Connect with us

Entertainment

Net binnen: ‘Johan Derksen beveiligd na ernstige bedreiging’

Johan Derksen staat momenteel onder bescherming. Dat heeft zijn baas John de Mol geregeld, zegt voetbalanalist aan het bureau van Oranjezomer. Derksen geconfronteerd met “een dreiging die in de lucht hangt”.

Over de inhoud van de dreiging wilde Derksen niet al te veel kwijt. “Ik heb te maken met een geval van bedreigingen tegen mij”, zei hij. Volgens Derksen vertelde de officier van justitie hem dat er geen mankracht of budget was om de veiligheid te waarborgen, dus trof De Mol afspraken.

Het is niet duidelijk waarom Derksen wordt bedreigd. Zelf ging hij ook in op het incident met rapper Akwasi, dat hij racistische opmerkingen zou maken. Toen Derksen werd gevraagd of hij bang was voor intimidatie, antwoordde hij: “Ze kunnen me alleen maar blij maken, hè. Niet bang.”

Peter R. de Vries

“Nadat Peter R. werd vermoord. riep de Vries de Kroon uit de lucht. Als ik me de volgende dag bij de procureur-generaal kon melden”, schreef Derksen. “Een tot levenslange gevangenisstraf veroordeelde huurmoordenaar stuurde zijn vriendin e-mails met mijn naam erbij. En hij stuurde ook een foto van mij. Toen werden de e-mails onder mijn neus verzonden.

“Volgens Derksen wil Crown geen” risico nemen met de tv-mannen. ” John de Mol, de eigenaar van Derksen, belde destijds de beveiliging. Zijn huis is bedekt met camera’s en hij heeft een lijfwacht. “ Er is een apparaat onder mijn auto geplaatst, waardoor 007 (toen Derksen de bewaker belde, notitie van de redactie) op zijn telefoon kon zien waar ik was.

Op weg naar de set moest ik van auto wisselen, ik zag alle middelgrote auto’s binnen en uiteindelijk, na een tankstation, stapte ik in een oud busje, als een ultieme vermomming. . Een Talpa-ster op een busje, iets dat nog nooit eerder is gezien. Plots mag zonder benzine, boetes worden niet meer geteld, tijdens files moeten we de schouders eronder zetten, want 007 wil niet het doelwit zijn.

Noodknop

Ook krijgt hij een paniekknop, waardoor hij bij gevaar direct de politie kan bellen. “Ik heb deze knop twee maanden moeten verbergen bij René van der Gijp, die erop wilde drukken omdat hij van televisie hield.”

Deze modus – met dag en nacht een wachter in de tuin en zelfs een wachter in zijn kamer – is nu voorbij. Het parket meldde na twee maanden dat het om loos alarm ging.

Verder lezen

Actueel

Heftige laatste foto gelekt van overleden Matthew Perry: ‘Dit is luguber’

Dit weekend kwam aan het licht dat Matthew Perry, beter bekend als Chandler uit Friends, overleden is op 54-jarige leeftijd.

Verschillende Amerikaanse mediawebsites berichtten dat de acteur dood werd aangetroffen in zijn huis in Los Angeles.

Nieuwssite TMZ meldt dat de acteur in zijn jacuzzi een hartstilstand kreeg en vervolgens verdronken is.

De politie wilde dit nog niet bevestigen. Er is aanvullend onderzoek nodig naar de doodsoorzaak van de acteur.

De website meldt ook dat er geen verboden middelen zijn gevonden in zijn woning. Ondertussen bevestigde de politie van Los Angeles het nieuws van het overlijden.

Volgens de Los Angeles Times zijn er geen verdachte omstandigheden. De acteur had over de hele wereld miljoenen fans vanwege zijn rol als Chandler in Friends.

Matthew Perry had miljoenen volgers op Instagram. Maar zijn laatste foto zorgt nu voor heel wat opschudding.

Vorige maandag postte Perry immers nog een foto van zichzelf in de jacuzzi, waar hij uiteindelijk om het leven zou komen.

De acteur schreef bij de foto: “Oh, so warm water swirling around makes you feel good? I’m Mattman!”

