Connect with us

algemeen

Vrouw doet verbazingwekkende ontdekking in telefoon van echtgenoot: ‘Het was een enorme schok’

De 40-jarige Jane Lewis uit New Jersey, moeder van drie en al zes jaar getrouwd, was diep geschokt toen ze vernederende berichten over zichzelf op de telefoon van haar man ontdekte. Met toestemming had ze toegang tot zijn telefoon, maar wat ze vond, overtrof haar ergste verwachtingen.

Ze vertelde aan Kennedy News hoe een kijkje in zijn berichten haar wereld op zijn kop zette. Jane, die slechts scrollde om te zien met wie haar man communiceerde, vond gesprekken die haar diep raakten. “De inhoud van de berichten waarin hij over mij sprak, was afschuwelijk”, zei ze.

In een van de berichten, daterend uit de beginperiode van hun relatie, omschreef haar man haar als een ‘lelijke stinksnol’ en beweerde dat hij alleen bij haar was voor het geld. Hij ging zelfs zover haar een ‘goedkope h*er’ te noemen, beschuldigde haar van wanhoop en suggereerde dat ze hem onder druk had gezet om samen te wonen.

Verder onthulde hij aan zijn vriend een gedetailleerd ‘actieplan’ om zijn bedrog en wraakacties te verbergen, inclusief affaires met andere vrouwen. Jane’s echtgenoot gaf toe haar slechts tijdelijk te willen gebruiken.

Na de confrontatie betuigde haar man zijn spijt en schaamte, vragend om tijd om aan zichzelf te werken. Jane, echter, verkeert in onzekerheid. “Dit soort berichten schrijf je niet zomaar. Ik weet niet of ik dit kan vergeven. Het heeft me diep gekwetst,” deelt ze.

De ontdekking heeft niet alleen haar zelfvertrouwen ondermijnd, maar ook haar vertrouwen in hun huwelijk. “Als ik dit eerder had geweten, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet niet hoe ik nu verder moet,” aldus een gebroken Jane.

Verder lezen

algemeen

Paard dat in goud lijkt onderdompelt, is het mooiste ter wereld

Paarden zijn werkelijk betoverende creaties van Moeder Natuur. Ze zijn wild, majestueus en overstijgen bijna alles met hun buitengewone schoonheid.

Het meest prachtige paard dat je ooit zult aanschouwen, is waarschijnlijk het paard dat we hieronder aan je introduceren.

Het paard waar we naar verwijzen, komt uit Turkije en wordt door experts beschouwd als het mooiste paard op aarde.

Hij behoort tot het ras Akhal-Teke, een directe afstammeling van de uitgestorven Turkoman of Turkmeen, een soort die in de oude tijd leefde.

Op dit moment zijn er ongeveer 3500 van deze paarden in de wereld. Dit specifieke paard, dat je hieronder kunt bewonderen, lijkt bijna alsof het is ondergedompeld in goud.

De Akhal-Teke heeft een uitzonderlijk mooie vacht die schittert in het zonlicht. Het is een volbloed paard en heeft een hoogte tussen 147 en 163 centimeter. In China staat het bekend als het ‘paard uit de hemel’. Deze ongelooflijke creatie van Moeder Natuur ziet er werkelijk hemels uit.

Waarom hij zo’n glans heeft, komt door de structuur van zijn vacht. Deze is namelijk ontworpen als een lichtversterker, waardoor hij de zonnestralen kan weerkaatsen – althans volgens experts. Het wordt aangenomen dat de Akhal-Teke geboren wordt met een gouden vacht om zich te camoufleren in de woestijn.

Dit paardenras komt oorspronkelijk uit Achal, in Turkmenistan, en gaat waarschijnlijk zo’n 3000 jaar terug, waardoor het het oudste paard ter wereld is en de eerste soort die werd gedomesticeerd. Geniet hieronder van de video van dit prachtige wereldwonder.

Verder lezen

algemeen

Hele internet wrijft zich in de ogen vanwege dit bizarre voorwerp

Soms raken mannen in de war door de verschillende apparaten die vrouwen in hun dagelijkse routine gebruiken. Je komt vaak berichten tegen waarin een alledaags product voor vrouwen wordt getoond, en mannen wordt gevraagd te raden wat het is.

Dit lijkt zo’n geval te zijn waarbij velen zich achter de oren krabden, niet in staat om te achterhalen wat het voorwerp was.

Toen een Reddit-gebruiker een vreemd uitziend voorwerp tegenkwam, stond hij voor een raadsel. Hij begreep niet waarvoor het product diende. De enige aanwijzing die hij had, was dat het merk ‘Decathlon’ was, wat impliceerde dat het iets met sport of lichaamsbeweging te maken had.

