dit vanuit verschillende perspectieven kan bekijken, lijkt 2000 euro voor een diner aanzienlijk.

In Nederland wordt doorgaans een fooi van 5 tot 10% verwacht, wat neerkomt op 100 tot 200 euro in dit geval. De ober was echter niet onder de indruk van de ‘gulle fooi’ van Nikkie en legde zonder enige emotie de 20 cent op haar bord.

Deze verhalen roepen vragen op over het gedrag van Nikkie Plessen, met name haar houding ten opzichte van geld en service. Het lijkt erop dat haar gedrag in deze situaties niet positief wordt ontvangen, en het zet haar in een negatief daglicht, ondanks haar financiële succes.

Verder lezen

Showbizz

Zien: Gordon kiest ervoor om voortaan als vrouw door het leven te gaan

Gordon

Gordon deelde een opvallende foto op zijn Instagram-account waarop hij te zien is terwijl hij zich als vrouw heeft verkleed. Dit mysterieuze kiekje heeft bij zijn volgers heel wat vraagtekens opgeroepen. Wat is er precies aan de hand met de beroemde presentator? Is hij van plan om voortaan als vrouw door het leven te gaan?

Op de foto zien we Gordon voor de spiegel staan, gekleed in vrouwelijke kleding, inclusief hoge hakken. Het lijkt erop dat hij zich opmaakt voor een ongebruikelijke boodschappentrip. Een van zijn honden kijkt verbaasd naar hem, alsof hij zich afvraagt waarom zijn baasje nu ineens hoge hakken draagt.

Naast de opvallende schoenen vallen ook de gelakte nagels van Gordon op, waardoor het op het eerste gezicht lijkt alsof er een vrouw voor de spiegel staat. Maar de twee hondjes die naast hem staan, bevestigen dat het wel degelijk om Gordon zelf gaat, die zich tijdelijk heeft vermomd als vrouw. Wat heeft Gordon in petto? Zullen we binnenkort meer te weten komen over de reden achter deze bijzondere transformatie?

Verder lezen

Showbizz

Yvonne Coldeweijer bekritiseert Hélène Hendriks: ‘Laten we realistisch zijn’

Yvonne Coldeweijer uit stevige kritiek op Hélène Hendriks na haar toespraak bij het Televizier-Ring Gala. De presentatrice beweerde dat ze haar toespraak niet had voorbereid, maar Coldeweijer is daar sceptisch over. “Kom op zeg!”

Hélène Hendriks mocht gisteren tijdens het Televizier-Ring Gala de prijs voor beste presentator in ontvangst nemen. Toen ze de prijs in handen kreeg, begon ze haar toespraak met de woorden: “Het is niet zo dat ik per se één persoon heb om te bedanken.” Ze vervolgde met de opmerking: “Eigenlijk hoop ik dat alle mensen waarmee ik werk, en dat zijn er echt ontzettend veel, direct of indirect kunnen voelen dat ik ontzettend blij met ze ben. Zonder elkaar zouden we eigenlijk niet zoveel voorstellen.”

Coldeweijer haalt uit
Hélène wilde de prijs graag opdragen aan ‘mensen die het nog meer verdienen’. “Er zijn heel veel mensen in Nederland die dit ook verdienen, die erkenning en dat moment in de spotlights. Dus ik zou willen zeggen: laten we deze prijs zien als symbool voor alle mensen die dit zeer verdienen.”

Na het horen van deze toespraak gelooft Yvonne Coldeweijer niet dat Hélène zich niet had voorbereid. “Ze beweert dat ze niets had voorbereid. Kom op zeg, je toespraak was overduidelijk geoefend,” sneerde Coldeweijer op haar online platform. “Is ze soms bang om arrogant over te komen? Daar is toch niets mis mee?”

‘Onbegrijpelijk’
Vooral de opmerking dat Hélène haar prijs wilde opdragen aan anderen, begrijpt Coldeweijer niet. “Je prijs opdragen aan ‘mensen die het nog meer verdienen’? Dat slaat nergens op, alsjeblieft zeg. Ik dacht even dat ze de mensen in de zorg zou bedanken, maar dat gebeurde niet. Afgezien daarvan zag ze er wel prachtig uit, onze deugniet.”

Verder lezen

Showbizz

Het einde van de carrière van André Hazes: “Hij heeft zijn status als artiest verloren”

Het is geen verrassing meer dat André Hazes moeite heeft om het succes van zijn vader te evenaren. Zijn muzikale carrière bevindt zich momenteel in een diep dal, zoals gemeld door Panorama.

Wat opvalt, is dat André tegenwoordig een heel ander genre muziek maakt dan voorheen, en dit heeft een negatieve invloed op de kaartverkoop van zijn concert in Ahoy. Producent MediaLane is tevreden met de verkoop van tickets op de eerste ring, maar het blijkt dat zelfs deze niet volledig zijn uitverkocht. Dit is een teken dat zijn carrière momenteel in zwaar weer verkeert.

De verkoop van kaartjes voor zijn concert verloopt net zo rommelig als zijn carrière. Er zijn tickets beschikbaar voor zeer lage prijzen, soms zelfs gratis via platforms zoals Vakantieveilingen. Hoewel de productie beweert dat dit slechts een optimalisatiemaatregel is voor enkele plaatsen en een klein aantal tickets, lijken duizenden kaarten tegen spotprijzen te worden aangeboden. Dit roept twijfels op over de verkoopstrategie en de interesse van het publiek.