De afgelopen uren kreeg de foto nog honderdduizenden hartjes van rouwende fans van over de hele wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matthew Perry (@mattyperry4)

Verder lezen

Actueel

Frans Bauer doet bizarre onthulling: ‘Ik heet eigenlijk anders’

In het tv-programma Leven zonder letters onthult Frans Bauer dat hij eigenlijk niet Bauer heet. “Ik kreeg mijn moeders naam Van Doorn, omdat mijn vader niet wist hoe hij Bauer moest spellen.”

Frans volgt in de show mensen die laaggeletterd zijn. Daarin komen aangrijpende verhalen aan bod, maar zelf kreeg de zanger vroeger ook te maken met laaggeletterdheid.

Zijn ouders konden ook niet lezen of schrijven. Toen ze een televisie in huis haalden, moest Frans alles voorlezen.

De zanger zegt dat hij het wel leuk vond om series te doen, maar ook moest hij ernstige dingen voorlezen zoals brieven.

Frans Bauer

Daarover zegt hij: “Het is minder als het om school gaat, papieren van de gemeente of de huisarts. Dan gaat het over heel persoonlijke dingen, dingen die je niet altijd wilt vertellen.”

Omdat zijn ouders laaggeletterd zijn is zijn officiële naam ook niet Bauer. Bij het gemeentehuis ging het bij de aangifte mis, omdat zijn vader niet kon lezen.

Daardoor kreeg hij per ongeluk de naam van zijn moeder. “Zij heet Van Doorn, dat stond ook ergens opgeschreven. Maar toen mijn pa voor de aangifte op het gemeentehuis was, durfde hij niet te zeggen dat hij niet kon lezen en dus niet snapte wat daar allemaal op dat formulier stond.”

“Die heeft gewoon blind een kruisje gezet. Dus werd het formeel geen Bauer, maar Van Doorn. Ik heb daar nooit mee gezeten, ben gewoon later Bauer gaan gebruiken.”

Zijn moeder zou nooit meer leren om te lezen of te schrijven. Vader Bauer deed dat wel. “Wij brachten zoveel uren met elkaar door, dag en nacht, vooral toen ik veel in Duitsland optrad. Dan nam ik leesboekjes mee van de kinderen.”

“Ik rijden, hij proberen. Ging het echt van aap, noot en mies, beetje bij beetje vooruit. Heel emotioneel, dat een kind zijn vader moet leren lezen. En nu, met deze mensen in mijn programma, voel ik dat weer.”

Verder lezen

Actueel

Waylon ging in jaar tijd vreemd met meer dan 10 vrouwen: ‘Bibi kapot van verdriet’

Waylon is niet vreemdgegaan met één, maar wel met meer dan tien vrouwen. Zou Bibi Breijman dit weten? Yvonne Coldeweijer onthult nu: “Ze vroeg me alle details die ik wist over zijn escapades.”

Anderhalf jaar terug onthulde Juicechannel dat Waylon haar uitgerekend tijdens haar zwangerschap had bedrogen. Yvonne Coldeweijer wist dit ook, maar bracht het verhaal niet omdat Bibi haar vriendin is. Bovendien was ze op dat moment hoogzwanger.

“Bibi heeft me na de bekendmaking van de juice destijds diverse keren gebeld, urenlang”, vertelt Yvonne nu.

Bibi vroeg Yvonne om alle details te onthullen en dat deed ze ook. En wat blijkt nu? De zanger ging niet een keertje vreemd, maar tientallen keren. Dat deed hij in een jaar tijd.

“Ik heb haar verteld van een stuk of tien meiden waar hij dat afgelopen jaar mee was vreemdgegaan. Dit ‘voorval’ tijdens de zwangerschap was dus niet de enige en ze vroeg me alle details. Die gaf ik haar.”

Yvonne en Bibi hadden veel contact. “En ik probeerde haar te steunen waar ik kon. Een dag later kwam de meest bizarre post: Waylon met gekke sokken aan. Nog geen 24 uur later had ze hem vergeven. Ik kon mijn ogen niet geloven en vond dit veel te snel.”

