Connect with us

Niet gecategoriseerd

Gordon haalt snoeihard uit naar eigen zus: ‘Ze is mentaal gestoord’

Gordon

De zus van Gordon, Joke Heuckeroth, haalde onlangs flink uit. Ze hebben al lang ruzie en toen ze doodziek in het ziekenhuis was opgenomen, liet Gordon haar vallen. Nu slaat Gordon keihard terug. “Ze is mentaal niet in orde.”

Tijdens haar opname in het ziekenhuis in Spanje als gevolg van hartfalen, probeerde ze de presentator te contacteren. Gordon wilde echter geen contact. Joke vindt dat de zanger alleen aan zichzelf denkt.

Dikke egoïst

Joke reageerde heel boos. “Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om. De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.” Volgens Joke is hij ondanks zijn verhuis naar Dubai hervallen in oude slechte gewoontes. “Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks.”

Mentaal niet oké

De presentator slaat nu ongenadig terug en zegt dat zijn zus onzin uitkraamt. “Ze is mentaal niet in orde. Niemand van mijn broers en zussen heeft contact met haar. Ik ga er daarom verder ook niet op in.”

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Zien: Dit is hoe de echtgenote van Johan Derksen eruitziet.

Zoals velen van ons weten, heeft Johan Derksen, de altijd scherpe en soms controversiële voetbalanalist, een bewogen liefdesleven gekend dat we vandaag eens nader bekijken. Isabelle, de charmante dame die momenteel aan zijn zijde staat, is niet de eerste liefde in zijn leven, maar hun verhaal heeft ongetwijfeld iets magisch.

Johan’s liefdesleven is gekenmerkt door zowel zoete als bittere momenten. Na het tragische verlies van zijn eerste vrouw, die hij bewusteloos onderaan de trap vond na een verschrikkelijk incident, zocht Johan troost in de armen van een tweede liefde. Helaas was ook deze romance van korte duur, en uiteindelijk gingen ze hun eigen wegen.

En toen kwam Isabelle in zijn leven. De huwelijksklokken luidden al snel na hun eerste ontmoeting op 10 november 1996, namelijk op 27 januari 1997, en zo begon een nieuw hoofdstuk in het leven van Johan. “Pas daarna hebben we elkaar echt leren kennen,” deelde hij openhartig in zijn biografie.

De vraag die nu bij velen opkomt, is of Johan en Isabelle nog steeds gelukkig getrouwd zouden zijn als een bepaalde viervoeter niet in hun leven was verschenen. Cuby, de trouwe hond die al zeven jaar deel uitmaakt van hun gezin, lijkt inderdaad de bindende factor in hun relatie te zijn. Johan, ook wel bekend als ‘De Snor’, gaf toe: “Die hond verbindt ons. We ontdekten pas na ons huwelijk hoe weinig we eigenlijk gemeen hebben.”

Zijn nuchtere kijk op liefde en huwelijk blijkt ook uit zijn opmerking in een aflevering van Veronica Inside: “De liefde is niet verdwenen, maar het is niet zo dat er bij mij thuis de ene na de andere wilde vrijpartij plaatsvindt.”

Wat de toekomst ook moge brengen voor Johan en Isabelle, het is duidelijk dat Cuby een speciale plek in hun hart (en huwelijk) heeft veroverd. Het bewijst maar weer dat liefde zich in vele vormen kan manifesteren, soms met vier poten en een kwispelende staart.

Hieronder is een foto van Johan en zijn vrouw Isabelle:

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Diepe bezorgdheid om Maxime Meiland: ‘Ik ben er klaar mee’

Maxime Meiland blikt samen met haar vader Martien (62), moeder Erica (60) en zus Montana (28) terug op haar leven in de BN’er-versie van “Het Mooiste Meisje van de Klas,” genaamd “Who’s that girl?” In een emotionele aflevering bezoekt ze het ouderlijk huis en haar voormalige school in Frankrijk, waar ze herinneringen ophaalt, zowel goede als pijnlijke.

Een van de minder aangename herinneringen die Maxime deelt, dateert uit haar tweede jaar op de middelbare school, toen een n@@ktfilmpje van haar werd verspreid. Bovendien onthult ze dat ze op vijftienjarige leeftijd het slachtoffer werd van verkr@chting. Maxime deelt openhartig haar gevoelens van eenzaamheid en haar lange stilte over deze traumatische gebeurtenis met haar gezin, waarbij ze toegeeft: “Ik dacht echt: ik kom hier nooit meer overheen. Terwijl het eigenlijk zo veel mensen gebeurt, maar dat besef heb je dan nog niet.”