Verschillende mensen in de muziekindustrie beweren dat de kaartverkoop voor het concert van André Hazes zeer teleurstellend is, met Ahoy nog niet eens voor de helft gevuld. Een insider uit de muziekindustrie heeft geadviseerd om het concert te heroverwegen en kosten te besparen door minder vuurwerk en video-effecten te gebruiken, om financiële verliezen te beperken.

Een van de organisatoren benadrukt dat André Hazes een sympathieke persoon is, maar dat de media te vaak focust op zijn privéleven in plaats van zijn muzikale prestaties. Hij wordt beschouwd als een bekende Nederlander (BN’er) in plaats van een artiest. Dit legt de nadruk op de uitdagingen waarmee de zanger momenteel te maken heeft in zijn carrière.

Verder lezen

Showbizz

George Baker (78) in kritieke gezondheidstoestand, optredens niet langer mogelijk.

De gezondheid van George Baker, het icoon van 78 jaar oud, bevindt zich in zorgwekkende toestand, wat grote bezorgdheid heeft gewekt over zijn voortzetting op het muzikale podium. Op dit moment is hij niet in staat om op te treden vanwege ernstige gehoorproblemen, wat een diepgaande impact heeft op deze ervaren artiest.

Gedurende zijn interview met het weekblad Party deelde de zanger van “Una Paloma Blanca” openhartig over zijn gezondheidstoestand. Hij verklaarde: “Ik maak er geen groot spektakel van, maar mijn gezondheid is beter geweest. Het gaat heel slecht met mijn rechteroor.”

Baker begon zijn verhaal met een incident tijdens een optreden, waarbij hij moeite kreeg om de toonsoort van een liedje goed te horen. Hij beschreef het als het gevoel alsof er een prop in zijn oor zat, en dit probleem verergerde geleidelijk. “Ik had op een gegeven moment moeite om de juiste toonsoort te horen, vooral bij de lage tonen, zoals bij de bas. Het werd steeds moeilijker om te beginnen met zingen,” aldus Baker. “Als je de juiste toon niet hoort, is het lastig om zuiver te zingen.”

Hoewel een MRI-scan aanvankelijk geen afwijkingen aan het licht bracht, bleef Baker last houden van wat hij beschreef als ‘anders horen’ dan hij zou moeten. “Volgens de scan zou dit niet moeten kunnen,” merkte hij op. “Toch is het zo. Ik kan niet meer optreden. Er stonden een paar theatershows gepland, maar dat gaat gewoon niet. Het duurt te lang.”

Baker gaf aan dat hij momenteel slechts maximaal dertig minuten kan zingen, en de liedjes zijn aangepast met een duidelijker intro om hem te helpen bij het intoneren.

Deze tegenvaller heeft Baker diep geraakt, aangezien hij zijn leven heeft gewijd aan optreden. “Ik zit er heel erg mee. Ik zing graag met de band, dan staan we allemaal samen op het podium,” verzuchtte hij. Hij blijft echter hoopvol en verklaarde: “We gaan kijken of het opgelost kan worden met behulp van een ‘machientje.’ Ik ben er niet erg optimistisch over.” Hij sloot af met de vastberadenheid om, als het niet lukt, professionele hulp te zoeken bij een universitair ziekenhuis. “Ik zal niet bij de pakken neerzitten,” concludeerde Baker.

Verder lezen

Showbizz

André Hazes en Monique’s Trouwplannen Bekendgemaakt: ‘Ze Stappen in het Huwelijksbootje’

André Hazes en zijn knipperlichtvriendin Monique Westenberg houden al enkele maanden stand in hun relatie, wat op zichzelf al een felicitatie waard is.

Het lijkt erop dat het koppel nu klaar is voor de volgende stap, namelijk trouwen. Yvonne Coldeweijer heeft op haar Instagram laten weten dat André bezig is met het voorbereiden van een huwelijksaanzoek. Op 25 november zal hij op één knie gaan in Ahoy, waar hij die dag een concert zal geven.

Het is duidelijk dat Monique aan het begin van hun relatie heeft geëist dat André zich aan haar committeert, en hij zet zich echt in om zijn imago te verbeteren, zodat hij weer door het publiek kan worden geaccepteerd.

Het lijkt er dus op dat er trouwplannen zijn gelekt: André Hazes is van plan Monique ten huwelijk te vragen.

Coldeweijer vervolgt: “Het is betreurenswaardig dat ze beiden niet beseffen dat deze zet juist contraproductief zal zijn.”

“Het lijkt erop dat ze zelfs moeite hebben om samen te wonen en een normaal gezinsleven op te bouwen. Naar mijn idee zien ze elkaar alleen dagelijks wanneer ze op vakantie gaan.”

Grinnikend kijkt Yvonne alvast vooruit naar het aanstaande huwelijksaanzoek. “Ik stel me plotseling een zaal in Ahoy voor, waarbij iedereen in lachen uitbarst wanneer hij op één knie gaat. Dit moet ik gewoon zien.”

Eerder heeft de zanger al laten weten dat hij in het geheim graag nog een keer vader wil worden. Hij heeft veel momenten gemist toen zijn zoon Dreetje nog jong was. Hij heeft al verschillende redenen hiervoor aangegeven, zoals het beter kunnen besteden van zijn vrije tijd.

Of Monique ook overweegt om nog een kind te krijgen met de zanger, is niet bekend. Het zal echter een uitdaging zijn om op natuurlijke wijze zwanger te raken, met name gezien haar leeftijd. Hun zoontje werd geboren na een ICSI-behandeling.

Is this conversation helpful so far?

Verder lezen

Trending