De gossip queen vertelde dat ook aan Bibi, maar die blokkeerde haar gewoon. Yvonne richt zich in een bericht nu aan Bibi.

“Dit is jouw schuld niet, Bibi. Dit is wat een narcist doet met je. Hij zoekt een gemeenschappelijke vijand om de band tussen jullie te herstellen. En als ik deze boeman voor jullie moet zijn vind ik dat helemaal prima.”

“Als vertrouwen eenmaal is beschadigd, kost het heel veel tijd en moeite om deze band te herstellen. Dat kan jaren duren en soms lukt het helemaal niet meer. Maar als dat is wat je wil, dan gun ik je het allerbeste.”

Verder lezen

Actueel

Jan Boskamp neemt drastisch besluit: ‘Bijna afgelopen met me’

Jan Boskamp hakte eindelijk de knoop door en neemt weldra afscheid als zijn rol als voetbalanalist op televisie.

Hij onthult dat zijn laatste verschijning voor de camera’s zal zijn tijdens de komende Champions League finale.

Jan vindt op 75-jarige leeftijd dat de aanhoudende trips van België naar Nederland vermoeiend beginnen te worden.

Hij vertelt: “Elke week op en neer naar Nederland, dat zie ik niet meer zitten. Ze hebben me al een chauffeur voorgesteld, maar dat wil ik niet.”

Boskamp vervolgt: “Nee jongens, ik ben aan het aftellen. De Champions League-finale wordt mijn laatste wedstrijd.”

Naast zijn analyses voor de Champions League duels, was hij ook jarenlang vast panellid bij Voetbal Inside. Jan geeft aan dat zijn beslissing niets te maken heeft met zijn gezondheid.

Afgelopen jaar kreeg hij af te rekenen met zware gezondheidsproblemen, waaronder ernstige hartklachten.

In Veronica Offside vertelde hij dat het bijna afgelopen was met hem. “Ik was bijna bij de warme bakker.”

Rond de feestdagen was hij even kritiek en moest hij diverse medische ingrepen ondergaan. Ondertussen zegt Jan dat het weer goed gaat met hem.

Jan kreeg de afgelopen jaren nog meer ellende te verwerken. Zo was er het plotse overlijden van zijn 19-jarige kleinzoon.

“Ik heb in mijn gezinnetje dingen meegemaakt die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik wil daar niet verder op ingaan, maar dat was verschrikkelijk moeilijk om te accepteren.”

“Ik zie rondom mij steeds meer mensen wegvallen. Dat begint door te wegen. Automatisch ga je het voetbal dan meer relativeren.”

Verder lezen

Actueel

Vrouw (67) stuurt al haar spaarcentjes naar internetliefje, maar heeft hem nog nooit ontmoet

De Dr. Phil-talkshow is van in het begin al een enorm succes. Dat succes is vooral te danken aan de meestal bizarre verhalen. Dit verhaal is daar een goed voorbeeld van.

De Amerikaanse vrouw Terri vertelt dat ze om en bij de 70.000 euro overmaakte naar een man die ze alleen online kende. Ze had hem nog nooit persoonlijk ontmoet.

Twee jaar geleden kreeg Terri plots een berichtje van Ricardo. De man deed zich voor als een welstellende Amerikaan.

Hij had meteen een romantische boodschap voor haar. Na een maand van gesprekken stelde Ricardo voor om 10.000 dollar te investeren in Bitcoin. Ze zou binnen een half jaar dan een miljoen kunnen terugverdienen.

Ondanks alle alarmbellen besloot Terri om deze onbekende man te vertrouwen. Ze schreef acht keer geld over.

Ricardo beweerde dat hij uit de VS kwam, een woning had in Los Angeles, maar momenteel even in Canada verbleef. Daarom konden ze elkaar niet meteen persoonlijk ontmoeten.

Toch had Terri het gevoel dat ze de man volledig kon vertrouwen. Maar toen de zus van Terri er zich mee begon te bemoeien gingen de alarmbellen pas helemaal af. Terri voelde dat er iets niet in de haak was en deed een beroep op Dr. Phil.