De gebruiker plaatste een bericht in een Reddit-gemeenschap en vroeg mensen om antwoorden. Ze schreven: “Mijn hersenen verkeren in het ongewisse”. Omdat niemand een antwoord kon vinden op wat het product deed, wendde de gebruiker zich tot sociale media voor hulp.

Nadat hij de foto van het vreemde voorwerp had gepost, werd zijn nieuwsgierigheid al snel bevredigd. Iemand met kennis van zaken gaf aan wat het voorwerp was!

Het raadsel was opgelost. Het bleek een eenvoudige buikspiertrainer te zijn, online vermeld als een compacte buikspiertrainer. Dus, hoe helpt dit apparaat je bij buikspieroefeningen? Dat is heel eenvoudig. Het apparaat is ontworpen om je te helpen je houding te corrigeren tijdens buikspieroefeningen, zodat je je nek niet onnodig belast.

Het apparaat is perfect voor iedereen die een gespannen nek krijgt tijdens het doen van buikspieroefeningen. Het voorkomt dat je nekspieren overuren maken en verkrampt of gespannen raken. Het is ideaal voor mensen die thuis trainen en vertrouwen op hun eigen lichaamsgewicht om te oefenen. Je pakt eenvoudig de twee handgrepen aan beide kanten, plaatst de rest achter je hoofd en voert ab crunches uit zoals gewoonlijk.

Veel mensen waren verbijsterd over de afbeelding van het apparaat. En eerlijk gezegd, door alleen maar naar de foto te kijken, kun je onmogelijk weten waar het voor dient!

Wist jij waar dit apparaat voor diende? Deel dit artikel en je commentaar met je vrienden op Facebook.

Verder lezen

algemeen

Mama smelt van filmpje van man die hun baby borstvoeding geeft

Ouder zijn is een reis die begint bij de kindertijd en doorgaat tot volwassenheid, gevuld met kostbare momenten die een onverbrekelijke band creëren. Elk van deze ervaringen draagt bij aan het opbouwen van emotionele veiligheid en vertrouwen naarmate het kind groeit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zion Ko Lamm (@zionkolamm)

Wanneer zowel moeder als vader volledig betrokken zijn, wordt het ouderschap niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een bron van vreugde. Onlangs deelde een kersverse moeder haar ervaring met hoe ’teamwork’ haar door de postpartumperiode heen heeft geholpen. Ze raakte geïnspireerd door een TikTok-video waarin haar man liet zien hoe hij hun pasgeboren baby, Zoe, op een unieke manier borstvoeding gaf.

Zion Lamm, een influencer op het gebied van huidverzorging, en haar man Kevin, een gastroloog, verwelkomden hun dochter Zoe op 6 mei 2023, na zeven jaar getrouwd te zijn geweest. Zion deelde haar herstel na de bevalling en keizersnede met haar bijna 718.000 volgers op sociale media, en benadrukte daarbij de steun van haar liefhebbende echtgenoot.

Op 10 augustus plaatste Zion een vertederende video waarin Kevin op bed zat en hun dochter wiegde. De video, getiteld ‘Teamwork babyyyy,’ werd gesynchroniseerd met de populaire TikTok-audio ‘Bedankt aan mijn man’ en kreeg wereldwijd 2,3 miljoen likes. Mensen van over de hele wereld reageerden op de liefdevolle vader en zijn kind.

Wat de aandacht trok, naast de ontroerende beelden, was het groene apparaat dat Kevin over zijn schouder hing om de baby borstvoeding te geven. Het bleek de Beebo te zijn, een handsfree babyflessenhouder. Sommige gebruikers waren nieuwsgierig naar het apparaat, terwijl anderen de aandacht vestigden op de medische kleding die Kevin droeg. Ondanks enkele kritieken benadrukten velen de liefdevolle band tussen vader en dochter en prezen ze Kevin voor zijn betrokkenheid.

Deze ontroerende beelden laten zien dat er niets zo kostbaar is als de band tussen een vader en zijn kind. Het is een eerbetoon aan alle vaders die, net als Kevin Lamm, op unieke en betrokken wijze de vreugde van het ouderschap omarmen. Laten we deze momenten vieren en waarderen, want vaders verdienen alle lof die ze krijgen!