Het is duidelijk dat het voor Maxime moeilijk was om over deze verschrikkelijke ervaring te praten. Haar ouders, Martien en Erica, vinden het ook pijnlijk om erover te spreken. Erica deelt haar spijt dat ze destijds de dader niet heeft kunnen confronteren en benadrukt het belang van medische hulp en DNA-bewijs in dergelijke situaties. Maxime erkent nu dat ze het eerder had moeten delen, maar destijds geloofde ze dat het aan haar lag en dat ze onhandelbaar was.

De verkr@chting heeft Maxime gedurende “zeker drie jaar” met niemand gedeeld. Ze heeft momenten gehad waarop ze niet meer wilde leven, maar ze voelde de verantwoordelijkheid om haar moeder niet nog meer verdriet te bezorgen, gezien het verlies van Maxime’s broer, zus en vader. Uiteindelijk heeft Maxime professionele hulp gezocht en is ze in therapie gegaan, waarbij ze samen met haar moeder Erica tot het besef kwam van de redenen achter haar gedrag. Deze therapie bracht opluchting en bevrijdde Maxime van een enorme last.

Deze indringende aflevering van “Who’s that girl?” laat zien hoe Maxime Meiland de kracht heeft gevonden om haar pijnlijke verleden onder ogen te zien en hulp te zoeken, en hoe ze uiteindelijk steun vond bij haar familie, in het bijzonder haar moeder Erica. Het is een belangrijk verhaal dat het taboe rond seksueel geweld en het belang van openheid en therapie benadrukt.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Sterkte: Heel veel kritiek op Helene Hendriks | ” Is dit einde carriére”

Hélène Hendriks heeft dinsdagavond een geen goede start gemaakt met De Oranjezomer. Op Twitter valt te lezen dat kijkers terugverlangen naar Marcel & Gijs. ,,Wat is dit slecht!”

Hélène Hendriks trapte gisteravond af met een nieuw seizoen van De Oranjezomer, het programma dat de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vervangt. Hoewel De Oranjezomer met méér kijkers aftrapte dan Marcel & Gijs, zijn kijkers absoluut niet enthousiast. Sterker nog:heel veel kijkers vonden de eerste aflevering behoorlijk slaapwekkend…

‘Wat is dit slecht’

Hélène maakte zich veel zorgen of het wel luchtig genoeg bleef, en volgens kijkers is dat niet echt gelukt. De kijkers konden merken dat de presentatrice nog zocht naar de juiste aanpak aan tafel. ,,Het moet nog even groeien zullen we maar denken”, schrijft iemand op Twitter. ,,Wat is dit slecht.”

Kijkers haken af

De Oranjezomer had volgens veel kijkers veel weg van Vandaag Inside, maar viel behoorlijk tegen. Veel gasten waren hetzelfde, maar het welbekende VI-trio ontbrak natuurlijk. ,,Viel toch enigszins tegen. Te veel gasten, rommelig, Hélène was niet zichzelf. Jammer”, schrijft iemand. Een andere kijker zegt na één uitzending al af te haken. ,,Het is saai, geen één keer gelachen, van de hak op de tak, onsamenhangend en te veel autocue. Ik haak af.”

De Oranjezomer

Overigens krijgt De Oranjezomer veel dezelfde kritiek als Marcel & Gijs in het begin ontving. Toch liepen de kijkcijfers uiteindelijk op en begonnen veel mensen het duo te waarderen. Gelukkig voor Hélène is er nog genoeg tijd om de kijkers te overtuigen, want De Oranjezomer is nog de komende zes weken elke werkdag te zien. Vanaf 14 augustus keren Wilfred, Johan en René weer terug met Vandaag Inside.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Joyce (64) kreeg in een uur tijd honderden likes van jongeren op Tinder

Een 64-jarige krijgt veel aandacht op de datingapp Tinder, vooral van jonge heren die koekjes met haar willen delen. De dialoog is als volgt.

Dat blijkt althans uit een experiment van gebruikers van het populaire socialemediaplatform Reddit.

“Joyce” beschreef in haar profiel dat ze alleen geïnteresseerd was in fatsoenlijke mannen.

Mannen die rondhangen en dronken worden, hoeven geen contact op te nemen met ‘grootmoeder’, zei ze.

Mannen tussen de 18 en 25 jaar matchen “Joyce” en stuurden haar de meest sexy berichten.

Op het screenshot is ook te zien dat de “dame” in een uur tijd meer dan honderd likes heeft ontvangen.

Volgens het commentaar van Redditor laat het experiment eens te meer zien dat online daten voor de meeste mannen geen zin heeft, mede vanwege de scheve geslachtsverhouding.

Uit de data blijkt dat er voor elke vrouw gemiddeld drie mannen op Tinder zitten.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Man (31) schopte en stampte kind van vriendin dood voor het spelen van videogames

Een gewetenloze Amerikaan is aangeklaagd voor de laffe moord op een 1-jarige baby, waarbij de baby van zijn vriendin om het leven kwam.