De vrouw vertelde: “Mensen blijven maar zeggen dat Ricardo een verzinsel is, dat hij me bedriegt en dat hij helemaal niet in Canada is.” Toch houdt ze vol: “Ik geloof in Ricardo. Ik ben ervan overtuigd dat hij echt is.”

Phil kan zijn oren niet geloven en probeert de vrouw toch op andere gedachten te brengen. Bekijk het interview hieronder.

Verder lezen

Actueel

John de Mol beëindigt per direct contract Peter Gillis: ‘Nieuw incident is de druppel!’

Massa is Kassa met Peter Gillis draait voorlopig nog gewoon bij Talpa op SBS6. De show scoort wel minder dan vorige jaren, maar de kijkcijfers leveren blijkbaar nog wel genoeg geld op.

Bijna wekelijks staat Peter Gillis wel op de voorpagina met een of ander nieuw schandaal. De ene keer gaat het over een nieuwe rechtszaak en de andere keer over het weer eens kwijtspelen van een vergunning.

Ook was er eerder sprake van het huisvesten van illegale arbeidsmigranten, mishandelingen en wapenbezit.

Op een bepaald moment moet het dan toch eens klaar zijn. Ondertussen zijn we toch al toe aan seizoen nummer 11.

Nu lijkt het erop dat de liefde tussen John de Mol en Peter Gillis definitief bekoeld is. Dat vertelt Johan Derksen in Vandaag Inside.

Deze week raakte Peter opnieuw een vergunning kwijt. Wilfred Genee bracht het onderwerp ter sprake tijdens de talkshow.

“Peter is weer een vergunning kwijt, nu in Baarlo op z’n vakantiepark. Dat krijgen we natuurlijk niet te zien in die reallifesoap als die weer terug zou komen, maar dan weten we even dat het wel zo is.”

“In die soap zie je niets van al die incidenten. Dat slaat toch nergens op? Het is toch best gek dat er van alles gebeurt wat iedereen mee kan krijgen, rechtszaken, vechtpartijen, politie, en je ziet er niks van! Je ziet alleen maar hatseflats.”

Johan Derksen geeft aan dat hij meer weet. “Ik kan me niet voorstellen dat John de Mol nog een seizoen hierna met hem doorgaat.”

“Kijk, die zit natuurlijk op z’n stoel te wippen tot er een uitspraak komt dat-ie een reden heeft om ermee te stoppen, maar ik denk dat hij sowieso niet doorgaat, want dan gaat de publieke opinie zich tegen je keren, hè.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Verder lezen

Actueel

Cristiano Ronaldo krijgt 99 zweepslagen vanwege overspel: ‘Heftige beelden’

Cristiano Ronaldo riskeert een straf van 99 zweepslagen vanwege overspel. Hij zoende in Iran namelijk een vrouw en omhelsde haar. Enkele advocaten dienden een klacht in tegen de voetballer na een ontmoeting met de Iraanse schilderes Fatima Hamimi.

Ronaldo heeft een relatie met het Spaanse model Georgina Rodriguez. De voetballer was in Iran met zijn team Al-Nassr voorafgaand aan de wedstrijd tegen Persepolis.

Hamimi had een schilderij gemaakt van Ronaldo dat ze aan hem wilde presenteren. De vrouw is volledig verlamd.

Nadat hij haar een gesigneerd shirt gaf, omhelsde hij haar en gaf haar een zoen op de wang. Het aanraken van een ongetrouwde vrouw is volgens de Iraanse wet echter verboden en staat gelijk aan overspel.

Het Iraanse rechtssysteem moet Ronaldo de volgende keer dat hij in Iran is dus straffen. Een rechter zou de klacht ook kunnen seponeren.

Eerder dit jaar werd nog opgeroepen om Ronaldo uit Saoedi-Arabië te bannen omdat hij tijdens een wedstrijd naar zijn kruis had gegrepen.

Omdat de supporters van de tegenstanders de naam van Messi begonnen te scanderen, diende hij hen van repliek door in zijn kruis te grijpen.

Dat gebaar is in het openbaar verboden in het land. Nadat de beelden op de sociale media verschenen riep advocaat Nouf bin Ahmed op om de voetballer het land uit te zetten.