@dr.zionko teamwork babyyyyy🫶🏽🫰🏽 #postpartum #momlife #dadlife #newparents #nursing #breastfeeding #momhacks #moms #dads #momsofinstagram #parenting #parents ♬ and my man thank you to my man – Blowthisup

Verder lezen

algemeen

Moeder haalt fel uit naar grootouders die geen oppas willen zijn voor hun kleinkinderen

Op het internet is een video snel populair geworden waarin Rachel, bekend op TikTok als @rachonlife, haar mening deelt over grootouders die op sociale media trots zijn op hun kleinkinderen, maar weinig interesse tonen om op hen te passen.

Rachel, Zelfkritisch en Complimenterend

In haar video spreekt Rachel zich uit tegen grootouders die zich distantiëren van de zorg voor hun kleinkinderen. Tegelijkertijd prijst ze degenen die juist veel tijd en liefde investeren in hun kleinkinderen.

De Uitspraken van Rachel

Ze verklaart: “Ik vind het belangrijk om te spreken over sommige grootouders die zich moeten schamen omdat ze niet willen oppassen. Ze beweren dat het niet hun verantwoordelijkheid is.” Rachel richt haar kritiek vooral op degenen die afwezig zijn in het leven van de kleinkinderen maar wel graag met hun rol pronken.

Kritiek op ‘Neppe’ Grootouders

Rachel benadrukt: “Er zijn grootouders die klagen dat ze hun kleinkinderen missen, maar nooit de moeite nemen om langs te komen. Of grootmoeders die zich voordoen als de beste in de wereld, terwijl dat niet zo is.”

Duidelijke Woorden

Ze vervolgt: “Als je een grootouder wilt zijn, moet je je ook zo gedragen. Je bent niet alleen een vriend of babysitter. Je speelt een belangrijke rol in het leven van je kleinkinderen.”

Rachel’s Eigen Ervaring

Rachel deelt ook haar persoonlijke ervaring. Ze spreekt lovend over haar schoonfamilie: “Mijn man en ik gaan elke maandag naar therapie. Dan passen mijn schoonouders op onze kinderen. Ze zijn zich bewust van de hulp die hun zoon nodig heeft en zien het als hun taak om te helpen, ook al is hij 33 jaar oud.”

Gemengde Reacties

De video heeft veel reacties uitgelokt. Sommigen vinden Rachel’s woorden herkenbaar, terwijl anderen van mening zijn dat grootouders niet verantwoordelijk zijn voor de opvoeding, maar wel voor het deel uitmaken van het leven van de kleinkinderen.

@rachonlife Ahhhh lets see whose feathers are ruffled today. #rachonlife #millennialmom #boomergrandparents #unsolicitedmomadvice #relatablemomcontent ♬ original sound – rachel | parenting + lifestyle

Verder lezen

algemeen

Het ziet er barslecht uit voor Martien Meiland: ‘Komt iets heel ergs aan’

Gedurende de jaren is Martien Meiland een van de meest opvallende figuren op de Nederlandse televisie geworden. Zijn televisiecarrière begon met zijn deelname aan “Ik Vertrek”, waarin hij samen met zijn gezin een nieuw leven begon in Frankrijk door een kasteel te kopen en het om te vormen tot een bed & breakfast.

Na twee jaar in Frankrijk te hebben gewoond, keerden de Meilands terug naar Nederland, hun geliefde thuisland. Hun nieuwe emigratieplannen trokken de aandacht van Talpa Network, dat hen vanaf 2019 volgde in de realityserie “Chateau Meiland” op SBS6, waarin de familie werkte aan het opzetten van een bed & breakfast in een ander kasteel.

Sindsdien is Martien Meiland een constante verschijning op televisie, maar hij heeft aan populariteit ingeboet bij sommige kijkers.

Volgens medium Liesbeth van Dijk kan het jaar 2024 echter een keerpunt zijn voor Martien. Liesbeth onthult dat “er iets heftigs aan zit te komen.” Ze geeft een hint: “Martien raakt betrokken bij een schandaal, waardoor zijn populariteit afneemt.”

“Er komt informatie naar buiten waarop het publiek niet heeft gerekend. De kans is groot dat de samenwerking tussen de Meilandjes en SBS volgend jaar wordt verbroken en dat de familie van de buis verdwijnt.”

De toekomst van Meiland en zijn familie op televisie roept vragen op. Wat heeft het nieuwe jaar in petto voor de familie?

Verder lezen

algemeen

Man wil alleen knappe dames daten: ‘Heb eigenlijk maar één eis’

Onlangs plaatste de 42-jarige Kevin uit Schotland een opvallende video op het sociale mediaplatform TikTok. In de video maakte hij duidelijk dat hij vanaf nu alleen nog wilde daten met vrouwen die hij aantrekkelijk vindt.