Zackry J., 31, uit Alaska, zorgt voor de kinderen van zijn vriendin, die bij hem woont. Het tragische incident zou hebben plaatsgevonden toen de vrouw de kinderen bij hem achterliet terwijl hij naar zijn werk ging.

Vorige week probeerde de moeder haar 1-jarige baby wakker te maken. Dat meldde de politie van Fairbanks. Dan ontdekt ze dat het kind niet meer leeft.

Detectives ontdekten later dat de stoffelijke resten van het babymeisje tekenen van geweld vertoonden. Volgens J. was de baby aan het “spelen” met haar 6-jarige zusje. Dat zou de blessure moeten verklaren.

Uiteindelijk bekende de wilde dat hij het kind ruw en wreed had behandeld en haar in slaap had gebracht zodat hij het spel kon spelen.

De verdachte zit vast in afwachting van de resultaten van het onderzoek.

Foto’s zijn ter illustratie.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Wow: Wielrenner wordt achterna gezeten door wolf in Nationaal Park De Hoge Veluwe

We ontkomen er niet meer aan. De wolf lijkt zich definitief gevestigd te hebben in Nederland. En niet in het Amsterdamse Bos of het Vondelpark maar bijvoorbeeld in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Onlangs stond daar nog een gezin met jonge kinderen oog in oog met een wolf en nu is het weer raak.

Een wielrenner legt vast hoe hij langs een wolf fietst. Maar wanneer hij er voorbij denkt te rijden besluit de wolf de achtervolging in te zetten.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Drama Loretta Schrijver: ‘Helaas dood’

Loretta Schrijver heeft het droevige nieuws bekendgemaakt. Helaas moest ze haar schattige hond Flip laten inslapen.

Shownieuws vroeg haar hoe het met haar ging en ze zei het volgende: “Helaas. Flip is vannacht overleden. Ik ben heel verdrietig, maar hij heeft geen pijn meer. Ik hou van Lorette.

Flip is zo geliefd en zo belangrijk voor Schrijver, je kunt haar hond hieronder bekijken:

Moeilijke tijd

Loretta heeft het heel moeilijk gehad en vecht nog steeds tegen sommige dingen. Enige tijd geleden kreeg ze te horen dat ze darmkanker had, waar ze veel last van had. Dit alles wordt erger als er complicaties optreden. Gelukkig is ze nu terug in de befaamde Koffietijd en is ze in januari weer begonnen met presenteren.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Bennie Jolink heeft duidelijke waarschuwing voor boeren

Bennie Jolink

Bennie Jolink waarschuwt de boeren en zegt dat ze moeten oppassen met hun acties. De 75-jarige zanger geeft aan dat de protesten een rampzalige uitwerking kunnen hebben op de publieke opinie. Dat schrijft hij in een post op Facebook.

De zanger steekt van wal: “Ik wil toch iets zeggen over de boeren, al weet ik nu al dat ze dat niet fijn vinden om te lezen.” Jolink snapt de boeren, maar zegt dat ze geen nieuwe vijanden moeten maken.

Jolink zegt dat de stikstofcrisis een ernstig probleem is dat draconische maatregelen vereist. Hij legt de schuld daarvoor bij de overheid, die de voorbije jaren een verkeerd beleid voerde. “Maar we hebben en houden nog steeds een groot stikstofprobleem, dat door ons allemaal gedragen dient te worden.”

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van kasteelheer Martien Meiland zijn niet exact hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders. Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde de man aan Stories Weekly. “Ik stak mezelf in het rechteroog met een schaar, stak mijn oog met een schaar als een kind.”

Pech voor Martien Meiland

Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.

Toen Martien Meiland (60 jaar) vier jaar oud was, werd hij tijdens het knutselen in het rechteroog gesneden door een schaar. Door een ongeluk kan de kasteelheer nog wel licht door dat oog ontvangen, maar is verder blind voor dat oog. Toen hij als volwassene op zakenreis naar India kwam, kreeg hij een nieuw oog, vertelt hij in zijn biografie.

https://www.instagram.com/p/B3bk1lgF6XG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=55d4e39e-ec26-4e2e-8881-d4a23cb61442

Martien was aan het shoppen voor zijn interieurwinkel in India, waar hij een zakenman tegenkwam. ‘Ik heb meneer Cupta ontmoet tijdens een etentje,’ legde hij uit. “‘Wat is er met je ogen aan de hand?” Hij vroeg.” Deze zakenman heeft een oogziekenhuis in Delhi en wil Martien helpen.

“Ik zei: ‘Ik heb een nieuw oog van je gekregen? Het was absoluut onmogelijk”, zei Martien. Het bleek dat hij gelijk had. Na wat testen bleek een oogtransplantatie onmogelijk, omdat de spieren achter zijn rechteroog zwak waren. Hij had veel gereisd en kon geen nieuw oog krijgen.

Verder lezen

Trending