Maar de Spaanse krant Marca meldt dat Ronaldo mogelijk in zijn kruis greep omdat hij daar even voordien een slag had gekregen.

Verder lezen

Actueel

Caroline van der Plas woedend op Johan Derksen: ‘Hij liegt!’

Johan Derksen onthulde dat Caroline van der Plas niet bij De Bevers in Ahoy wilde optreden, omdat de repetities slecht verliepen. Caroline is niet te spreken over deze bewering. “Dit is echt niet waar!”, zegt ze.

John de Bever had voor zijn concert van het voorbije weekend in Ahoy bijzondere gasten uitgenodigd. Caroline van der Plas zou een boerenmedley zingen. Op het allerlaatste moment ging dat toch niet door.

De reden? Op X laat Caroline weten dat ze het niet gepast vond om na de schietpartijen in Rotterdam op een podium vrolijk te gaan doen.

“De hele dag heeft het aan me geknaagd of ik dit wel moet doen. Vooral omdat het in Rotterdam zelf is”, vertelt ze.

Maar Johan Derksen denkt daar anders over. Volgens hem stond Caroline om een heel andere reden niet op het podium.

Johan Derksen beweert dat ze niet kwam omdat de repetities niet goed verlopen waren. “Als onervaren zangeres moest ze op afstand van de muziek zingen en dan krijg je een vertraging op de lijn en dan kan ze niet op tijd inzetten. Dat werd een gestuntel en ze zegt: ‘Hier begin ik niet aan’.”

Özcan Akyol kan zijn oren niet geloven. “Dus ze heeft zich teruggetrokken omdat ze het niet kon?”, vraagt hij. Johan repliceert: “Omdat het technisch voor haar niet uit te voeren was. Je moet oortjes hebben, want anders komt de muziek een seconde later bij jou.”

Johan Derksen

Caroline reageert woedend. Ze schrijft op X: “Dit is echt niet waar. Ik heb het waarom ter plaatse uitgelegd aan Johan notabene en hij had er begrip voor. Erg jammer dit.”

“Het klopt niet wat Johan zegt. Ik heb het hem ter plekke nog uitgelegd en hij had er begrip voor. Kan mij dat nou schelen als ik vals zou zingen.”

Verder lezen

Actueel

Wilfred Genee over vertrek van Johan Derksen: ‘Aan alles komt een einde’

Vandaag Inside blijft het kijkcijferkanon van Talpa. De dagelijkse talkshow staat of valt met de aanwezigheid van Johan Derksen. Gezien zijn respectabele leeftijd is het niet ondenkbaar dat hij er binnenkort mee stopt.

Wat denkt presentator Wilfred Genee daarvan? In gesprek met RTL Boulevard is hij openhartig over een mogelijk vertrek van Johan. “Kijk, Michael van Praat is 76 en dit gaat nog in de Raad van Commissarissen zitten bij Ajax. En je ziet nog steeds Maarten van Rossum ook overal opduiken.”

“Johan wordt pas 74. Of wordt ie 75? Dus die is nog hartstikke jong vergeleken met Maarten van Rossum.”

“Nee, tuurlijk het zou ook een keer voorbij kunnen zijn. Maar hij zegt zelf ook en dat zie je ook aan hem: ‘Als ik thuis achter de geraniums dan word ik pas echt verdrietig’. En zolang hij dit kan doen. Hij is het orakel van Nederland.”

“Dat geeft hem zo veel energie. Maar aan alles komt een eind. We hebben als grap weleens gezegd dan zetten we hem op met zijn stem eronder. Maar dat gaat misschien net iets te ver.”

“Nee, Johan is echt ongelofelijk cruciaal voor dit programma. Dus ja, er komt een keer eens een tijd dat het voorbij is.”

De RTL Boulevard-reporter wil weten of dit ook zo contractueel bepaald is. Daarop vertelt Wilfred: “Ja dat is zo geregeld, als één van de drie wegvalt, stoppen we allemaal.”

“Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar ik kan me ook niet voorstellen dat we dit zonder mekaar kunnen maken.”

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Trending