Hij verklaarde openlijk in de video: “Ik realiseer me dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik zoek iemand die er normaal uitziet.”

Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, deelt regelmatig video’s op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.

In zijn meest recente video besprak hij zijn zoektocht naar liefde. Als vrijgezel gaf Kevin toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Hij zei: “Ik heb maar één eis: mijn ideale partner moet mooie borsten en een leuk gezicht hebben, dan heb je mijn interesse.” Daarnaast deelde hij zijn desinteresse in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemde, door te zeggen: “Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” aldus Kevin.

Hij vervolgde met een beschrijving van zijn ideale partner: “Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.” Ook heeft Kevin specifieke voorkeuren wat betreft het uiterlijk van zijn toekomstige partner. Hij heeft bijvoorbeeld een afkeer van opgestoken haar: “Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Voorts verwacht hij dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.

De reacties op Kevin’s video zijn gevarieerd en vaak kritisch. Een van de kijkers heeft gereageerd met de opmerking: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht gekregen en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Verder lezen

algemeen

Artsen adviseren man om de ‘stekker eruit te trekken’, maar hij weigert: dan fluistert zijn vrouw 5 woorden die hem doen bevriezen

Onbreekbare Wil: Het Verhaal van Jovanna Calzadillas’ Overleving en Moed

Op 1 oktober 2017 werd de wereld opgeschrikt door een tragische schietpartij tijdens het Route 91 Harvest Music Festival in Las Vegas. Onder de slachtoffers was Jovanna Calzadillas, een 30-jarige moeder, die ernstig gewond raakte.

Een Strijd om Leven en Hoop

Terwijl de menigte in paniek raakte, werd Jovanna in haar hoofd geschoten. Haar man, Francisco ‘Frank’ Calzadillas, stond voor een hartverscheurende beslissing toen artsen weinig hoop hadden op haar herstel en hem vroegen na te denken over het beëindigen van haar levensondersteuning.

Een Beslissende Droom

Maar een nacht veranderde alles. Frank droomde van zijn vrouw die hem influisterde dat “alles goed komt”. Hierdoor geïnspireerd, besloot hij tegen het advies van de artsen in te gaan en bleef hopen op haar herstel.

Een Wonderbaarlijke Ontwaking

Tegen alle verwachtingen in ontwaakte Jovanna uit haar coma. Haar herstel was langzaam en uitdagend, maar ze bleef vechten, gedreven door de liefde voor haar familie.

Een Bron van Inspiratie

Nu spreekt Jovanna openlijk over haar ervaringen en de uitdagingen die ze heeft overwonnen. Haar verhaal van veerkracht en moed dient als inspiratie voor anderen die te maken hebben gehad met tragedie.

“We zullen niet toestaan dat mensen zoals hij [de schutter] winnen,” zegt Jovanna. “En we zullen niet in angst leven”. Haar woorden van kracht en hoop resoneren met velen die worstelen om terug te keren naar de normaliteit na traumatische gebeurtenissen.

Conclusie: Een Les in Moed en Doorzettingsvermogen

Jovanna’s verhaal is een herinnering aan onze collectieve kracht en het belang van blijven vechten, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen.

Verder lezen

algemeen

Oproep aan bevolking om binnen te blijven wegens extreme kou, KNMI waarschuwt voor risico op onderkoeling

De extreme koude heeft Nederland in zijn greep, waardoor het KNMI alarm slaat met weercodes. Overijssel en Gelderland ontvingen al code geel, en nu krijgt Limburg ook te maken met deze vrieskou. Het KNMI benadrukt het gevaar van onderkoeling bij gevoelstemperaturen tussen -12 en -15 graden Celsius.

Het gevaar van onderkoeling

Belangrijk is het herkennen van symptomen van onderkoeling. Het Rode Kruis heeft een reeks signalen opgesteld die duiden op onderkoeling, zoals een koude, bleke en droge huid, blauwe lippen, oren, vingers en tenen, en een onregelmatige ademhaling. Ook oncontroleerbaar rillen en een gevoel van vermoeidheid en sufheid zijn indicaties. Bij het waarnemen van deze symptomen is het essentieel om direct actie te ondernemen.

Directe actie vereist

Het Rode Kruis adviseert om in geval van ernstige symptomen meteen 112 te bellen. Het is cruciaal om de getroffene naar een warmere omgeving te brengen, natte kleding te vervangen en te isoleren met een deken.

Maatregelen tegen onderkoeling

Het dragen van thermokleding, fleecekleding, een muts of capuchon helpt om warmte vast te houden. Ook is het belangrijk om goed te eten en drinken om warmte te produceren. Een warme drank kan extra comfort bieden.

Bescherming voor buitenshuis werkenden

FNV benadrukt dat mensen die buiten werken, zoals in de bouw of als postbode, recht hebben op een veilige werkplek en pleit ervoor dat zij niet hoeven te werken bij dergelijke kou. Ondanks dat dit advies laat komt voor sommigen, hoopt FNV dat het in de toekomst zal helpen.

Verder lezen

algemeen

Wendy van Hout geconfronteerd met groot verdriet: ‘Ze is er niet meer’

Wendy van Hout Geconfronteerd met Persoonlijk Verlies: Een Emotioneel Afscheid

Wendy van Hout, bekend van haar relatie met Peter Gillis, ervaart momenteel een periode van diep verdriet. De realityster heeft in een gesprek met Shownieuws onthuld dat een dierbare vriendin van haar is overleden. Wendy heeft een afscheidsbrief ontvangen en is hierdoor diep geraakt.

Misverstanden Omtrent Instagram Post

Er ontstond vanmiddag enige verwarring onder mediakanalen door een bericht dat Wendy op Instagram plaatste. Dit bericht, dat enigszins cryptisch was, leidde tot speculaties over een mogelijke breuk met Peter Gillis. Deze geruchten, voortgekomen uit een specifieke zin in het bericht, zijn door Wendy weerlegd.

De Ware Toedracht: Verlies van een Vriendin

Wendy benadrukt dat haar Instagram post niet gerelateerd is aan haar relatie met Peter, maar aan het verlies van haar vriendin. De twee zijn nog steeds samen en gelukkig met elkaar. Binnenkort vieren ze hun eenjarig jubileum, nadat Wendy al snel na hun ontmoeting een prominente rol kreeg in het programma ‘Massa is Kassa’.

Wendy’s Reactie op de Roddels

Wendy reageert op de roddels door te verduidelijken dat haar emotionele staat voornamelijk te wijten is aan het verlies van haar vriendin en de ontvangen afscheidsbrief, niet aan problemen in haar relatie.

Verder lezen

algemeen

Extreme kou nog verschrikkelijker dan verwacht: Dit staat ons morgen te wachten

Waarschuwing voor intense kou in Oost-Nederland: Dinsdagochtend voelt als -15

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft een waarschuwing uitgegeven voor bijzonder lage gevoelstemperaturen die dinsdagochtend worden verwacht in het oosten van Nederland.

De combinatie van matige vorst en een kille wind kan leiden tot een gevoelstemperatuur van maar liefst -15 graden Celsius.

Voorbereid zijn op de Kou: Veiligheidsadviezen van het KNMI

Het KNMI benadrukt dat er een significant risico is op koudeletsels zoals onderkoeling, vooral in de provincies Gelderland en Overijssel. Daarom is voor deze regio’s Code Geel uitgeroepen, geldig van 06.00 tot 11.00 uur. Naarmate de ochtend vordert, zal de gevoelstemperatuur naar verwachting weer iets oplopen.

De Betekenis van Code Geel: Een Korte Geschiedenis

Sinds de strenge winter van 2010 gebruikt het KNMI Code Geel als waarschuwing wanneer de gevoelstemperatuur onder de -15 graden daalt. Deze maatregel is bedoeld om mensen te beschermen tegen koudeletsels. Bij extremer weer, met een gevoelstemperatuur onder de -20 graden, kan deze waarschuwing worden verhoogd naar Code Oranje.

Bescherming tegen de Kou: Wat te Doen?

Ondanks het dragen van geschikte winterkleding, blijft het risico op onderkoeling bestaan. Langdurige blootstelling aan de kou kan leiden tot huidbeschadigingen. Volg daarom altijd de weersverwachtingen en waarschuwingen op KNMI.nl. Draag meerdere lagen kleding en probeer de koude wind zo veel mogelijk te vermijden.

Huis en Omgeving: Preventieve maatregelen

Rondom uw huis kunt u schade door vorst voorkomen. Denk hierbij aan het afsluiten van buitenkranen en waterleidingen in koude ruimtes om bevriezing te voorkomen. Daarnaast is het goed om rekening te houden met vastgevroren autodeuren, ijs op de autoruiten of startproblemen bij voertuigen.

Conclusie: Blijf alert

Het is cruciaal dat lezers de situatie in de gaten houden via updates van het KNMI en de aangegeven veiligheidsmaatregelen serieus nemen. Dit is essentieel om uzelf en anderen te beschermen tegen de verwachte extreme kou.

Verder lezen

Trending